Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy hadi ucuncu kez bir heyecan kapladi icimiLutfen Allahim bizede bebekler nasip et. Tanismayi oturup konusmayi cok isterim sizlerle insallah hadi bakalim yollarimiz kesişecek mi

valla bende anlamadım kimseler gelmez olmuş.rabbim herkese yardım etsin.herkes çok meşgul sanırım.
yok canım gizledin demiyorum ama ne bileyim bu heyecanlı anı kimseler gelmesede insan haykırmak istiyor tedaviye başladım diye.ne bileyim benim öyle olmuştu ki elimizde sperm bile yoktu.ben çok heyecan yapmıştım.bir türlü heyecanım dinmiyordu.sen boşver tedavine odaklan.herşey güzel geçer inşallah.

Cnm ameliyata karami verdiniz.ayy cok sevindim sinu spermli ve bebisli olsun insl ne zaman baslayacaksin sen hazirlanmaya
Canimmm ben hep bekliyordum esimi birden fikri değişti oluverfi. Rabbim dualarimi kabul etti. Bu asamaya gelmek bile nasil bi duygu anlarsin sen... ben mart subat sonunda baslarim Allahin izni ile.. rabbime siginiyorumm.. seninde hamis haberlerini sabirsizlikla bekliyorum canimm. Yurektrn söylüyorum bunu inan bana..

Ayy hadi ucuncu kez bir heyecan kapladi icimiLutfen Allahim bizede bebekler nasip et. Tanismayi oturup konusmayi cok isterim sizlerle insallah hadi bakalim yollarimiz kesişecek mi

Aminnnnn aminnnnn aminn kuzum. Bende cok isterim oturup soyle dertlessek ne ii olur dimi.. ne kadar ihtiyacimiz var.. feraheymenle konusuyoruz biz surekli inan heyecanli bisey oldugunda hemen tele sariliyorum once onu aramak geliyor aklima.. bizi bizden baska kim anlıyor.. seni de görmeyi cok isterimmm.. insallah yollarimiz kesisir canm..

yani ben bi çoğunun nerde olduğunu tahmin ediyomda neyse
ya haykırmak istiyorum tabi mevlama hamd olsun ki bu güne geldim çok şükür bende eşimin ameliyatından hıçkırıklara boğularak ayrılmıştım yıllar önce şimdi bu günü gördüm ya hamdolsun ne bilim fazla kaptırmak istemiyorum kendimi sonum ii olsun bakalım...siz umreye ne zaman gidiyorsunuz..

cnm hadi hayırlısı inşlh bol spermler görün..biliyorum cnm ya burda kim varsa hepimziin duyguları aynı sonumuz evlatlı olsun diye .. aminnn cnm bakalım ben neler yaşayacağım göreceğiz...

Hayırlı akşamlar kızlar demet ve diger arkadaşlar için dualarimi okudum Allah kabul etsin inşallah, merak ettigim bi soru var emre beyin sekreteryle görüştüm de beraber çalıştıkları kadin dogum doktoru bayan olarak yoktu hepsi erkekmis kaan aydosla beraber çalışan bayan doktor var mi tüp bebek için bilen var miii acaba??

bende o çoğunu burya nasıl toplayacağımı biliyorumda.ben yazmasam kimse gelmiyor.hele bir tanesi anca ben gelince geliyor yoksa gören duyan yok.oda eyinas diyor başkada birşey demiyor.belkide anladın sen.ya bana olumsuz etkiliyorsun bizi diyorlar ama gelipte kendileri kimseye yardımcı olmuyorlar.sonrada küsüp topiğe uğramıyorlar.bende biliyorum onlar nerde.tahminimde kolay kolay yanılmam.yani körler sağırlar birbirini ağırlar gibi bir durum.herkes nasıl rahatsa öyle olsun.zorla kimse gelmiyor yada gitmiyor.
sana nacizane tavsiyem bu anını doayasıya yaşa.bende hep kendimi kaptırmayacağım dedim ama şimdi keşke o anımı doyasıya yaşasaydım diyorm.şimdi elimde böyle bir ihtimal bile yok.bizde rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gideceğiz.inşllah yakın zamana nasip olur.senin yumurta toplama ne zaman canım.tedavin nerde oluyorsun.

bak herkesler nerelerde belli demek eskileri unuttum ben artık ....
inşlh umre nasip olur hacda nasip olsun o mübarek yerlere gidelim hepimiz rabbim bizleride çağırsın evine inşlh
ben süleyman tosunda başladım bugün 4.cü günüm yarın kontrol opu haftaya perşembe veya cumadır herhalde yarın belki bellli olur... yaşamaya çalışıyorum ben başladım gerisi tevekkül artık.....

Canim benim bizi bizden baska kimse anlayamaz cok haklisin Emre bey sayesinde mutlu oluruz insallah, icimde ona karsi buyuk bir guven var. Umarim ucuncude de sperm bulunurda tedavimiz hayal kırıklıgı ile sonuclanmaz, cok kokuyorum bi taraftan da mutluyum. Sacma sapan duygular icindeyim aslinda karmakarisik tedavimiz iyi sonuclansinda kafam mutluluktan donsun insallah Olmadı denk getiririz tarihleri tanisiriz bir kadin ne ister de olmazki yeterki istesin

amin inşallah.süleyman bey nasıl.yeni yerleri hijyenikmi.bizde belki tekrar emre beyle görüşüp .teseye olumlu yaklaşırsa devam ederiz.şimdi değil ama ben biraz kafamda birşeyler edinsin diye araştrıyorum.bellii olmuyor neyi ne zman yaşayacağımız.bana kalsa hemen olsun tekrar istiyorum ama eşimin malum ay beklemesi gerekiyor.
bu süreç nsıl anlamadım.insan yıkıldıkça tekrar deneyesi geliyor.korkuyorum ama tekrar denemek istiyorum.garip bir durum yani.haktan hayırlısı olsun.benim iğnelerden sona doğru biraz göbeğim morarmıştı ama o durm bile çok hoşuma gidiyordu.
sen ne kullanıyorsun.kısa protokolmü seninki.

süleyman beyin muaynehanesi çok hijyen gerçekten ben çok beğendim hemde herşeyi aytrıntılı anlatıyor hemşiresi bile
inşlh biraz eşinde toparlansın gene neden olmasın ki kaç ameliyat geçirip evladına kavuşanlar var sende biliyorsun...
klısa protokol adetimin 2.ci günü başladık işte bugün 4.cü gündü benim daha yeni göbek sağlam daha ama bikaç güne ne olur bilmem.olsun ben razıyım morluklara acıya cefa çekeyim ki sefasını süreyim inşlh

Aminnnnn aminnnnn aminn kuzum. Bende cok isterim oturup soyle dertlessek ne ii olur dimi.. ne kadar ihtiyacimiz var.. feraheymenle konusuyoruz biz surekli inan heyecanli bisey oldugunda hemen tele sariliyorum once onu aramak geliyor aklima.. bizi bizden baska kim anlıyor.. seni de görmeyi cok isterimmm.. insallah yollarimiz kesisir canm..

Tabiki cnm neden olmasın. .
Rabbimmmm başını mutluluktan dondursun inşallah canimmmmmmmmmm. Gönlüne göre versin.. bu sefer bebeğini nasip etsin inşallah. .

Insallah canim benim hepimizin melekleri olsun kucagimiz dolsun canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim

Canimmm benimmm hep yanindayimm yanyana olmasakta hep telefonun ucundayim dualarimdasin canimm butun arkadaslar.da sende kendim icin ne istiyorsam daha fazlasini sizin ve senin istiyorumm. Bende hemn senle paylasiyorum kuzumm.. iyi tanidim.seni.. emre beye karar vermissinz Rabbimm bu yolda yardimciniz olsun ben gonulden inaniyorummm Allahim cok kisa.zamanda guzel seyler yasaticak.size

Canimm tedavin evlatla.sonuclansin insallahh. Hayirli ugurlu olsunn.. Rabbim hamileyim yazmani nasip etsinnn insallahh dualarim seninleee

Anlayan varmı Spermiogram testi sanki eksik birseyler var gibi

Eklentiler

• 20150122_222606.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…