Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm cok sevindim gözunuzaydin hadi insallah evladina kavusursun. Yayinladgn listeyi ayri.ayri verdin dimi mesela.proxeed plus ta bi cogu var ya. Tetradox dr mu onerdi bizdede cok lokosit var da

Canim cok sevindim... Rabbim bizlere de nasip etsin insallah... hamile haberlerini de alalim en yakin zamanda insallahhhh ♥

EDEBALcnm nasil sevindim anlatamam inanamadim ya harika bi haber bu rabbim yuzunuzu guldurmus devamida rvladinla olur inslhh.

Gozunuz aydin... Heyecanla okudum yazdiklarini. Insallah hamile oldugunun haberini de duyariz yakinda. Allah tum isteyenlere nasip etsin.

canım gözün aydın.seni çok merak etmiştim.hep duamdaydın.inşallah benim yaşadıklarımı yaşamamıştır allahım dedim.
çok şükür sperm çıkmış ve emriyoların oluşmuş.sende hazırlanmışsın.sonu güzel olsun ve bebişli olsun canım.doktorunuzd memnun kaldınızmı.sizin ilk tesemiydi.inşallah sağlıklı transferin gerçekleşir.seni ve eşini tebrik ediyorum tekrar.bu mutluluğu rabbim hepimize yaşatsın.mutluluğun daim olsun.

Cok sagol canim Allah razı olsun inaallah Rabbim herkese nasip eder biopside bukunduysa bikac ay sbra cikarlar die dusubyiruz bizde bakalim Rabbim herkese nasip etsin dualarimizi kabul eylesin insallah
canım seninde gözün aydın.maşallah sperm çıkmış biopside.iyikide varikosel ameliyatı olmuşsunuz.

Bizde
emre beye danısmadan bısey yapmıorum doktoruma guvenıyorum o ne derse harfıyen uyucam yanlıs bısey yapmak ıstemıyorum bı sorunu daha kaldıramam
Insallah bir an once sifa bulursunuz. Bizde Emre beyle subatta gorusmeye gidecegiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canim

Arkadaşlar son listemiz bu şekilde.
Yarın ALLAH ın izni ile başlayalım diyorum.
Başka katılmak isteyen varmı
Listeyi hepinize mesaj atacağım.
Rabbim şimdiden kabul ve makbul buyursun inşallah

1-HAYALİMM77
2-UCUBİRARADA
3-DEMET1973
4-EYLÜLDE GEL
5-SAYDİN78
6-TOSBAG
7-8SEVGİ8
8-1NUR86
9-BALIM
10-BURCU
11-CİELO
12-ERVAE
13-GÜLERİM
14-DOĞADANDEVA
15-MAVİMENEKŞE
16-İLKBAHAR_İLKBAHAR
17-CAGLACANSU
18-YASE2
19-NESEGE
20-UMUT151
21-FRDNUMAN2007
22-TULAY20
23-BÜŞRA1990
24-BENGU
25-MERVE
26-EDA09
27-ESLEM9284
28-DEFNEVAA
29-ERVAE
30-UMUT99
31-MUCİZEM80
32-DERMANN

Edebal çok fena aglattin beni rabbim sana ve senin gibi olan bizlere acısın merhamet etsin rabbim kucagimizi bos birakmasin

Edebal çok fena aglattin beni rabbim sana ve senin gibi olan bizlere acısın merhamet etsin rabbim kucagimizi bos birakmasin

Canım benim çok sevindim adına, adımıza... Tam herkesin ümidinin en azından benimkinin diplere vurduğu an, yeniden umut dolu olduk... Düşünüyorum da aynen senin gibi bizim de bebeğimiz olursa bu forumdan kopmayacağım, anlattığım hikayeyle herkese umut ışığı olucam. Anlattığın durum çok ilgimi çekti, tek yumurta ikizinin birinde problem yokken, diğerinde var. Bu durum çevresel etkenlere işaret ediyor. Demekki yaşadığımız ortam, stres, yediğimiz içtiğimiz etkiliyor... Bu çok önemli bir gelişme benim için, hakikaten de çok dikkatli olmak gerekmiş... Canım benim detaylı paylaşımın için çok teşekkür ediyorum, özel olmazsa merak ediyorum eşinin işi diğer ikize göre daha mı stresliydi, yaşadığınız şehirler farklı mı, dilersen özelden de mesaj atabilirsin

Beni eklermisin Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insalllah

Gözünaydınn cnmm o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarınıı..kendi yaşadıklarım canlandı gözümde..
çok şükür o ameliyat kapısındaa mutluluk gözşyaşlarıı dökmüşsünüz..
inşallah bundan sonrasııı çok daha güzel ve hayırlı olur sizin içinn..
darısı isteyen herkesin başına.Rabbim emerklerinizi boşa çıkarmasınn..
sabır ve duayla inşallah diğer arkadaşlarda güzel sonuçlara ulaşacaklardır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…