Canim nasilsin cok merakettim kotu bisey yok demicanım nasılsın.yazmayı düşündüm ama benim ne bir başarım nede doktor tavsiyem var.şu an umutsuz vakayız.
şu an uyguladığımız adamakıllı bir kürümüz yok.sadece bozulan sağlığımız var.
İnsallah bende cok merakettimseraptan haber alan varmı.aynı heyecan ve korkuyu yaşıyorum.inşallah güzel haber verir.
gecmıs olsun cnm Rabbım sıfa versın...Hepinize iyi aksamlar kizlar.. Gecen hafta sivilce tedavisi icin dermatolojiye gitmistim o da hormonlara bakilmasi gerektigini söyleyip jinekolojiye yonlendirdi.. Bugun adetimin 3. Gunuydu ve hormonlarima baktirdim muayene oldum polikist over dedi ve prolaktin 45 ciktidiane35 verdi 6 ay kullan dedi
Canim ben de yazayim dedim ama henuz hic bisi yapmadik ne sebep belli ne ilac ne gittigimiz doktor var .. Esim bi defa daha kaytarmazsa insallah bu hafta mufit hocaya gidelim de ondan sonra yazayim ben sana :)Günaydın kuzucuklarımm..Bir an önce toparlayalım diye uğraşıyorum.. Bu haftasonu tamamlamaya çalışacağım inşallah.. Eksik kalanlar bana yazarlar tekrar olmazsa..görmeyenler için tekrar paylaşıyorumm;
Kızlar merhaba;
Şimdi bana özelden msj olarak atmanızı istediğim bilgiler şöyle canlarım ;
1) Sizin yaşınız-Eşinizin yaşı
2) Evlilik süreniz
3) Azo Sebebi (Bilinmiyorsa- Bilinmiyor deyin kızlar)
4)Tedavileriniz kısaca (süreçler özet olarak)
5)Eşiniz yada sizin geçirdiğiniz ameliyatlar, operasyonlar (Tese, Taş düşürme vs..)
6)Tüp bebek deneme sayısı ve merkezleri (2 deneme: 1.memorial 2.umut tüp bebek gibi..)
7)Son durum hakkında kısaca bilgi (1.000 immatüre germ hücre bulundu tedaviye şu hoca da devam ediliyor... veya Şuan hamişşşşgibi.. )
Birde tavsiye köşesi yapalım diyorummmm kuzucuklar:
Tavsiye edilen dr veya merkez.. Gerçekten size fayda sağladığınızı düşündüğünüz kürler veya uygulamar...
Mesela:
Hayalimm77- 1) Proxeed plus ve .... kürü öneriyor.. 2)Yürüyüşün testesteron hormonunu arttırdığını düşünüyor.. 3) ... dr. öneriyor..
Hadi bakalım kızlar inşallah yararlı bir tablo yapabiliriz..
Amin cnm inşllh. Benim de duam en azından deneyebilmekti iki kez denedik olmadı. İnşllh denemek sizede nasip olur denemek . Çok güzel düşünüyorsun eşlerimiz yanımızda sağlıklı dursun inşllh en büyük teselli bu zaten.. bende senin gibi ne yaptım ya da ne yaptık diye sorguluyorum...herkese merhaba.bayadır giremiyordum.bu aralar vakit çok hızlı geçiyor benim için.
işe başladım.eşimin durumu için hala doktora gidemedik.biz ilçedeyiz.patoloji için ile gitmemiz gerekiyor.
ne ben nede eşim gidelim diye diretmiyoruz.ben patoloji kötü çıkar diye çok korkuyorum.
artık çocuk düşüncesini mecburen kafamdan attım.istek hiç bitmiyor.aksine zaman benim için sanki acımı daha da artırıyor.sadece hayal kuramıyorum artık.uzun süredirde evlat ile dua etmediğimi farkettim.
şuan sadece eşimle sağlığımız yerinde olsun ve onu başımdan eksik etmesin onunla yaşlanayım.
bir tas su verenim olmasada eşim yanımda olsun.kızlar ben gurbetteyim.hastalanınca ne ailelerimiz var ulaşacak nede evlatlarım var kapımı açacak.bir arkadaş var aynı yıl evlenmiştik.onunla görüşme imkanım oldu.kızı kocaman olmuş.allahım benimde olsaydı bende genç kız veya erkek annesimi olacağım dedim.insan zamanın ne kadar hızlı geçtiğini çocuk görünce anlıyor.biraz hüzünlendim biraz kederlendim eve geldim.arkadaşım benim kafamın rahat olduğunu ima ederek bana gıpta etti bende ona anne olduğu için gıpta ettim.eğer tüp bebek tedavim olumlu sonuçlansaydı evlilik tıl dönümümde bebeklerim yada bebeğim kucağımda olacaktı.şimdi hayalini dahi kuramayacağım sonsuzluktayım.
sonumuz ne olacak bilmiyorum kimse bilmiyor şüphesiz ama ben bu şekilde yalnızlıktan sıkıldm.
ben bayanlara kurs veriyorum ve hepsi evli ve çocuklu.telaşlarını bir görseniz sanırım zaman onlara yetmiyor.
çocuklarla ilgilenmelerini bir görseniz.anne bebek iletişimleri nasıl güzel.
ben bunu hak etmeyecek ne yaptım allahım diyorum,bu sevgiden mahrum kalacak kadar kime kötülük yaptım
neyi büyük konuştum başıma geldi demeden duramıyorum.isyan etmiyorum sadece kandimi sorguluyorum.
tüp bebek bile yapamayack,herkesin korkulu rüyası benimse hasret olduğum bir durumdan bile mahrum olmanın sebebini anlamaya çalışıyorum.allah gönderdiği hastalık ve musibetin mutlaka şifasını vermiştir ve biz bunca zaman neden denk gelemedik.artık şifa kapısı açılsın rabbim bunu bize göstersin.tek duam bu.şifa hazinesi bize açılsın.
Canim dun doktor cok guzel duzelme var dedi degerleri artmis 3 ay sonra tekrar gidecegiz bu defa sperm testi verecek canim eger sperm varsa tup bebege gececegiz insallahHadi canim insallah guzel haberler ver bize rabbim yardimciniz olsun
Hadi insallah canim biraz tedavinden bahsedermisin neler kullaniyorsunuz ilac olarak kür olarak hani doktor v.s tesekur ederim insallah daha guzel haberler aliruxCanim dun doktor cok guzel duzelme var dedi degerleri artmis 3 ay sonra tekrar gidecegiz bu defa sperm testi verecek canim eger sperm varsa tup bebege gececegiz insallah
Hadiiii yaaaaa cok uzuldumKizlar serap arkadasimz la gorustum kendiside yazacaktir zaten. olmamis malasef cikmamis
Canim ben de yazayim dedim ama henuz hic bisi yapmadik ne sebep belli ne ilac ne gittigimiz doktor var .. Esim bi defa daha kaytarmazsa insallah bu hafta mufit hocaya gidelim de ondan sonra yazayim ben sana :)
OOOOffff ooofffKizlar serap arkadasimz la gorustum kendiside yazacaktir zaten. olmamis malasef cikmamis
Bitanem ne olursa olsun bir gün senin içinde hamiş yazmak umuduyla o tabloya ekleyeceğimm seni... Lütfen kısaca özet geç bana olur mu.. Mesajını bekliyorummmmmmmmmmmmmm kuzummmmcanım nasılsın.yazmayı düşündüm ama benim ne bir başarım nede doktor tavsiyem var.şu an umutsuz vakayız.
şu an uyguladığımız adamakıllı bir kürümüz yok.sadece bozulan sağlığımız var.
canım neler yapıyosunz anlatrmısnz bıraz azosperm mı sıznkıdeHadi insallah canim biraz tedavinden bahsedermisin neler kullaniyorsunuz ilac olarak kür olarak hani doktor v.s tesekur ederim insallah daha guzel haberler alirux
desene baya uzun sürcek :)Kızlar tablonun A harfi ile başlayan nicklere ait kısmı bitti... Siz düşününnnn artık işim nasılllllllllllll fenaaaa
Ama zevkle yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanınnnnnn
Polikistik overde lh fsh dan yüksek oluyorEki Görüntüle 1453185
Sonuclar boyle canim.. Ultrasonla bakti yumurtaliklar temiz kist yok ama polikiste benziyo demisti sonra sonuclar çıkınca tekrar sordum evet polikist gordum ultrasonda dedi.. Ust sinir 30 yaziyo. Benimki de 45 olunca korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?