- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
Canım sperm görülmüş spermatozoa sperm demek gözünüz aydın normal çıkış başlar inş biyopsiyi sizmi istediniz canım ne kadar ücret aldılar bizde varikosel ameliyatı olcaz biyopsi yaptırsakmı acaba
oCanim spermatoza sperm demek :)
Canimmmmmm superrrrrrr Allahimmm artirsin insallahhh cok sevindimmmmmmKizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
Canimmmmmm superrrrrrr Allahimmm amansallahhh cok sevindimmmmmm
Canimmmmmmmmmm insallah aminnnnnn aminnnnn..Canimmmmm darisi basiniza olsun insallhhhhh insallah ameliyatla birlikte cikislarimiz baslarlar)
Canim bnde cok sevindimm insallahh sperm cikisinz olur :) bence olacak insallah. Canim biz de mufit hocaya gidicez biliyosun daha gidemedk calisiyorz. Havalarda kotu diye esim kış in gitmek istemiyo :) insallah en yakin zamanda :) rabbim bizede nasip etsinCo
o
Cokkk sevindik arkadasim insallah cikisimiz da baslar sizde ameliyat olcakyiniz noldu
15 yol oldu bu hasret ile gecen günler ama su bir gerçek gece gündüz insanin aklindan fikrinden zikrinden gece rüyada her an bu imtihanla olmak çok zor dua ile ayakta duruyorum ggün geliyor bebeğim kucagida gün geliyor evim kucagim bomboş aprt her kattan çocuk sesi alt komşunun oğlu babasi isten gelince oyun oynama sesleri evimin içinde resmen her aksam ayni birde gorumcem 2 çocuğunuddoğurdu ayni aptt dayiz eşimin yeğenini kucaginda bir tutuşu var iste ben o an bitiyorumm ona bakisi seslenişi
COk yakisiyor kucagina açan bizde olmadigi içinmi diyorum uff
Kendimi bebek magzalarinin yanindn ggeçmeyen ben inadina gidiyorum inadina bebek videoları izliyirum yoksa olmayacak ile yasayamiyorum bu aralar onlari izledikce çok iyi geldiğini keşfettim kendim için o sesler o dokunuslar nasilda guzelll
Hep izleyerek dua ediyorum hepimiz için
İs yerinde hamile kalmayan bir ben yeni evlenenlerin hepsi hamile doğum izninde sut izni dee üzerine 2 ci yi ddoğuranlar yaz yaz bitmezz iste hayat devam ediyor ama çok agir peygamber imtihanindayiz yinede bunu dusunuce Rabbimin seçtiği özelkullariyiz biz diyorum
Ama anne olmaaaaaakkk istiyoruuuummmm.
2008 yazmıssın hamılemısın acaba merak ettım.Merhaba,
Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
acaba hamıle kaldınız mı benımde esımde azospermıa yenı oqrendık emre beyde amelıyat oldu hazıran sonu tese olacak bulunursa baslayacaz tedavıye ama ben cok korkuyorum ya bulunmazsa dıeharikasın! evet bizi bizden başkası anlamıyor. 7 yıllık evliyim ve 5 yıldır da eşimin azosperm olduğunu biliyoruz. Allah'a şükür PESA ile yeterince sperm bulunabiliyor ama nedense, 3 denemedir mikroenjeksiyon yapılıyor, bir türlü hamile kalmayı başaramadım. başaramadım diyorum çünkü tedavi süresince her şey yolunda gidiyor, transfer yapılıyor ve sonuç her defasında negatif!!!!
allah yardımcınız olsun bende aynı durumdayım ama elımden bsy qelmıo ne yazıkkıBugün esimin testi yine sıfır çıktı. Rabbim bizi sınıyor eltim hamile esinin kuzeni hamile diger kuzenin esi hamile en yakın arkadaşı m hamile ablam hamile resmen etrafim hamile dolu allah yardımcı miz olsun
Mrb bence varikosel ameliyatı olun canım bişi kaybetmezsiniz çoğu kişide olumlu sonuç alınıyor aklınızda kalmamış olur hem sağlık açısındanda olunması gerekiyorMerhabalar.......Ooo güzel haberler gelmeye başlıyor arkadaşlar ne güzel :) Rabbim herkesin yüzünü güldürsun. Bişey sormak istedim.esimin genetiksorun oolduğu için çocuğumuz olmaz gözüyle bakılıyor. Eşime Varikosel var.biz umut etmeye çalışıyoruz. Mikro tese dusunuyoruz.acaba Varikosel ameliyatı olmak gerekir mi gerekmez mi genetik engeli olduğu için. Tecrübelerinize guveniyorum.siz ne dersiniz
Merhaba benim esimde inmemiş testist mevcut ve hiç ameliyat olmadı bir kaç ay sonra hem indirme ameliyatı hemde aynı anda mikro tese ameliyatı olacak.dr umuz memorial da murat başar.arkadaslar merhaba ben yenı uye oldum.esım ınmemıs testısten dolayı azospermıa emre bakırcıoglunun hastası 23 aralıkta testıs amelıyatı oldu ve doktorumuz amelıyatın basarılı qectıqını soyledı.kontrole gıttık gecen hafta hersey guzel dedı bı sorun yok dedı ve bıtkısel kurlere basladık hazıran sonu mıcro tese olucak esım sperm bulunursa hemen tup bebeqe baslayacaz allahın ıznıyle ama ben tup bebek ıcın hangı hekıme gıdeceqımı bılmıorum bana ıstanbulda tevsıye edeceqınız bır tup bebek merkezı var mı
Anladım canım belki vardır bir bildiğiıkısı bı arada basarılı sonuc elde edılmez dedı ındırdıkten sonra sperm bulunma ıhtımalı daha fazla dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?