Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkkadaşlar eşinde y kruomozom delesyonu olupta çocuk sahibi olan var mı?biz 14aydır sonuç alamadık.ne yapacağımızı bilmiyoruz.sinirlerimiz iyice gerildi.allah bu yolda emek veren herkese yardım etsin

Arkkadaşlar eşinde y kruomozom delesyonu olupta çocuk sahibi olan var mı?biz 14aydır sonuç alamadık.ne yapacağımızı bilmiyoruz.sinirlerimiz iyice gerildi.allah bu yolda emek veren herkese yardım etsin
Gecmis olsun canim bizdede azfc delesyonu var tedaviye basladik kaan hocada

Canim sebebi yok ergenlik zamaninda hidrosel olmus esim etkisi olabilir dedi doktor ama bakalim sebebi yok butun tahlilleri normal

Merhaba arkadaşım kısmet olursa bizde Tansel beyde 1-1.5 ay sonra gibi mikro tese olacağız, merak ettiğim size görüşme sonrası bulunma yüzdesi verdimi, bize bu konuda bişey diyemem dedi ,bizde de sizde olduğu gibi herşey normal bulabildiğimiz bi sebep yok, birde bende hazırlansammı buna karar veremiyorum,birde tese amaliyatı ne kadar acaba?kusura bakma çok soru sordum ama anlarsın beni, Rabbim yarın inşallah yüzünüzü güldürsün ,meleklerine kavuştursun seni canım

Amin insallah hepimizi... yuzde altmis diyo ama hic bulunmayanlarda oluyo beni hazirladilar sperm bulunursa hemen yapacaklar. 2800 mikrotese ameliyati.

Amin insallah hepimizi... yuzde altmis diyo ama hic bulunmayanlarda oluyo beni hazirladilar sperm bulunursa hemen yapacaklar. 2800 mikrotese ameliyati.
Ezqnlarin hurmetine Rabbim mutluluk gozyaslari nasip.etsin yarin iyi bir haber aliriz inaallh Hayatinin en guzel gunu olsun emeginizin karsiligini eevliliginizi evlatpa taclandirdiniz mutlu olun muylu olalim ins

Allah yardımcınız olsun canım inşallah spermler bulunur ilk ve son teseniz olur bebeklerinize kavuşursunuz dualarım sizinle

Ezqnlarin hurmetine Rabbim mutluluk gozyaslari nasip.etsin yarin iyi bir haber aliriz inaallh Hayatinin en guzel gunu olsun emeginizin karsiligini eevliliginizi evlatpa taclandirdiniz mutlu olun muylu olalim ins
Insallah canim ne güzel dilekler bunlar hepimiz mutluluk gozyaslari dokelim insallah

Bu da imtihan diyip bekleyecegiz halkımıza hayırlısı olsun hepimizin Allah size de şifa versin canim

Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
Yemin ederim ben heyecanlandimm yaa darısı bize olsun inşallahhh düşünsene herşey yolund giderse 15 20 gün sonra hamilesinnnn olacak inşallah olacagina inanmalisin duamiz seninle canimmm

canim bizde haftaya variskosel olucaz sizin ne derwceydi inaallh spermleri goruruz azo sebebiniz ne canim bizim hersey normal ama spermde varoskoel agrili bi aneliyatmi rsiniz nr kadar suerede toparlandi tesekkurlercqnim simdiden cevapin icinn
microvarikosel oldu eşim bi saat falan sürdü toplamda ve sonrasında hemen çıktık klinikten ağrı kesici ve antibiyotik kullandı ama çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı hmen toparladı ve güünlük hayatına devam etti korkulacak hiçbir şey yok 3. dereceydi esasında bizm fsh'da yüksek ama yine de bir ihtimal ameliyat olduk bakalım nasip kısmet

Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
cnm dualarımda olacaksınız allahın izniyle inşlh yüzünüz güler bol kaliteli spermleriniz olsun cnm
çok stresli ve çok sıkıntılı zamanlar tabiki ama sonu güzel olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…