Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen takılma bi doktorun söylediğine canım bizede aynısını demişlerdi ve eşinizin hormon sonuçları nerdeyse bizimki ile aynı inşallah sizdede bulunur. moralinizi bozmayın daha çok şeyler öğreneceksiniz zamanla.

sağol canım cevabın için çektirirsem özelde çektireceğim zaten devletten dilim yandı Rabbim düşürmesin mecbur olmadıkça da gitmek istemiyorum. ama şuanda tam karar veremedim çektirmek çok mantıklı gelmiyor ama doktor mutlaka istersede mecburen dayanacaz o acıya. bebek için herşeye değer..

syolcum sen doktorlara kesınlıkle ınanma bızımde emre bey sanırım 5. doktorumuz gıttıgımız butun doktorlar kok hucreyı bekleyın dedıler mıkro tesede sansınız yuzde 30 dedıler 3 sene neler yasadık bılemezsın ama emre beye gıttık 2 ay sonra sperm cıkısı saglandı kaan yada emre beye gıdın baska doktorlarda zaman harcamayın canım...

canım öncelikle bizde ICSI yaptıracağız ve sperm TESE yöntemi ile alınacak.bu riskli ve her denemede yapılmayacak bir işlem olduğundan riske gelmeyeceğini doktorumuz söyledi.rahim iç çeperini embriyonun tutunması için düzleme gibi işlemler gerekirse embriyo tutunamayıp düşünce farkına varmayalım diye rahim filmi istendi bizden çünkü ultrason her zaman sağlıklı olamayabiliyormuş birde tüp bebek raporu için GATA eşim azosperm olmasına rağmen istedi prosedür icabı.

Aminn Syolcu. Rica ederim. buradan umut aldığım gibi ben de buradan umut vermek isterim.

Ne kadar aptalca bir saçmalık olsada azospermilerden rahim filmi isteniyor evet ona bir şey diyemeyeceğim. ancak benim bildiğim rahim iç çeperinin durumu normal ultrasonla anlaşılabiliyor.

yolcu arkadasım üzülme o doktoru allah bildigi gibi yapsın dua et başka doktoro başvur bizde bu günlere gelene kadar neler gördük gelincik önceden msn de cok görüşüyorduk şimdi hiç gelmiyosun sizin şua tam durum ne ben hamile kalırsa en kötü ihtimalle ne olur sence benim arkadasımın bebekleri cok saglıklı offffffffffffff

aramıza hoşgeldin canım a.s.
bence kaan beye gidin yardımcı oluyor hormonları düzeltecek tedavi verir allahtan ümit kesilmez

nasılsınız bacılar
ben kaç gündür yoktum annem boya badana işlerine kalktı bende orda kaldım yardım ettim bu gün akşam üzeri geldim çok yoruldum ama ev baya güzel oldu
yolcu kardeş hoşgeldin bacım sen dr ları bana sor ya her dra güvenilmez bikere normal bir üroloğ bile azo konusunda yetersiz bak ist amre bey ankarada kaan hoca var canım bunlara gidin en başka gitmeniz gerekene en sonda gitmeyin bu hataları biz zamanında yaptık cahildik bu konuda bişey bilmiyorduk şimdi lisanlı dr olduk nerdeyse hiç üzülme ben bu topikte kimleri gördüm öldük bittik diyipte ya emre beye ya kaan hocaya gidipte bebikleri olan gerçi daha sonra uğramazlar bu sayfalara ama olsun inşallah sizdede öyle üzülme bacım Allah büyük bizde ne kürler ne bitkiseller ne dr lar var

merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz anneme ev aıyoruz onun için iş çıkışında da yoğun oluyorum pek topiğe giremiyorum.

Kızlar Kaan Hocadan cevap gelmiş aynı akşam. Eşime aynen devam edin tedaviye yalnız endolü artık kesin demiş. Bir de bir ay sonra tekrar hormonlara baktırıp buraya gelin sperm testi yapalım demiş.
ıstanbul'dan izin alıp gitmek çok zor ama bakalım bir aya ayarlamaya çalışacağız yarım gün. Eşim kullandığı ve kullanacağı bitkiselleri yazmış hepsi çok güzel devam edin demiş. Acaba Endol'e neden son verdi. aranızda tedavisi böyle devam eden var mı?
Umudunukaybetmeyi çok merak ediyorum. ilk fırsatta bize açıklasın nasıl geliştiğini tedavisinin bizler de ders çıkarırız

hayırlı cumalar kızlar, cumanız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsinn, en kısa sürede hepimizinde yüzünü güldürsün inşallahh.

hemen niye ofluyosun canım önce hamile olduğun haberini alalım sonrası için daha sonra endişe ederiz. Ama endişe etmene hiçte gerek yok bizim genetik sorunumuz var diye çocuğumuz sağlıklı olmayacak diye bişeymi varki bu kadar sıkıntıdasın. bizim normal gebelere göre risk oranımız biraz daha fazla ama bu azospermik vakalarda görülen oranla aynı. üzme kendini boşuna sonuçta Rabbim nasıl takdir ettiyse öyle olacak. Biz bol bol dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize..

Bizim duruma gelince bizim dondurulmuş spermlerimiz var ama 3. tedavimde eşim tekrar ameliyat olabilir taze sperm olsun diye. tedaviden 1 ay önce histereskopi olacağım rahimde tutunmayı engelleyen bişey varmı diye bakacaklar inşallah olmaz. tedaviyi eylül ayında düşünüyoruz kısmet olursa canım şuan beklemedeyim..

günaydın öncelikle herkese.emre bey e ya da kaan bey e nasıl ulaşırım.ben Ankara da yım.sonuçları falan nasıl gönderebilirim.bilgisi olan var mı kardeşlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…