Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canimm tedavin evlatla.sonuclansin insallahh. Hayirli ugurlu olsunn.. Rabbim hamileyim yazmani nasip etsinnn insallahh dualarim seninleee

hayırlı uğurlu sonu çifter evlatlı olsun inşallah canım

yüksek canım bizim fsh 10.54 dü buna bile yüksek demişti kaan bey şimdi bizim sıfırlarda en son ekimde yaptırmıştık şimdi şubat sonun daa yaptırcaz.nasıl tüp bebege başladınız

ilaç falan kullanmayacakmışız cünkü herşey normal dede doktor ilaçlık işimiz yok direk mikrotese
canım o zaman git kendin sperm boyama testi yaptır orda ne oldugu cıkar.sperm testinde ne cıkıcak zaten azospermli hasta eger spermboyama testinde haploid hüçre cıkarsa tesede de cıkma şansı yarıyarıya.

canım eger kaan hocada tedavi oluyosanız tüpbebek için raporu o hallediyo.sn ne için rapor soruyosun.

Cemre hayırlı olsun tedavin benim de kısa protokol yapıldı. Moralini yuksek tut surekli. Kisa olmasina ragmen 20 tane yumurta toplanmisti. 13 tane emriyo olustu. Ve 5. Gune 6 tanesi ulasti. Ilk deneme gecen ay yapildi tuttu ama düştü. Ikinciyi 2 hafta sonra transfer edicekler. İnşallah senin ve diger bütün arkadaslarin en kikısa zamanda hamileyim yazdigini görürüz :)

Hayalimmm duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Aminnnnn

bayanlar merhaba... cuma hayırlı olsun hepimize...
bı sorum olacaktı, ege unıversıtesınde tüp bebek tedavısı goren var mı acaba?
bız su an orada tedavı goruyoruz ve esım azo... nasıl olacak hıc bılmıyrm ve canım cok sıkıldı gıt-gellerden... yardımcı olacak var mı ?

Allah razı olsunnnn canımmmmmmmm.. Bende iyiki tanışımışım seni.. İyi varsınnnn.. Desteğini hissetmek çok güzellll.. Seni tanıdığıma çooook seviniyorummmmmmmmmmmm...

Allah hepisinizden razı olsun kader arkadaşlarımmmmmmmm... Rabbimmm bana ettiğiniz dualar için sizi affedip ne muradınız varsa versinnnnnnnnnnnn... Rabbimmmm kucağınıza o güzel meleklerinden lutfetsin inşallah.. Dün akşam hepiniz için dua ettim tövbe ettimm ağladımm yalvardım Rabbime... Kurban olduğum Rabbimmm mutlu haberlerinizi almayı nasip etsin bana inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…