Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inaallh bu denemende Rabbim nasip eder yablvrunu cikisiniz var cok sukur Rabbim nasip etsin ins amin
amin canim insallah.rabbim hepimize nasip ederde bu duyguyu hepimiz yasariz.allahin izniyle...
btd bisey sorbilirmiyim siz variskosel ameliyati yapilinca biobsi yapildimi esimde olucak burdaki arkadaspar biobsiden bahsetti ama bize doktor bahseedi bu durumdan
Hayir canim.biopsi alinmadi.testislerde yapilan bir islem degilki bu.sadece 4 damar baglandi.ameliyattan oncede konusmadik oyle bisey.sonrada...

amin canim insallah.rabbim hepimize nasip ederde bu duyguyu hepimiz yasariz.allahin izniyle...

Hayir canim.biopsi alinmadi.testislerde yapilan bir islem degilki bu.sadece 4 damar baglandi.ameliyattan oncede cabim teskonusmadik oyle bisey.sonrada...
canim cok tesekkur ederim bizede bahsetmediler arkadaslar soyledi de ondan sordum

canim cok tesekkur ederim bizede bahsetmediler arkadaslar soyledi de ondan sordum
Canim varikosel ameliyti kasiktan yapilan bir ameliyat.ve bir damar baglama islemi
Testisle bir alakasi yok.biopsi alinip incelenecek bir durum nasil oluyor bilmiyorum.dedigim gibi bizde oyle bisey olmadi.

Anladım canım teşekkür ederim bize tıkanıklık yoktur heralde demiş de yine de şüpheleniyorum ben onun için sordum

Mrb arkadaşlar. Eşim hormol testi yaptırdı 3 aydır iğne kullanıyor. Fsh0.1 lh01 prolaktin 33.26 fsh lh düşük prolaktin yüksek bi testesteron iyi kontorole gidecek haftaya bilmiyorum ne yapacagız.

Sperm cikusi var ama azsa varikoseldendir canim kirkma yoktur tikaniklik ins

Bizde ilk spermiogramda bir tane hareketli Sperm hücresi görüldü fakat ben inanamıyorum var olduğuna gerçi eşim ergenlik döneminde bu varikosele yakalandıysa düşünsene tam yirmi yıldır bu var ve harabeye çevirir spermleri tedavisi olmadıkça Kısırlığa yol aciyomus zaten bizimki de öyle oldu

kızlar tsh ne demek bızım doktorumuz bızden
fsh lh testestoron testı ıstedı
sadece tsh testı cıkmıs 3.63 anlamadım ben bu tsh dan yardımcı olurmusunuz

Benim esimdede göğüs de fındık kadar beze cikti el dokundurmuyor doktorda normal iğne den demişti yazini okuyunca tedirgin ooldum RABBİM hepimizin yardimcisi olsun denize düşen yilana sarılır hesabı sperm çıkacak diye igneye sarildik ne olacağını hesap etmeden

Beze derken uç kısmındaki sertliktenmi bahsetiyorsu n cnm Eşimde acıyor diyor da prolalaktin kaç sizinki

Beze derken uç kısmındaki sertliktenmi bahsetiyorsu n cnm Eşimde acıyor diyor da prolalaktin kaç sizinki

Evet canim tam meme ucu prolaktin cok yükselmiş

Eşimde acıyor diyor aynı şekilde. Prolaktin bizimde 33 olmuş yükselmiş bilmiyorum ne yapacagız 3 ay okdu iğneye başlayalı fsh lh nasıl sizin
kizlar benimde esim igne kullandi aynen onun da goguslernde uclarinda buyume ve sertlesme oldu agriyodu. Prolaktin i 30 35 arasiydi. Igneleri birakinca agrida kalmadi buyumeside durdu hassaslasma gecti. Prolaktini igneleri biraktktn sonra 19 a dusmus.. benm esimn hipofiz bezinde 5mm buyuklugnde mikroadenom cikmsti. Kucuk oldgu icin drlar pek onemsemiyor. 2 ay dostinex kullandi.. sut hormonu oldgu icin hormon ignesiyle de artabiliyo.. hipofiz mr i cektrin cektrmediyseniz

Sagol tşk ederim peki iğne kullanırken fsh lh nasıldı bizimki çok düşmüş

Sagol tşk ederim peki iğne kullanırken fsh lh nasıldı bizimki çok düşmüş
Canimm zaten pregnyl kullaniyosanz fsh ve lh i sifirlara duser testesteron yukselir. Sizde fsh yuksekmydi once bilmiyorm. Bizimde oyleydi fsh 7 iken 0lara dusmustu. Birakinca fsh yine yukseldi testesteron alt sinirda cikti

cnm inşlh sonucu tertemiz çıkacak için ferahlayıp tedavine başlayacaksın hee arkandayım unutma inşlh güzel günler gelecek.
Allah cc razı olsun canım çok şükür bugün aldı sonucu dualarınızla beni biran olsun yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiminşallah cemrem artık önden başlamak yok kusura bakma el ele başlıycaz tedaviye olmuyor böyle

Selamun aleyküm canlarım nasılsınız kaç gündür topiğe giremiyorum eşimin sonuçlarını beklediğim için kafamı başka şeylere veremedim bugün eşim sonucunu aldı bende öğrenir öğrenmez size haber vermek istedim çok şükür korkulacak birşey yokmuş sonucu temiz çıktı çok fazla gastriti çıkmış 3 aylık bir ilaç vermiş kullanıp tekrar kontrole gidecek . Dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri mevlam bu güzel yürekli canlarımın yürek yangınlarını söndürsün inşallah en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökeriz hep beraber

Canimm zaten pregnyl kullaniyosanz fsh ve lh i sifirlara duser testesteron yukselir. Sizde fsh yuksekmydi once bilmiyorm. Bizimde oyleydi fsh 7 iken 0lara dusmustu. Birakinca fsh yine yukseldi testesteron alt sinirda cikti
Yüksekyi fsh 26 dıydı şimdi 0.1 testesteron iyi şimdide iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…