amin canim insallah.rabbim hepimize nasip ederde bu duyguyu hepimiz yasariz.allahin izniyle...inaallh bu denemende Rabbim nasip eder yablvrunu cikisiniz var cok sukur Rabbim nasip etsin ins amin
Hayir canim.biopsi alinmadi.testislerde yapilan bir islem degilki bu.sadece 4 damar baglandi.ameliyattan oncede konusmadik oyle bisey.sonrada...btd bisey sorbilirmiyim siz variskosel ameliyati yapilinca biobsi yapildimi esimde olucak burdaki arkadaspar biobsiden bahsetti ama bize doktor bahseedi bu durumdan
canim cok tesekkur ederim bizede bahsetmediler arkadaslar soyledi de ondan sordumamin canim insallah.rabbim hepimize nasip ederde bu duyguyu hepimiz yasariz.allahin izniyle...
Hayir canim.biopsi alinmadi.testislerde yapilan bir islem degilki bu.sadece 4 damar baglandi.ameliyattan oncede cabim teskonusmadik oyle bisey.sonrada...
Canim varikosel ameliyti kasiktan yapilan bir ameliyat.ve bir damar baglama islemicanim cok tesekkur ederim bizede bahsetmediler arkadaslar soyledi de ondan sordum
Anladım canım teşekkür ederim bize tıkanıklık yoktur heralde demiş de yine de şüpheleniyorum ben onun için sordumYani canim varikosel aneliyati yapilirken tijaniklik acma gibi bi olay yokmus.askinda arastirinca mantikli geliyo cunku varikoselde kan tasiyan damar dikiliyo ama tikaniklik kanalda olan cok ayri bisi.kanal tikanikligi icin ne car bilmiyorum canim dimdi yanlis bisi soylemeyim
Sperm cikusi var ama azsa varikoseldendir canim kirkma yoktur tikaniklik ins
Benim esimdede göğüs de fındık kadar beze cikti el dokundurmuyor doktorda normal iğne den demişti yazini okuyunca tedirgin ooldum RABBİM hepimizin yardimcisi olsun denize düşen yilana sarılır hesabı sperm çıkacak diye igneye sarildik ne olacağını hesap etmedenallahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
moralim çok ama çok bozuk.eşim epeydir meme ağrısından yakınıyordu.bunun için doktora gitmeyi ihmal ediyorduk.
tesede sperm çıkmadı ve şu an bir tedavimizde yok.eşimde iğneyi bıraktık bir gidelim doktora dedi.
burda bizim durumu bilen sevdiğimiz bir doktor var.hatta çok severiz.eşime kullandığın iğnelerden olur demiş zaten eşimde meme büyümesi yani jinekomasti oldu.ultrason doktoru direk sen ne kullandın demiş.oda anlatmış.
bugün eşim sonuçları aldı eve geldi.yüzü sararmış beyazlamıştı.
ultrason sonucunda
sol areola altında yaklaşık 34*6*23 mm boyutlarında fibroglandüler doku izlenmiştir.sağ areola altı tabidir.
doktor eşime patoloji önermiş ve ben ağlamaktan kendimi tutamıyorum.
kullandığın pregnly ve ovitrelle bu etkiyi yapar demiş.
bu gün bir ayet aklıma geldi.insanoğlu kendi eliyle kendini yok edecek diye bir ayet.
ve biz bunu kendimiz yaptık.bu iğnelerin bu etkiyi yapacağını bile bile.sırf sperm çıksın diye.
allahım inşallah kötü bir şey çıkmaz.içimdeki korkunun tarifi yok.
sperm çıksaydı gam yemezdim.elde ne sperm ne sağlık kaldı.şimdi ne yapacağız şaşrıdım.
bildiğim tek şey herşeyin başı sağlık.
bu doktorlar nasıl gözlerini kör ettiler.bu iğnelerin bu kadar etkili olduğunu bile bile nasıl göz yumuyorlar.
tüp bebek tedavimde eşimle hemen hemenn ayın iğnleri kullandık.düşünün ki 11 -12 günlük tedavide doktor 2-3 günde çağırıp takip yaptırıyordu.eşlerimiz ise 3 ayda anca kontrole çağrılıyorlar.
kzlar eşleriniz meme usg çektirsinler.karaciğer enzimlerine baktırsınlar.bu iğnelerin asıl etkileri bırakılınca daha şiddetli çıkıyormuş sanırım.bizde böyle oldu.tek dileğim eşimin sağlığı yerinde olsun.biz sperm olmadanda yaşamaya alıştık ve bu durumu kabullendik.
Biz gidiyoruz 4.ayimiz sizz neden bıraktınız canimBu arada Celalettin dra gidenler de varmı gelişme
Yada bırakanlar var mı
Biz 1.5 sene tedaviden sonra bıraktık
Beze derken uç kısmındaki sertliktenmi bahsetiyorsu n cnm Eşimde acıyor diyor da prolalaktin kaç sizinkiBenim esimdede göğüs de fındık kadar beze cikti el dokundurmuyor doktorda normal iğne den demişti yazini okuyunca tedirgin ooldum RABBİM hepimizin yardimcisi olsun denize düşen yilana sarılır hesabı sperm çıkacak diye igneye sarildik ne olacağını hesap etmeden
Evet canim tam meme ucu prolaktin cok yükselmişBeze derken uç kısmındaki sertliktenmi bahsetiyorsu n cnm Eşimde acıyor diyor da prolalaktin kaç sizinki
Eşimde acıyor diyor aynı şekilde. Prolaktin bizimde 33 olmuş yükselmiş bilmiyorum ne yapacagız 3 ay okdu iğneye başlayalı fsh lh nasıl sizinEvet canim tam meme ucu prolaktin cok yükselmiş
Beze derken uç kısmındaki sertliktenmi bahsetiyorsu n cnm Eşimde acıyor diyor da prolalaktin kaç sizinki
Evet canim tam meme ucu prolaktin cok yükselmiş
kizlar benimde esim igne kullandi aynen onun da goguslernde uclarinda buyume ve sertlesme oldu agriyodu. Prolaktin i 30 35 arasiydi. Igneleri birakinca agrida kalmadi buyumeside durdu hassaslasma gecti. Prolaktini igneleri biraktktn sonra 19 a dusmus.. benm esimn hipofiz bezinde 5mm buyuklugnde mikroadenom cikmsti. Kucuk oldgu icin drlar pek onemsemiyor. 2 ay dostinex kullandi.. sut hormonu oldgu icin hormon ignesiyle de artabiliyo.. hipofiz mr i cektrin cektrmediysenizEşimde acıyor diyor aynı şekilde. Prolaktin bizimde 33 olmuş yükselmiş bilmiyorum ne yapacagız 3 ay okdu iğneye başlayalı fsh lh nasıl sizin
Sagol tşk ederim peki iğne kullanırken fsh lh nasıldı bizimki çok düşmüşkizlar benimde esim igne kullandi aynen onun da goguslernde uclarinda buyume ve sertlesme oldu agriyodu. Prolaktin i 30 35 arasiydi. Igneleri birakinca agrida kalmadi buyumeside durdu hassaslasma gecti. Prolaktini igneleri biraktktn sonra 19 a dusmus.. benm esimn hipofiz bezinde 5mm buyuklugnde mikroadenom cikmsti. Kucuk oldgu icin drlar pek onemsemiyor. 2 ay dostinex kullandi.. sut hormonu oldgu icin hormon ignesiyle de artabiliyo.. hipofiz mr i cektrin cektrmediyseniz
Canimm zaten pregnyl kullaniyosanz fsh ve lh i sifirlara duser testesteron yukselir. Sizde fsh yuksekmydi once bilmiyorm. Bizimde oyleydi fsh 7 iken 0lara dusmustu. Birakinca fsh yine yukseldi testesteron alt sinirda ciktiSagol tşk ederim peki iğne kullanırken fsh lh nasıldı bizimki çok düşmüş
Allah cc razı olsun canım çok şükür bugün aldı sonucu dualarınızla beni biran olsun yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiminşallah cemrem artık önden başlamak yok kusura bakma el ele başlıycaz tedaviye olmuyor böylecnm inşlh sonucu tertemiz çıkacak için ferahlayıp tedavine başlayacaksın hee arkandayımunutma inşlh güzel günler gelecek.
Yüksekyi fsh 26 dıydı şimdi 0.1 testesteron iyi şimdide iyiCanimm zaten pregnyl kullaniyosanz fsh ve lh i sifirlara duser testesteron yukselir. Sizde fsh yuksekmydi once bilmiyorm. Bizimde oyleydi fsh 7 iken 0lara dusmustu. Birakinca fsh yine yukseldi testesteron alt sinirda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?