Doktorun eŞİme dİrek sÖyledİĞİ, sakın tÜp bebek falan deneyİp paranızı boŞa vermeyİn.bebek olması İmkansız sİzde demİŞ ya. Psİkolojİm altÜst oldu 2 haftadır kendİmİ toparlayamadım
ARKADAŞIM..ben çektirdim tüp tedavisinden önce mecbur dediler prosödür gibilerden...özel anlaşmalı bi kurumu vardı 250 tl ye çektirdim ama 3dk sürdü ve çok steril ayrıca iyi davrandılar..benim canım çok tatlıdır ona rağmen çok hafif acıdı diyebilirim...ama devlet kurumlarında çok zor olduğunu ve acılı olduğunu çektiren arkadaşlardan duydum...istersen çektir canım tüplerin tıkalı olup olmadığını bilmen önemli...
Tüp bebekte aşılama haricinde ivf de de icsi de de rahim filmi tamamen gereksiz ve anlamsız bir işlemdir arkadaşler. Ki bizler bu topiğin üyeleri olarak aşılama şansımızın olmadığını biliyoruz. Tüplerin açık olup olmaması aşılamada rahme enjekte edilen spermlerin tüplerden geçip yumurtaya ulaşması ve eğer döllenmede olursa döllenmiş yumurtanın tekrar tüplerden geçip rahme yerleşebilmesi için önemlidir. Oysa ivf veya icsi de zaten hazır oluşturulmuş embriyolar doğrudan rahme bırakılır ve göbekkordonu oluşturup tutunması beklenir. tüplerle hiç bir işi yoktur ivf veya icsinin.
kardeşim çok teşekkür ederim, biraz da olsa yüreğime su serptin, işte pat diye öyle söyleyince dr eşimde düşmemek için kendini zor tutmuş, ben de öyle tabi.haklısın bir dr a bağlı kalmaktansa başka bir dr a daha gitmekte fayda var.ama korkuyoruz işte yine sonuç aynı çıkacak diye.neyse yer gök dua üstüne kurulu, bizim elimizden gelen de dua etmek ve varsa tedaviyi uygulamak gerisi allahtan artık ne yapalım.çok tşk ederim sana kardeşim.allah bizim gibilere yardım etsin de bizde anne baba olmanın mutluluğunu yaşayalım inşallah.
canım öncelikle bizde ICSI yaptıracağız ve sperm TESE yöntemi ile alınacak.bu riskli ve her denemede yapılmayacak bir işlem olduğundan riske gelmeyeceğini doktorumuz söyledi.rahim iç çeperini embriyonun tutunması için düzleme gibi işlemler gerekirse embriyo tutunamayıp düşünce farkına varmayalım diye rahim filmi istendi bizden çünkü ultrason her zaman sağlıklı olamayabiliyormuş birde tüp bebek raporu için GATA eşim azosperm olmasına rağmen istedi prosedür icabı.
Doktorun eŞİme dİrek sÖyledİĞİ, sakın tÜp bebek falan deneyİp paranızı boŞa vermeyİn.bebek olması İmkansız sİzde demİŞ ya. Psİkolojİm altÜst oldu 2 haftadır kendİmİ toparlayamadım
yolcu arkadasım üzülme o doktoru allah bildigi gibi yapsın dua et başka doktoro başvur bizde bu günlere gelene kadar neler gördük gelincik önceden msn de cok görüşüyorduk şimdi hiç gelmiyosun sizin şua tam durum ne ben hamile kalırsa en kötü ihtimalle ne olur sence benim arkadasımın bebekleri cok saglıklı offffffffffffff
syolcum sen doktorlara kesınlıkle ınanma bızımde emre bey sanırım 5. doktorumuz gıttıgımız butun doktorlar kok hucreyı bekleyın dedıler mıkro tesede sansınız yuzde 30 dedıler 3 sene neler yasadık bılemezsın ama emre beye gıttık 2 ay sonra sperm cıkısı saglandı kaan yada emre beye gıdın baska doktorlarda zaman harcamayın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?