- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
günaydın öncelikle herkese.emre bey e ya da kaan bey e nasıl ulaşırım.ben Ankara da yım.sonuçları falan nasıl gönderebilirim.bilgisi olan var mı kardeşlerim.
kızlar iyi akşamlar bugün transferimin 8. günü ne olur dua edin güzel haberleri alalım allahın izniyle
slm kızlar nasılsınız umutolsun inşallah hamile haberini alacağız kız kesin içime doğdu
kızlar iyi akşamlar bugün transferimin 8. günü ne olur dua edin güzel haberleri alalım allahın izniyle
canım nasılsın neler yapıyorsun kaan hoca ne dedi bir haber varmı tedavi hakkında ne düşünüyorsunuz haa sınavı ne yaptın bacım...Şeniz
canım Kaan bey Ankara üniversitesi infertilite bölümünde numaralarından ulaşıp randevu al direkt görüş Ankara'dasın zaten
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Kısırlık Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara
Telefon: 0312 5956815 veya 0312 5956832
Telefon: 0312 3103333 / 2258
Fax: 0312 3626005
çok tşk ederim kardeşim.mail yazsak cevap veriyormu acaba biliyor musun??
kimse yok mu bana lütfen yardım edin
3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmaya karar verdik doktora gittik ve tahlil istedi bn de herşey normal fakat eşimde canlı ve cansız sperm hücresi bulunamadı denildi ve doktor bie tüp bbek önerdi çok yıkıldık
teseden canlı hücre aranacak denildi bir ürologla görüştük ve o da testisten parça alarak biopsi yapılacak canlı tohum hücresi var ise tüp bebek merkezinde araştırılacak denildi ama bu konud hiç bir bilgimiz yok lütfen bana yardımcı olurmusunuz???
aramıza hoşgeldin arkadaşım bizde keşke başka bir yerde karşılaşsaydık umarım sen de çok kalmazsın burda.
seninle aynı sorunu yaşıyoruz.benim eşimde de aynı sorun var malesef sperm 0 ama genetikte kromozom analizi yapılacak 1 ay sonra onu bekliyorum.dr un bize söylediği daha kötüydü.asla çocuk sahibi olamazsınız dedi.sen yine iyisin kardeşim.bol bol dua et.allah hepimize özlenenlerin özlemini dindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?