Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bu da 6 7 ay once cocuk istiyoruz diye gittigimizde yaptirdigim hormonlar .. O zaman 3. Degil 5.gunumdu.. Ve de diyet yapmiyodum..

Sonuçları al git bence evet beslenmeninde yükseltiyor prolaktini süt bakan ne varsa uzak dur.

Kafana takma canım inş. Birşey yokturdur. Başka iyi doktora git ultrason yaptır muayene ol için rahat olsun ben 1 sene kendimde sorun aradım. İnt araştırdım her ihtimali değerlendim. Emin oldum sonra eşim gitti azosprem olduğunu öğrendik.

Ister istemez takiyo insan maalesef canim esimde azo var zaten bende de bi sorun olursa isimiz iyice zorlasir diye korkuyorum aslinda bir de daha once hic bi doktor demeyip de bu deyince sasirdim.. Ben en iyisi kullanmayim bu ilaci baska doktora gidiyim o da pko derse ondan sonra kullaniyim bu arada cok tesekkurler cevaplarin icin canim insan biriyle paylasinca ici rahatliyo :)

Vala kizlar burasida olmasa icimizi kimi dökcez bilmiyom burayla tanismadan önce hep kendi kendime konusurdum gizli gizli aglardim insanin en yakini bile canini yakiyor kimse seni anlamiyor tabiki herzaman rabbime siginiyorum ama burasi bana cok iyi geldi 10 sene sonra bu sayfayi bulduktan sonra tedaviyi basladik su mubarek gecenin hürmetine rabbim nerde isteyen varsa hepimizin karnina birer birer meleklerini koysun islerimizi kolaylastirsin aminnnn

Amin canim hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin rabbim tez zamanda insallah..

Amin cnm

herkese merhaba.bayadır giremiyordum.bu aralar vakit çok hızlı geçiyor benim için.
işe başladım.eşimin durumu için hala doktora gidemedik.biz ilçedeyiz.patoloji için ile gitmemiz gerekiyor.
ne ben nede eşim gidelim diye diretmiyoruz.ben patoloji kötü çıkar diye çok korkuyorum.
artık çocuk düşüncesini mecburen kafamdan attım.istek hiç bitmiyor.aksine zaman benim için sanki acımı daha da artırıyor.sadece hayal kuramıyorum artık.uzun süredirde evlat ile dua etmediğimi farkettim.
şuan sadece eşimle sağlığımız yerinde olsun ve onu başımdan eksik etmesin onunla yaşlanayım.
bir tas su verenim olmasada eşim yanımda olsun.kızlar ben gurbetteyim.hastalanınca ne ailelerimiz var ulaşacak nede evlatlarım var kapımı açacak.bir arkadaş var aynı yıl evlenmiştik.onunla görüşme imkanım oldu.kızı kocaman olmuş.allahım benimde olsaydı bende genç kız veya erkek annesimi olacağım dedim.insan zamanın ne kadar hızlı geçtiğini çocuk görünce anlıyor.biraz hüzünlendim biraz kederlendim eve geldim.arkadaşım benim kafamın rahat olduğunu ima ederek bana gıpta etti bende ona anne olduğu için gıpta ettim.eğer tüp bebek tedavim olumlu sonuçlansaydı evlilik tıl dönümümde bebeklerim yada bebeğim kucağımda olacaktı.şimdi hayalini dahi kuramayacağım sonsuzluktayım.
sonumuz ne olacak bilmiyorum kimse bilmiyor şüphesiz ama ben bu şekilde yalnızlıktan sıkıldm.
ben bayanlara kurs veriyorum ve hepsi evli ve çocuklu.telaşlarını bir görseniz sanırım zaman onlara yetmiyor.
çocuklarla ilgilenmelerini bir görseniz.anne bebek iletişimleri nasıl güzel.
ben bunu hak etmeyecek ne yaptım allahım diyorum,bu sevgiden mahrum kalacak kadar kime kötülük yaptım
neyi büyük konuştum başıma geldi demeden duramıyorum.isyan etmiyorum sadece kandimi sorguluyorum.
tüp bebek bile yapamayack,herkesin korkulu rüyası benimse hasret olduğum bir durumdan bile mahrum olmanın sebebini anlamaya çalışıyorum.allah gönderdiği hastalık ve musibetin mutlaka şifasını vermiştir ve biz bunca zaman neden denk gelemedik.artık şifa kapısı açılsın rabbim bunu bize göstersin.tek duam bu.şifa hazinesi bize açılsın.

Günaydın kuzucuklarımm..Bir an önce toparlayalım diye uğraşıyorum.. Bu haftasonu tamamlamaya çalışacağım inşallah.. Eksik kalanlar bana yazarlar tekrar olmazsa..görmeyenler için tekrar paylaşıyorumm;

Kızlar merhaba;

Şimdi bana özelden msj olarak atmanızı istediğim bilgiler şöyle canlarım ;

1) Sizin yaşınız-Eşinizin yaşı
2) Evlilik süreniz
3) Azo Sebebi (Bilinmiyorsa- Bilinmiyor deyin kızlar)
4)Tedavileriniz kısaca (süreçler özet olarak)
5)Eşiniz yada sizin geçirdiğiniz ameliyatlar, operasyonlar (Tese, Taş düşürme vs..)
6)Tüp bebek deneme sayısı ve merkezleri (2 deneme: 1.memorial 2.umut tüp bebek gibi..)
7)Son durum hakkında kısaca bilgi (1.000 immatüre germ hücre bulundu tedaviye şu hoca da devam ediliyor... veya Şuan hamişşşş gibi.. )

Birde tavsiye köşesi yapalım diyorummmm kuzucuklar:

Tavsiye edilen dr veya merkez.. Gerçekten size fayda sağladığınızı düşündüğünüz kürler veya uygulamar...

Mesela:

Hayalimm77- 1) Proxeed plus ve .... kürü öneriyor.. 2)Yürüyüşün testesteron hormonunu arttırdığını düşünüyor.. 3) ... dr. öneriyor..

Hadi bakalım kızlar inşallah yararlı bir tablo yapabiliriz..

aminnn canımmm aminnn

şuan yazdıklarını okurken ağladım resmen Rabbim öyle büyük ki inşallah geç bile olsa hepimize bir kapı açacaktır yeter ki umutlarımızı yitirmeyelimm

canım ağlatmak için yazmadım.artık içimde yaşadıklarım taşıyor.benim en kötüsü umudumda yok.ben bunu yitirdim.

canım nasılsın.yazmayı düşündüm ama benim ne bir başarım nede doktor tavsiyem var.şu an umutsuz vakayız.
şu an uyguladığımız adamakıllı bir kürümüz yok.sadece bozulan sağlığımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…