Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öğleden sonrayı bekliyordum sormak için canım benim çok sevindim. Rabbim büyük bak iyi çıktı sonuçlarınız. Sizin için dua ettim hep şükür Rabbimiz kabul etti dualarımızı. Şimdi de birbirimize bebeklerimiz için ettiğimiz dualarımızı kabul edecek inşallah. Rabbim bizim de kucaklarımızı bu sene dolduracak inanıyorum ONUN gücü her şeye yeter

kızlar tsh ne demek bızım doktorumuz bızden
fsh lh testestoron testı ıstedı
sadece tsh testı cıkmıs 3.63 anlamadım ben bu tsh dan yardımcı olurmusunuz
Tsh troid hormonu canım. Hastanenin normal değer aralıkları nasıl acaba? Genelde 4 küsura kadar normal aralıkta oluyor. Sizin değeriniz de normal bence canım. Geçmiş olsun

Gunaydin kizlar formda bi problemmi var devamli kendiligindan sayfa kapaniyor
Canım merhaba. Bende cepten girince "internet durduruldu" diyor sayfadan atıyor girer girmez sinir oldum Bu aralar sık sık olaya başladı. Pc den giriyorum şimdi mecburen.

Aminnnn insallah canim hadi gözun aysin cok sevindim senin adina

Eşimde acıyor diyor aynı şekilde. Prolaktin bizimde 33 olmuş yükselmiş bilmiyorum ne yapacagız 3 ay okdu iğneye başlayalı fsh lh nasıl sizin
Benim esimin prolaktin hormonu 55.8 oda aciyor diyor bir yeri duzeltelim derken baska organlarina zarar vercez allahim sen yardimet yarabbim bizlere

günaydın kızlar.. Giremiyorum bu aralar koşuşturmacalarım çoktu.. Akşam eve gidince de uyuyakalıyorum.. Duaları okuyorum birtek onları asla atlamam.. Ama hep aklımdasınız.. Ne var ne yok kızlar??
günaydın canımmmmmm. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah. Biz iyiyiz sen nasılsın

Sena_Fatma duanı okudum canım. Rabbim gönlünün ne muradı varsa versin, dualarımızı da kabul etsin inşallah

günaydın canımmmmmm. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah. Biz iyiyiz sen nasılsın

Bende iyyiim kuzum işte.. Heyecanlıyım haftaya kontrole gidiyoruz ist.a.. Eşim için randevu aldık hep.. Ben kendim için almadım.. Acaba alsammı bilemedim.. Muhakkak orada yönlendirirler dedim.. Hem erme beye hem murad beye gideceğiz.. Hangisiyse hakkımızda hayırlısı o olsun inşallah.. Benim de tedavime ne zaman başlayacaklar belirleriz.. OOff stres heyecan karışıkkk..

Hayırlısı kuzum heyecan yapma her şey yoluna girecek inşallah canım benim Aynen biz de ikisiyle görüşeceğiz canım. Emre Bey'in oradan gerek yokta Murad Bey'in çalıştığı hastaneden kendine de randevu alsan iyi olur muydu acaba bilemedim canım.

Yok bitanem ole dusunme kismidir ins rabbim verir

Merak ettiğinizi biliyorum inan öğrenir öğrenmez sizle sevincimi paylaşmak için hemen topiğe yazdım .Allah razı olsun dualarınızla yanımda oldunuz Rabbimde sizin gönlünüzün muradını versin inşallah .Kulun kula gıyabında edilen dua makbuldur benimde dualarımdasınız her zaman ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklerimede kullanıcı adlarıyla dua ediyorum Rabbimin hazinesi bol inşallah bizlerde yüzü gülenlerden oluruz

Kuzum semra hn.dan almam gerekirse artık bir kaç gün sonraya alırım ne yapayım.. Aynı gün olmazsa öyle yaparım..

Aminnnn Allah'ım şu anda okunan ezanlar hürmetine inşallah bizleri duası kabul olunan kullarından eylesin. Hepimizin yüzü gülsün.

Kuzum semra hn.dan almam gerekirse artık bir kaç gün sonraya alırım ne yapayım.. Aynı gün olmazsa öyle yaparım..
Şimdi arayıp aynı güne randevu alsan daha iyi olmaz mı kuzum? Tekrar gitmek durumunda kalmazdın o açıdan dedim.

ya kızlar bu arada hiç kimsenin en ufak bi bilgisi yokmu araştırdım herhangi bilgi bulamadım bende .gata da tüp bebek yapılıyormuş ama nasıldır bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…