Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim nasilsin cok merakettim kotu bisey yok demi

Benim esimde trus dan biyopsi verecek şimdi selalar veriliyo ne guzel içime huzur doldu Allah hepimizin yüzünü güldürsun hayırlı sonuçlar alalım bu cuma hürmetine serap kardeşiminde inşallah dileği gerçekleşir Allah onlarada çıkış kapısı nasip etsin hepinize hayırlı cumalar diliyorum..

gecmıs olsun cnm Rabbım sıfa versın...

Canim ben de yazayim dedim ama henuz hic bisi yapmadik ne sebep belli ne ilac ne gittigimiz doktor var .. Esim bi defa daha kaytarmazsa insallah bu hafta mufit hocaya gidelim de ondan sonra yazayim ben sana :)

Amin cnm inşllh. Benim de duam en azından deneyebilmekti iki kez denedik olmadı. İnşllh denemek sizede nasip olur denemek . Çok güzel düşünüyorsun eşlerimiz yanımızda sağlıklı dursun inşllh en büyük teselli bu zaten.. bende senin gibi ne yaptım ya da ne yaptık diye sorguluyorum...

Canim dun doktor cok guzel duzelme var dedi degerleri artmis 3 ay sonra tekrar gidecegiz bu defa sperm testi verecek canim eger sperm varsa tup bebege gececegiz insallah
Hadi insallah canim biraz tedavinden bahsedermisin neler kullaniyorsunuz ilac olarak kür olarak hani doktor v.s tesekur ederim insallah daha guzel haberler alirux

Canim ben de yazayim dedim ama henuz hic bisi yapmadik ne sebep belli ne ilac ne gittigimiz doktor var .. Esim bi defa daha kaytarmazsa insallah bu hafta mufit hocaya gidelim de ondan sonra yazayim ben sana :)

Kuzum sen yaz en azından yaşınızı falan sonra ben güncellerim tabloda senin bilgilerini

Bitanem ne olursa olsun bir gün senin içinde hamiş yazmak umuduyla o tabloya ekleyeceğimm seni... Lütfen kısaca özet geç bana olur mu.. Mesajını bekliyorummmmmmmmmmmmmm kuzummmm

Polikistik overde lh fsh dan yüksek oluyor
prolaktin içinde bi hap var onunla düzene giriyor,korkmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…