Ameliyat olacak çıkarsa onla çıkmazsa hoploidle denenecek sizin sorun ne sizdemi düşürmeye çalışıyorsunuz karaciğerde yağlanma varmıydi sizdedeyüksek canım bizim fsh 10.54 dü buna bile yüksek demişti kaan bey şimdi bizim sıfırlarda en son ekimde yaptırmıştık şimdi şubat sonun daa yaptırcaz.nasıl tüp bebege başladınız
Allah hepisinizden razı olsun kader arkadaşlarımmmmmmmm... Rabbimmm bana ettiğiniz dualar için sizi affedip ne muradınız varsa versinnnnnnnnnnnn... Rabbimmmm kucağınıza o güzel meleklerinden lutfetsin inşallah.. Dün akşam hepiniz için dua ettim tövbe ettimm ağladımm yalvardım Rabbime... Kurban olduğum Rabbimmm mutlu haberlerinizi almayı nasip etsin bana inşallah..
aminn canimmmmmmm Allah kabul etsin insallah. Ben de hepimize dualar ettim, hepimize minik minik melekler diledim. Gece de ruyamda kucagimda minicik melek vardi kucagimda salladim uyu bebegim uyu dedim kafasini boynuma dayayip uyudu cok tatli bembeyaz bi lokma birseydi yavrum. Allahim su mubarek Cuma gunu yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eyle, ruyalarimiz gercek olsun insallah. Hepimize hayirli cumalar can yoldaslarim
Canim nerede yaptrdinz bilmiyorum ama her yerde detayli bakilmiyo normal bi hastanede baktrdysaniz normal spermiogram olark bakarlr hucrelere bakilmazGerm hücre Spermatid oranı yazmıyor , bizde yok tamam ama burda hiç yer almıyor sıfır yazar en azından Germ hücre için inceleme yapılmadı mı acaba
Canim nerede yaptrdinz bilmiyorum ama her yerde detayli bakilmiyo normal bi hastanede baktrdysaniz normal spermiogram olark bakarlr hucrelere bakilmaz
Eylüldegel arkadasımız icin ayeti okudum Tülaycım. Bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim kalbinin muradini versin, dualarimizi kabul etsin insallah23.01.2015
EYLÜL DE GEL için okuyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Lütfen zamanında ve aksatmadan okuyalım canlarım
Canim istanbuldaysaniz bi hastane vardi detayli bakan adini.unuttumNormal bir hastane devletde , detaylı bakılmamis evet ve buna göre de direk m. Tese ye alınmiş iz
Aminn canim amin insallah oyle hasretim ki melegimeAminnnnn canımmmm.. Ayy ne hoş bi rüya.. Rabbim malum etmiş olsunnn inşallah.. Bir an önce boynuna dayayıp uyutacağın yawrunu versin kucağına
AminnnnnAllah hepisinizden razı olsun kader arkadaşlarımmmmmmmm... Rabbimmm bana ettiğiniz dualar için sizi affedip ne muradınız varsa versinnnnnnnnnnnn... Rabbimmmm kucağınıza o güzel meleklerinden lutfetsin inşallah.. Dün akşam hepiniz için dua ettim tövbe ettimm ağladımm yalvardım Rabbime... Kurban olduğum Rabbimmm mutlu haberlerinizi almayı nasip etsin bana inşallah..
Merhaba canim rabbim yardimcimiz olsun bende izmirliyim ama yurtdisindayim 11 senedir savasiyoz azospermiyle nasil bir tedavi görüyon universitedebayanlar merhaba... cuma hayırlı olsun hepimize...
bı sorum olacaktı, ege unıversıtesınde tüp bebek tedavısı goren var mı acaba?
bız su an orada tedavı goruyoruz ve esım azo... nasıl olacak hıc bılmıyrm ve canım cok sıkıldı gıt-gellerden... yardımcı olacak var mı ?
Sagol canimm cumaya denk gelmisim insalah hepimizin dualari kabul olurrEYLÜL DE GEL arkadaşım okudum ayetlerini.bak ne güzel hayırlı bi gün.Rabbim şu mübarek cuma saatlerinin hürmetine gönlünden geçen ne varsa en kısa zamanda versin sana...
tedavin hayirli olur insallah sizin mikrotese olmuycak heralde?süleyman beyin muaynehanesi çok hijyen gerçekten ben çok beğendim hemde herşeyi aytrıntılı anlatıyor hemşiresi bile
inşlh biraz eşinde toparlansın gene neden olmasın ki kaç ameliyat geçirip evladına kavuşanlar var sende biliyorsun...
klısa protokol adetimin 2.ci günü başladık işte bugün 4.cü gündü benim daha yeni göbek sağlam daha ama bikaç güne ne olur bilmem.olsun ben razıyım morluklara acıya cefa çekeyim ki sefasını süreyim inşlh
Merhaba canim rabbim yardimcimiz olsun bende izmirliyim ama yurtdisindayim 11 senedir savasiyoz azospermiyle nasil bir tedavi görüyon universitede
iyide sperm olmayinca nasil tüpbebek yapilcak eşin tesa ameliyati oldumu hiceşime ıkı farklı ilaç tedavısı uyguladılar. sonuc degısmeyınce dırekt tüp bebek kararı verıldı. sımdı onunla ılgılı proseduru beklıyoruz. kısacası bı tedavı yontemı yok suan...
2014 yilinda baska bir sayfada paylasimini gordum canim cocugu olmamis sanirim evlat edinmismrb son sayfalara baktımda konu sahıbınin paylaşımlarını göremedim hiç. acaba munays hanımın bebeği oldumu bilen varmı
allahtan ümıt kesılmez sen umudunu yıtırme ne olursa olsun benım halamın esınde sorun vardı esı sadece amelıyat oldu tedavı fılan gormedı kendılıgınden halam hamıle kaldı ve 9 sene sonra allahım verınce verıyo 9 sene sonra 2 kızıda oldu tedavısız kımısınınde tedavı olmadan oluyo allahtan ümıdımızı kesmememız lazım lutfen uzulmeyın olacagına ınanınamin canım.hamd ona şükür ona.ben çok kötüyüm aslında.hayatta hiç amacım yokmuş gibi geliyor.
istesemde tekrar tüpbebek yaptıramıyorum.düşün stresli olan tüpbebeği bile çok istiyorum ama o bile nasip değil bana.
ben aslında tüp bebek yapan sperm ve yumurtası olanları bile şanslı görüyorum.bizde malesef bu durum bile yok.
bu sancılı ve zor olan bu süreçi bile çok arzuluyorum.ne kadar çırpınsam o kadar diplerdeyim.o kadar umutsuzum.
ne odaklanacak bir tedavimiz nede tedavilerden sonuç aldığımız spermlerimiz var.ve bu durum ne kadar böyle sürer allah bilir.zaten tedavi olmayı artık kesinlikle kabul etmiyoruz eşimle.bizde tedavi işe yaramadı.etrafımda arkadaşlara bakıyorum evladları için amaçları var hayalleri var.benim içimden dua etmek bile gelmiyor.uzun süredir dua etmiyorum.ne kadar acı değilmi.allahım hayrılı evlad ver diyemiyorum.bu beni daha çok kahrediyor.dünyaya geliş amacı kulluk olan bizlerin bu görevi yerine getiremediğim için yüküm dahada artıyor.sanki omuzlarımdaki yük artık bana çok geliyor.taşıyamıyorum allahım diyorum.sonrada isyanmı ediyorum diye düşününce daha çok yüreğüm acıyor.bir yumru boğazımda oturmuş.
geçmişten bugünüme bakıyorum nerden nereye gelmişim.hayat dolu olan ben,yürürken yürüme değilde tek ayak üzerinde seken ben,hayattan çok ama çok umutlu olan ben şimdi kockoca sıfırlardayım.ne giyindiğimden nede gezdiğimden hiçbirşeyden lezzet almıyorum.rabbimden bize merhamet etmesini istiyorum.bazen düşünüyorum sanki hamile kalsam bile artık mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum.ben artık mutlu olamayacağımı hissediyorum.sancılı acılı yüreği parça parça olmuş gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?