Ecrin23
canım ne kadar güzel bir haber bu
yani demekki siz de ki asıl sorun varikosel mis.hadi bakalım darısı spermleri başına olsun.bundan Sonra süper men ler teşvik ederler artik
bende attım en basta donmedı ama aradım randevu aldım gıttım ve memnun kaldım doktoruma cok guvenıyorum umarım emeklerımız bosa cıkmazAnladım canım belki vardır bir bildiği
ben emre beye defalarca mail atmama rağmen geri dönmedi bizde murat başar a gitmek zorunda kaldık
neyse bundada vardır bir hayır
Sizin için herşey daha güzel olur insallah
Tabikide iyi bişey kızAllah razı olsun canım insallah ya biopside bulunmasi iyi biseydir dimi biz hala inanamioz)
Mrb bence varikosel ameliyatı olun canım bişi kaybetmezsiniz çoğu kişide olumlu sonuç alınıyor aklınızda kalmamış olur hem sağlık açısındanda olunması gerekiyor
Canim hangi kürleri kullaniyorsunuz emre beymi tavsiye etti ??arkadaslar merhaba ben yenı uye oldum.esım ınmemıs testısten dolayı azospermıa emre bakırcıoglunun hastası 23 aralıkta testıs amelıyatı oldu ve doktorumuz amelıyatın basarılı qectıqını soyledı.kontrole gıttık gecen hafta hersey guzel dedı bı sorun yok dedı ve bıtkısel kurlere basladık hazıran sonu mıcro tese olucak esım sperm bulunursa hemen tup bebeqe baslayacaz allahın ıznıyle ama ben tup bebek ıcın hangı hekıme gıdeceqımı bılmıorum bana ıstanbulda tevsıye edeceqınız bır tup bebek merkezı var mı
Kizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
Canım çok sevindim, darısı başımıza inşallah. Varikosel hangi seviyedeydi? Bizde de varikosel var, biopsiyle beraber olmak istesek doktora ne dememiz lazım? ? Kanallara bakıyorlar heraldr öyle olunca.Kizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
doktoruma danistim oyle basladik kurlere nohut kuru sabah oqlen bir bardak ari sutu polen sabah ac karinla bi tatli kasiqi keciboynuzu kurude kullanabilirsiniz dedi ama ben baslamadim subatta baslayacam birde gisengCanim hangi kürleri kullaniyorsunuz emre beymi tavsiye etti ??
Bu kurleri Emre bey mi tavsiye etti canim?doktoruma danistim oyle basladik kurlere nohut kuru sabah oqlen bir bardak ari sutu polen sabah ac karinla bi tatli kasiqi keciboynuzu kurude kullanabilirsiniz dedi ama ben baslamadim subatta baslayacam birde giseng
Bu kurleri Emre bey mi tavsiye etti canim. ben sordum oda kullanin dedi
emre beye danısmadan bısey yapmıorum doktoruma guvenıyorum o ne derse harfıyen uyucam yanlıs bısey yapmak ıstemıyorum bı sorunu daha kaldıramamBu kurleri Emre bey mi tavsiye etti canim?
Canım sonucun çok güzel çok sevindin senin nazlı spermler gelmeye başlamış sıra hamilelikte hadi hayırlısı olsun Allah spermlerini arttırsın darısı biz bekleyenlerin dua edenlerin başına olsun
Canım çok sevindim, darısı başımıza inşallah. Varikosel hangi seviyedeydi? Bizde de varikosel var, biopsiyle beraber olmak istesek doktora ne dememiz lazım? ? Kanallara bakıyorlar heraldr öyle olunca.
selamun aleyküm arkadaşlarım, kardeşlerim,canlarım
Bugün 18.01.2015 bizim için anlamı çok buyük bügün 2 yıl sonunda ilk defa bogazım düğümlenmeden konuştuğum rahatça nefes aldım kalbimin acıyla çarpmadığı ilk gün dün 17.01.2015 eşim microtese oldu yüce rabbime sonsuz şükürler ve hamdlar ederimki sperm bulundu...
Ne kadar basit bir kelime degilmi oysaki ne kadar büyük bir imtihan insanın hayatı sorguladığı en yakınlarına küstüğü, canım dediklerinden kaçtıgı töbe haşa yeri gelip şirke düştüğü imanını sorguladığı ne kadar ağır bir imtihan ben yaşadım sizlerde yaşıyorsunuz ve gerçekten laf olsun diye değil geçek olduğu için sadece yaşayan bilir
Yazacak söyleyecek çok şeyim var nekadar acı biriktirmişim içimde ne kadar öfke bugün hava sırf güneşli diye çok mutlu olduğum bir karekerden abimin bebegi oldu diye üzüntüden oturup ağladığım bir kişilige dönüştüm biz eşimle birlikte kendimizi çevremizi ençokta birbirimizi yıpratmışız
Ameliyat kapısında ablamın boncuk boncuk ağladıgı abimin sürekli dualar ettigi annemin mutlu haberi alınca ağlama krizine girdiğinde anladım ben ne çok kalp kırmış ve kırılmışım evet çoçugum olmuyordu belkide hiç olmayacaktı hayat zindan herkez düşmandı belkide olumsuz sonuç alsaydık bu böyle devam etcekti ama şimdi koca bir boşluk bilmiyorum bilemiyorum.....
Kendimizden bahsetmek isterim belki size bir örnek olur diye ben 31 eşim 36 yaşında 5 yıl önce klasık hikaye çok severek evlendik aradan 1 yıl geçti e haydi ozaman bebek yapalım dedik aylar birbirini kovalıyordu tamam şimdi bu ay dedğim her ay adet gördüm bi terslik var diye doktorun yolunu tuttum gerçektende vardı prolaktin hormonun çok yüksekti vede dr bu hamileliğe engel olur dedi bende rahatladım alttarafı bir hormon nedirki düşer herşey normal olur yaklaşık 1 yıla yakında öyle oyalandım ama bir terslik vardı hormon normale dönmüştü fakat yine çoçou toktu neden...
dr eşimide çagırdı bi gelsin test versin diye tepkisini unutamıyorum benim neyim olacak herşeyi takıyon kafana o yüzden olmuyor ben dr vs sevmem dedi aradan yine bir zaman geçince test vermeye razı oldu 2 yıllık bebek mücadelesinde ben mücadele sanıyordum oysaki oyalanmaşmış ve nihayet test verip karşılında herşeyin karşısında sıfır yazan bir kağıt verdiler elimize bu bir şakaydı olamazdı olmamalıydı ama ne yazıkki gerçek buydu biz azospermli çıkmıştık
2 ocak 2013 sonuç kağıdı aldık ve aynı gün memorialde muart başar ile görüştük bir hata var diyecek sanıyorduk spermi olmayan insan mı olurmuş malesef öyle demedi... önce tekrar bir test verin vede hormonlara bakalım dedi
3 ocak 2013 hormonları yaptırıp ögleden sonra sonuçları alıp murat beye tekrar gittik sperm sonucu çıkmış murat beyin önüne gelmişti bizden önce o gördü maalesef herşey yine sıfrırdı kocaman bir sıfır yazıyodu hormonlara baktıgında iyi barı dedi bozuk gelmiş normal gelmesinden bozuk gelmesini yeğlerim dedi ilk ögrendimiz zamandaki hormon değerleri ve süreç içiresinde yaptırdıgımız hormon degerlerini tablodan bakabilirsiniz canlarım bize pregly ve arimidex diye bir ilaç verdi 2-3 ay sonra tese yaparız bunları kullanın dedi pregly iğne piyasada bulunmuyor şişlide bir caddede bulunan eczanelere bakmamızı söyledi o caddeye geldik eşim eczanelere sormaya başladı bir o tarafa bir bu tarafa koşuyordu sanki o iğneyi bulsa iyileşekti bende baka kaldım çaresiz heycanlı koşusuna ağlayarak eşimin arabaları görmeyerek bu o tarafa bi bu tarafa koşmasını seyrettim çok içim acıdı rabbim bize yardım et dedim
Aradan geçen üç ay sonunda nisan gibi murat başar hoca ilaçları bıraktırdı benim artık size yapabilecegim tek şey tese ameliyatı sizin durumunuz iğne ve ilaçla çözülmez dedi tabi bizde bi yandan eşim bi yandan ben araştırmaya koyulduk öncelikle hemen tese olunmaması gerektiğine karar verdik sonra murat hocayı bırakıp başka dr arayışına girdik emtre bakırcıoğluna gittik eşim tek yumurta ikizi ve ikizinin çoçuğu var normal yolla olan sizinki genetiktir dedi eşimi ilğinç bir vaka bulup incelemek istedi ikizini babanı getir tükürük örneklerini alacagım vs şeklinde konuştu biz ne tavrından ne sözlerinden hoşlanmadık emre beyide böyle kapattık zamanla eşime tekrar emre beyi mi görsek diye çok söylediysem bile bir daha ben o adama gitmem dedi ve gitmedi sonra abdullah arman bey,çapada ismini unuttugum bir dr amerikada bir dr vs vs hepside teseden başka çare yok size ilaç vs olmaz diyordu
sonra kk ismini duyduğum önyargılı gittim sonrada bu dasvranışımın pişmanlıgını yaşadıgım celalettin beye gittik testlerimizi yaptık
Tarih
Eki Görüntüle 1379130
İlk başta 22 fsh başladıgımız azospermi yolculugu pregly kullanıp bıraktıktan sonra 35 çıkmışı
Biz celalettin bey ile tedavimize 11.06.2013 başladık 2014 eylülde eşim tedaviyi bırakt
Arkadaşlar tabloyu inceleyin
Eki Görüntüle 1379132
Eşim 7 ekim 2014 sonra sperm testi yaptırmadı
İlave ek olara haziran 2013 ten eylül 2014 kadar ersel beyin bitkiselleri ismini unuttum ama birçok arkadaşın kullandıgı aynı şeyler kullandı ve de vitamin takviyesi kullandı düzenli olarak 2 senedir
Eki Görüntüle 1379134
sayfadaki vitaminleri kullandı
Gelelim eşimin azosperm nedenine eşimde tek taraflı tam yerine inmemiş testis varmış aile bebekken fark ediyor ve dr götürüyor dr 15-20 tane iğne veriyoe ne iğnesi bilmiyorlar ama sanırım pregly olur demekki o zamanda varmış bu iğne testis torbaya iniyor ama olması gerekli olan yerde değil yukarıda ve hiç gelişmiyor
Eşimin testislerinden bir tanesi çok ufak digeri normalle yakın fakat oda ufak denildi emre bey ufak testisi acmaya gerek yok demişti murat beyde iyi olandan başlarız bulamazssam diğerinide açarım dedi ama o testisten hiç umutlu değildi dün şişli memorialde murat başar tarafından eşim tese ameliyatına alındı 10 yumurtam toplanmış 6 emriyo oluşmuş ayrıyeten bir tüpde sperm dondurmuşlar
Son olarak en önemli kısım yapılan dualar türbe ziyaretleri okudunan kuranlar sayesinde olduğunu düşünüyorum sonuçta yer gök dua ile her namazın peşinden hep dua ediyordum yanlızaca bana değil hepimize inşallah hepimiz bu hastalıktan kurtulup evlat sahibi olabilecegiz
Aklınıza takılanı sorabilirsiniz hepinize sevgiler ve hürmetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?