Evet canım genetik xxy li klinefelter sendronomlu eşimcanim twsti yorumlayamadim.ne.desem yaniltici.olur yani yalnis bi.bilgi soylemek.istemiorum ama esinin azo.sebebigenetik.sorunmu klinifer sendromundan bahsedio da bukunmustur die yani erkek.xy olamsi gerkirken klimiferda xxy oluyo
Canım benim eşimde kliniferterli ameyatını emre bey yapmıştı sizde hiç sperm bulunmadı mı ?hücre falan görülmüş onlarda kliniferter uyumluymuş sanırımEvet canım genetik xxy li klinefelter sendronomlu eşim
Evet inş. Başka problemler çıkmazBenim esimin prolaktin hormonu 55.8 oda aciyor diyor bir yeri duzeltelim derken baska organlarina zarar vercez allahim sen yardimet yarabbim bizlere
Yuvarlak hucre çıkmıştı canım tesede sadece kaan aydos yapti amaliyatiCanım benim eşimde kliniferterli ameyatını emre bey yapmıştı sizde hiç sperm bulunmadı mı ?hücre falan görülmüş onlarda kliniferter uyumluymuş sanırım
Genetik icin mi canim? Hadi insallah hayirli sonuclar alirsiniz. Nerede verdiniz canim?Kizlar bugun kan verdik sonunda bakalim rabbim hayirli sonuclari gormeyi nasip etsin.
Genetik icin verdik canim baskente gittik doktor yokmus orda once dosya acilmadi lazimmis bizde gaziye gittik aldilar saolsunlar.bskalim rabbim iyi sonuclar almayi nasip etsinGenetik icin mi canim? Hadi insallah hayirli sonuclar alirsiniz. Nerede verdiniz canim?
Aaa iyi hemen almislar valla sanslisiniz canim maasallah. Normalde randevu veriyorlar. Hadi sansli basladiniz sansiyla gelsin insallah bebeginizGenetik icin verdik canim baskente gittik doktor yokmus orda once dosya acilmadi lazimmis bizde gaziye gittik aldilar saolsunlar.bskalim rabbim iyi sonuclar almayi nasip etsin
Canım bu konuda benim de çok bilgim yok inşallah hayırlı sonuçlardandır. Doktorunuz kim ? Bizden de Kaan Aydos istedi yarın kısmetse pendikteki mmerkezde yaptırıcazEki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 arkadaşlar eşimin testine bakarmisniz tese den sonra ilk test bişey anlamadım
yani tedavi olcakmisiniz canim bizim sebebimiz genetik degil canim ama grnrtik sorunu olanlardada sperm bulunup hamile kalabilirsin amabebege gecme ihtimali cok yuksek genlerden geldigi icin siz nasil bi yol izliyceksiniz canim Allah sifa versin esinde uzun boy el kolu biras vuyuk mu canim bide killanma az oluyo bildiklerim bu esiminde biyu uzun ama cok sukur bizde trmiz hrpdi ama azoluyuz sperm sifirrr malesefYuvarlak hucre çıkmıştı canım tesede sadece kaan aydos yapti amaliyati
hadi bakalimm hayirli haberlerini ver tatlimm kac gune cikarmis sonucu bidr doktora kesin bisey dedimi kanallar icin gorusucekmisinizKizlar bugun kan verdik sonunda bakalim rabbim hayirli sonuclari gormeyi nasip etsin.
Yok canim doktor ayni seyi soledi dogustan gelismemis.bakalim eger nasip olursa 3 hafta sonra arayin cikmissa gelir alirsiniz dedi.hayirlisi bakalim nasiphadi bakalimm hayirli haberlerini ver tatlimm kac gune cikarmis sonucu bidr doktora kesin bisey dedimi kanallar icin gorusucekmisiniz
Amin canim valla ben hep sansliydim bu yasima kadar rabbim sukurler olsun ne istediysem verdi.esim acele etme telas yapion bilmem ne diyo modumu dusuruyo valla biktim surekli kavga etmekten bakalim rabbim ins gorurde cabalarimizi bize yardim eder meleklerimizi verir de hayat cekilir hale gelir insAaa iyi hemen almislar valla sanslisiniz canim maasallah. Normalde randevu veriyorlar. Hadi sansli basladiniz sansiyla gelsin insallah bebeginiz
Canim bende bisi anlamadimda bisi sorcam tup bebek icinmi tese oldunuz baska bisey icinmiEki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 Eki Görüntüle 1419586 arkadaşlar eşimin testine bakarmisniz tese den sonra ilk test bişey anlamadım
Tüp bebek için olduk sperm bulunamadı 4 ay oldu bu fish testi sonuçu iğne kullaniyor da esimCanim bende bisi anlamadimda bisi sorcam tup bebek icinmi tese oldunuz baska bisey icinmi
Kaan aydos csnimCanım bu konuda benim de çok bilgim yok inşallah hayırlı sonuçlardandır. Doktorunuz kim ? Bizden de Kaan Aydos istedi yarın kısmetse pendikteki mmerkezde yaptırıcaz
Tedavıde yiz zatenn iğne oluyor eşim 4 aydır bu fsh sonucuyani tedavi olcakmisiniz canim bizim sebebimiz genetik degil canim ama grnrtik sorunu olanlardada sperm bulunup hamile kalabilirsin amabebege gecme ihtimali cok yuksek genlerden geldigi icin siz nasil bi yol izliyceksiniz canim Allah sifa versin esinde uzun boy el kolu biras vuyuk mu canim bide killanma az oluyo bildiklerim bu esiminde biyu uzun ama cok sukur bizde trmiz hrpdi ama azoluyuz sperm sifirrr malesef
Canim sansin hep acik olsun insallah. Aminnnn Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin meleklerimize kavustursunAmin canim valla ben hep sansliydim bu yasima kadar rabbim sukurler olsun ne istediysem verdi.esim acele etme telas yapion bilmem ne diyo modumu dusuruyo valla biktim surekli kavga etmekten bakalim rabbim ins gorurde cabalarimizi bize yardim eder meleklerimizi verir de hayat cekilir hale gelir ins
yani bize ultrasona göre bir şey diyemediler hatta murat başar testisi alıp bakalım dedi ama eşim kabul etmiyor tek kitle alınacak o yüzden ısrarla soruyorum nasıl anlaşıldı diye siz ameliyatı kime oldunuz testis alındı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?