Ayy çok üzüldüm gerçekten yaaKizlar serap arkadasimz la gorustum kendiside yazacaktir zaten. olmamis malasef cikmamis
Hadi canim kolay gelsin okudukca insallah umutlatimiz yeserirKızlar tablonun A harfi ile başlayan nicklere ait kısmı bitti... Siz düşününnnn artık işim nasılllllllllllll fenaaaa
Ama zevkle yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanınnnnnn
mrb canım kendimi bildim bileli pko lu ve 7 yıl diane35 kullanmış biri olarak yazmak istedim. bu kadar korkma pko dan hatta şükür bile edebilirsin. Eşimin azo olduğunu öğrendiğimiz günden beri kaç doktora gittiysek hepsi iyiki sende pko var dediler bana çünkü bizlerin azo yüzünden normal yolla bebek sahibi olma ihtimalimiz zor ve tüp bebekte pko avantaj. Yıllarca pko yüzünden kendimi yedim bitirdim benim çocuğum olamayamacak mı diye düşünüp durdum ama bugün o korkularımın ne kadar yersiz olduğunu öğrendim.Ister istemez takiyo insan maalesef canimesimde azo var zaten bende de bi sorun olursa isimiz iyice zorlasir diye korkuyorum aslinda bir de daha once hic bi doktor demeyip de bu deyince sasirdim.. Ben en iyisi kullanmayim bu ilaci baska doktora gidiyim o da pko derse ondan sonra kullaniyim bu arada cok tesekkurler cevaplarin icin canim insan biriyle paylasinca ici rahatliyo :)
Ayy bende bekleyip duriyodum cok uzuldum yaaHadiiii yaaaaa cok uzuldum
Rabbimin bir bildiği vardır kuzummm.. Hissettiklerini öyle iyi anlıyorum kii.. Canınız sağolsun birtanem..Canlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Üzulme canim yaaa rabbim cok cok buyuk bi kapi kapanir diyeri acilir verende o alanda o vardir bi bildigi üzmeyin kendinizi rabbim baska hastaliklar vermesinCanlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim sabırlar versin, sağlık olsun...Canlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Canım çok üzüldümCanlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Canlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Canım yarı baygın üzülüyor ben boşuna hazırlanıp acı çektim diye inşallah allah bize de nasip edercanımmm seni okadar iyi anlıyorumki, 2 ay önce aynı şeyi yaşadım ne yazıkki, için acısa da eşinin o ameliyat sonrası çaresiz hali kendini unutturuyo, aksine pollyanna gibi olmaya çalışıyosun onun moralini düzeltmek için. Allah daha beter imtihanlardan korusun demekki böylesi daha hayırlı,bende daha ağır imtihanlar yaşayanları düşünerek teselli buluyodum. buarada okuyunca duygulandım benim eşimde aynı şekilde hep 4 çocuk derdi ben kızardım saçmalama 2 yeter derdim tartışırdık. şimdi 1e bile razıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım yarı baygın üzülüyor ben boşuna hazırlanıp acı çektim diye inşallah allah bize de nasip eder
senin su anlattıklarını gecen sene ben esmının tese amelıyatında yasadım esım gozunu yarı acmıs bı sekılde bulundumu dıye gozumun ıcıne bakıp defalarca sorması doktorun benı cagırıp hıc bısey yok demesı falan ama umudumu yıtırmedım bu sene bıdaa denızez hayırlısı rabbım yardım etsın canım canını sıkmaCanlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Esimde hipogonadizm cikti 3 gun menagon 2 gun prengly vuruluyo ve keci boynuzu ozu iciyo ve doktor keci boynuzunu onerdi bix endokronolojide tedavi goruyoruz adanadayiz insallah hersey duzelir canimHadi insallah canim biraz tedavinden bahsedermisin neler kullaniyorsunuz ilac olarak kür olarak hani doktor v.s tesekur ederim insallah daha guzel haberler alirux
Ne desem bos biliyorum .. Uzulme de diyemiycem.. Sabretmekten baska care yok canim dua etmekten baska.. Rabbim en kisa zamanda bizlerin de yuzunu guldurur insallah.. Allah sabrını artırsınCanlar olmadı spermi bırakın hücre bile yok eski tedavimizde spermatid var demişlerdi umutluyduk aslında ama insan beklerken hissediyor aslında çıkmadığı mı yoksa eşimin yarı baygın halde sonuçlar diye tutturması mı sonucu öğrendikten sonraki halimi mi beni tüketti bilmiyorum sonuç olarak tümör vardı testis açılacaktı durumumuzu öğrenmiş olduk hoş ameliyatin bu şekilde yapılmış olması eşimde kitle olduğu için bir risk ama o çocuk uğruna bu riski göze aldı insan eşine üzülmekten kendine üzülemiyor onu farkettim evlenmeden 4 çocuk isterdi bende şakasına bile kızardım şimdi onun için yapamayacağım hiçbir şey yok ama elimden birşey gelmez SONUÇ HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BIR SEBEBİ
Bunu bilmiyodum gercekten sasirdim.. Gene de baska bi doktora daha gittikten sonra kullancam ilaci pek hos seyler soylemiyolar hakkinda.. Tesekkurler cevabin icin canim :)mrb canım kendimi bildim bileli pko lu ve 7 yıl diane35 kullanmış biri olarak yazmak istedim. bu kadar korkma pko dan hatta şükür bile edebilirsin. Eşimin azo olduğunu öğrendiğimiz günden beri kaç doktora gittiysek hepsi iyiki sende pko var dediler bana çünkü bizlerin azo yüzünden normal yolla bebek sahibi olma ihtimalimiz zor ve tüp bebekte pko avantaj. Yıllarca pko yüzünden kendimi yedim bitirdim benim çocuğum olamayamacak mı diye düşünüp durdum ama bugün o korkularımın ne kadar yersiz olduğunu öğrendim.
cnım çok geçmiş olsun testisi aldılar mı tümör demişsin çünkü eğer aldılarsa kasıktan girmişlerdir. ALLAHIM HİÇ BİR ŞEYİ SEBEPSİZ YAPMAZ CANIM İŞİMİZİ ALLAHU TEALA SEVKETELİM YETER... umudunu hiç bir zaman kaybetmeyelim
canım testisi aldırmadı tesede kitle alındı kötü çıkarsa testis alınacaksenin su anlattıklarını gecen sene ben esmının tese amelıyatında yasadım esım gozunu yarı acmıs bı sekılde bulundumu dıye gozumun ıcıne bakıp defalarca sorması doktorun benı cagırıp hıc bısey yok demesı falan ama umudumu yıtırmedım bu sene bıdaa denızez hayırlısı rabbım yardım etsın canım canını sıkma
anladım canım testisi aldırmadıgını bizimkide sadece tese ve testis indirme ameliyatı olmustu ama tesede siperm bulunamadı inşallah bu sefer emre bey yapıcak mikro teseyi bakalım rabbim yar ve yardımcımız olsun....canım testisi aldırmadı tesede kitle alındı kötü çıkarsa testis alınacak
inşallah yaşayanlar daha da iyi anlar herkesin o ameliyat sonrası yüzü güler zormuş çooook zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?