Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizimde tek taraf 3 derece 4,5genisleme var diger tarafta 2,5cabim fsh normal herdey normal ama esim kucukken atesli hastalik gecirmis doktoe o yapmis olabilir demis onun disinda sebeb yok bakalim insallh variskoseldendir kurtuliruz bizde

arkadaslar bugun butub kalplerimizi ellerimizi semaya eylulde gel ixin acalaim insallh bize bir umut olur hayirlisiyla yolund gider ins herseyy
O guzel yuregine gonlune teşekkür ediyorum insallah heyecan dorukta sabah sekiz bucuk gibi olucak olumlu olursa on iki gibide beni alicaklar

Kuzlar iyi aksamlar oncelikle islem olacak arkadaslar ins rabbim gonlunuze gore verirde mutluluk haberlerinizi verirsiniz ben bisi sorcam biliyorum daha genetik testi vereli bi hafta oldu daha cok var ama heycanlaniyorum ama simdi bizim bu asamalar nasil olcak genetik normal cikarsa sonraki asamalar ne.mesela esim tup benek merkezinde mi tese olcak eger oyleyse tup benek merkezi onerebilirmisiniz bana rica etsem

iyi aksamlar canim once su genetik testin sonuclari ciksin ona gore doktorun seni bilgilendirir ama bence tesa olmadan esin tedavi gorsun siz kaan hocadamiydiniz

Evet canım bir senedir tedavi görüyoruz.bir defa tese oldu eşim bulunamadı.hangi ilaçları kullanıyorsunuz?6Ay sonra ne önerdi dıktor?

Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
Allah yardımcınız olsun cnm rabbim yüzünüzü güldürsün. Gönlünüze göre sonuçlansın inş.bol bol spermli haberlerle gel inş

Bizim iki ay oldu kaan hocada tedavi goruyoz chorion igne ve klomen hap verdi ilerde neler olur bilmiyorum
Siz nerede tedavi goruyorsunuz azo sebebi bellimi vala doktor 6 ay ilac kullancak esin dedi ona gore karar vercek tekrar ameliyatmi der hic bi bilgim yok hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…