bizde kaan hocaya gitmek istiyoruz içim hep ona akıyo bilmiyorum nedenini aslında istanbul daha yakın oraya gidelim diyorum bi ama kaan aydosa beni çeken bişey var bilmiyorum siz hiç tese oldunuz mu ne kadar tedavidesiniz canım
inşallah iyi çıkar sonuçlarınız çok zor durumlarımız allahım diyorum nasıl dayınıcaz diyorum nefes alamaz hale geliyorum bazen.. ilk testis tümörü sonra azosperm şimdide varikosel ve fıtık başlangıcı.. .bu nasıl bi imtihan bilemiyorum rabbim hepimize başta çok büyük bi sabır versinEvet caniim bence gitmelisiniz dalinda cok iyi bi doktor
Evet esim aralik ayinda mikro tese oldu olgunlasmamis hücre bulundu buna süküür 3 haftadir da igne kullaniyo esim haftaya sali tahlilleri tekrarlicaz bakalmm neler cikicak
Hala agrim oluyo aralikli aralikli bide karin cok sisiyo davul gibi oluyo dun oturamiyordum koltuga
inşallah iyi çıkar sonuçlarınız çok zor durumlarımız allahım diyorum nasıl dayınıcaz diyorum nefes alamaz hale geliyorum bazen.. ilk testis tümörü sonra azosperm şimdide varikosel ve fıtık başlangıcı.. .bu nasıl bi imtihan bilemiyorum rabbim hepimize başta çok büyük bi sabır versin
amin cümlemizinkini inşallahAllah yardimcimiz olsun sizin hersey üst üste gelmis rabbim kolaylastirsiin insallah
doktoe esime smdilik 6 ay dedi insallah uzamazda kisalir igne tedavisinde suan
bızde igne hap verdı dun basladık kullan maya rabbım herkesın gônlundekını en kısa zamanda verır inş.doktoe esime smdilik 6 ay dedi insallah uzamazda kisalir igne tedavisinde suan
arkadaşlar bugün sonuç göstermeye gittik fsh 20 çıktı dr direkt tese diyor fsh duşurulemez mi dedim hayır dedi duşuren nasıl duşuruyo ya yardım edin lütfen nasıl düşer bu :'(
fsh ı düşürmek için hangi kürler var arkadaşlar bilen yardım etsin lütfen
biz burda 3 dr la goruştuk hepsi direkt tese diyor ama bizde bi Kaan hocanında goruşunu almak istiyoruz belki önce tedavi başlatır sonra tese dermerhaba benim eşimin de fsh 20. doktorumuz bize fsh azospermin nedeni değil sonucu diyor. yani vücut üretmediği için fsh yükseliyo dedi. aynı araba gibi. arabanın motoru çalışmıyo mesela sen de çalışsın diye aküye basıp duruyosun akü yüklüyosun arabaya diyor.akü fsh yani. ama fshın yüksek olması demek tesede bulunmayacağı yada şansının az olduğu anlamına da gelmiyor. ne hikayeler okudum fsh 30 40 hatta 50 olanlardan sprem cıktığını. hatta tam tersi fsh düşük olup sperm bulunamayanları... yani anlıcağın bu tamamen senin eşinin vücuduyla alakalı. tese düşünüyomusunuz.
Cnm ben kaan hocaya mail atmstm bizim hersey normal bana tedavi protokolnu yolladi oncellikle iki ilac veriyo 2 haftalik sonra tese tesedeki duruma gore tedavi yapiyo. Tesede olgunlasmams sperm bulunursa igne tedavisi verir.biz burda 3 dr la goruştuk hepsi direkt tese diyor ama bizde bi Kaan hocanında goruşunu almak istiyoruz belki önce tedavi başlatır sonra tese der
teşekkür ederim Kaan hocadan randevu almak kolay mı en yakın ne zmana verebiliyoCnm ben kaan hocaya mail atmstm bizim hersey normal bana tedavi protokolnu yolladi oncellikle iki ilac veriyo 2 haftalik sonra tese tesedeki duruma gore tedavi yapiyo. Tesede olgunlasmams sperm bulunursa igne tedavisi verir.
Btuss arkadaşım kaan hoca eşinden fish sperm testi istedimi ?Evet caniim bence gitmelisiniz dalinda cok iyi bi doktor
Evet esim aralik ayinda mikro tese oldu olgunlasmamis hücre bulundu buna süküür 3 haftadir da igne kullaniyo esim haftaya sali tahlilleri tekrarlicaz bakalmm neler cikicak
Canim biz hic muayene olmadik Kaan hocaya. Mail atmstm ordan gorustk. cnm bildgm kadaryla baya dolu randevu gunleri 1 ay sonrasina fln veriyo galibateşekkür ederim Kaan hocadan randevu almak kolay mı en yakın ne zmana verebiliyo
Btuss arkadaşım kaan hoca eşinden fish sperm testi istedimi ?
bizde zaten ağustosta falan düşünüyoruz haziranda anca alırım o zaman çok korkuyorum ya azosperm e yenik düşmek istemiyoruzCanim biz hic muayene olmadik Kaan hocaya. Mail atmstm ordan gorustk. cnm bildgm kadaryla baya dolu randevu gunleri 1 ay sonrasina fln veriyo galiba
biz bursada yaşıyoruz eşim geçen sene testis tümöründe ameliyat olmuştu bi testisi alındı şimdi öbüründede ağrı var die gittik gitmişken bu konularıda danışalım dedik ama yine hüsran.. biz bu yaz tdaviye başlamayı düşünüyoruz ya kaan hocada yada emre hocada kararsızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?