Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar canim once su genetik testin sonuclari ciksin ona gore doktorun seni bilgilendirir ama bence tesa olmadan esin tedavi gorsun siz kaan hocadamiydiniz
Evet canim kaan hicadayizda ne tedavisi olucakki dogustan gelismemis kanallari bunun bi tedavisi varmiki

Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
eylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuz

eşim cuma günü test verdi ve Celalettin hocayla görüştü
elonge hücreler var pregnylin yanına menapur ekledi bugün alacak
ve kullanacağız

Son düzenleme:
Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.

Hadii hayrlisii insallah spermler bulunurda hmiler kalirsnn caniimmm hadii insallah güzel haberler ver bize de umut ol inSallah

Evet canim kaan hicadayizda ne tedavisi olucakki dogustan gelismemis kanallari bunun bi tedavisi varmiki
Ki gerçekten sorununuz buysa malesef bir tedavisi yok. bol bol dua etmekten başka bir yolumuz da yok. genetik sonuçlarınız iyi çıkar inşallah.

Canim inşallah Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkaramasın Eylülde gel den insallah güzel haberler alırız.

Günaydın kızlar bugün yine çok kötü oldum iş yerinde bi hamile daha oldu onun adına seviniyorum tabi ama ben okadar kötü oldumki içimde bişeyler koptu sanki çok zor bi imtihan Rabbim kurtarsın bizi bu acıdan bi an önce inş hep yeni evlilerde dolu işyeri yaşlıların olduğu bi yerde çalışmak istiyorum nasıl geçecek bi ömür bu şekilde sen yardım et Allah ım ;((

Eylulde gel canm guzel haberler ver bize insallahh.. kizlar yazmissn sadece insallah guzeldr yaa hersey

eylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuz

eşim cuma günü test verdi ve Celalettin hocayla görüştü
elonge hücreler var pregnylin yanına menapur ekledi bugün alacak
ve kullanacağız
Ins yakinda kurtulursuniz canim
esimde cuma gorustu celalettin beyle
ersel bey igneyi birakabilirsin demis ama celalettin bey 3 ay daha kullan demis.esimde hazirana kadar kullanayim dedi.ilaclarini bugun alacakmis.
farkli bir yerde test vermis su yeni bulinan merkezde ordaki test sonuclari daha iyi.celalettin bey birde eski merkezde ver demis ordada vermis esim.testler birbirinden tamamen farkli mikron boyutlari.
siz hangi metkezde test verdiniz.

Eklentiler

• 2015-02-22 01.07.03.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 2015-02-22 01.06.02.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…