İnşallah canım yaa Allah gönlüne göre versin dua edicem bende senin içinnnProblem sebepsiz azospermi varikosel yok. Ilk m.tese olcak ve insallah bulunur da son olur
Evet canim kaan hicadayizda ne tedavisi olucakki dogustan gelismemis kanallari bunun bi tedavisi varmikiiyi aksamlar canim once su genetik testin sonuclari ciksin ona gore doktorun seni bilgilendirir ama bence tesa olmadan esin tedavi gorsun siz kaan hocadamiydiniz
eylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuzHerkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
Ki gerçekten sorununuz buysa malesef bir tedavisi yok. bol bol dua etmekten başka bir yolumuz da yok. genetik sonuçlarınız iyi çıkar inşallah.Evet canim kaan hicadayizda ne tedavisi olucakki dogustan gelismemis kanallari bunun bi tedavisi varmiki
Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah. Dualarımız sizinle.Inaniyorum ama korkuyorum da hem de cok
CCanımduamiz seninleO guzel yuregine gonlune teşekkür ediyorum insallah heyecan dorukta sabah sekiz bucuk gibi olucak olumlu olursa on iki gibide beni alicaklar
Canım bütün duamiz seninle gerçekten icten ve gönülden iistiyorum inşallah bulunmustur o spermlerO guzel yuregine gonlune teşekkür ediyorum insallah heyecan dorukta sabah sekiz bucuk gibi olucak olumlu olursa on iki gibide beni alicaklar
Allah yardimciniz olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz.Herkese mutlu musmutlu pazarlar.... esim yarin mikrotese olacak bize dua eder misiniz büyük yureklerinizle.... cok heyecali cok stresliyiz. Rabbim bu dertle ugrasan herkese yardim etsin. Dualarimizi kabul etsin.
Allah yardımcınız olsun canım inş güzel haberlerverirsiniz:)Inaniyorum ama korkuyorum da hem de cok
Canim noldu varmi bi haberKizlarr
Haberler guzel insallah dimi canimKizlarr
Kizlarr
Ins yakinda kurtulursuniz canimeylülde gel inşallah eşinde sperm bulunur ve azodan kurtulursunuz
eşim cuma günü test verdi ve Celalettin hocayla görüştü
elonge hücreler var pregnylin yanına menapur ekledi bugün alacak
ve kullanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?