Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın öncelikle herkese.emre bey e ya da kaan bey e nasıl ulaşırım.ben Ankara da yım.sonuçları falan nasıl gönderebilirim.bilgisi olan var mı kardeşlerim.

canım Kaan bey Ankara üniversitesi infertilite bölümünde numaralarından ulaşıp randevu al direkt görüş Ankara'dasın zaten

Prof.Dr. Kaan AYDOS

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Kısırlık Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara

Telefon: 0312 5956815 veya 0312 5956832

Telefon: 0312 3103333 / 2258

Fax: 0312 3626005

E-mail: ksaydos@tr.net

kızlar iyi akşamlar bugün transferimin 8. günü ne olur dua edin güzel haberleri alalım allahın izniyle

canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar sizlere allahım hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar iyi akşamlar bugün transferimin 8. günü ne olur dua edin güzel haberleri alalım allahın izniyle

canım inşallah sabırsız bekleyişin mutlu sonla biter ve 12. günün sonunda bebişin sana tutunmuş olur.sakin sakin bekle olurmu :))) stres yapınca kötü oluyo.allah hepimize annelik duygusunu yaşatır inşalah.

canım nasılsın neler yapıyorsun kaan hoca ne dedi bir haber varmı tedavi hakkında ne düşünüyorsunuz haa sınavı ne yaptın bacım...Şeniz

canım iyiyim çok sağol sınavı geçtim haftaya direksiyon sınavı var bakalım hayırlısı kaan hocada bize bir ay sonra tekrar hormon testi yaptırın ona göre tedaviye başlayalım dedi siz bu ay başlıyomuşunuz hadi kız inşallah senin hamile haberini alıcaz allah yardımcımız olsun

bacılar hepinizden allah razı olsun hepinizin karnı bebek dolsun inşallah benimide şuan dludur

kimse yok mu bana lütfen yardım edin
3 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmaya karar verdik doktora gittik ve tahlil istedi bn de herşey normal fakat eşimde canlı ve cansız sperm hücresi bulunamadı denildi ve doktor bie tüp bbek önerdi çok yıkıldık
teseden canlı hücre aranacak denildi bir ürologla görüştük ve o da testisten parça alarak biopsi yapılacak canlı tohum hücresi var ise tüp bebek merkezinde araştırılacak denildi ama bu konud hiç bir bilgimiz yok lütfen bana yardımcı olurmusunuz???

canım ılk once ALLAH YARDIMCIN OLSUN senı cok ıyı anlıyorum ben 2 senedır beklıyorum hareket ve sayı dusuk bızımde tabı sızın daha zor ama sadece bır doktora guvenmeyın 2 3 doktora gıdın tahlıl yaptırın derım bızım ılk gıttıgımız doktor hareket 0 dedı ama daha sonra gıttımız doktor ole demedı hareket var dedı ıyıde ılk gıttımıze guvenmemısım dunya basıma yıkılmıstı ılk ogrendıgımde ve ben 3 asılama yaptırdım olmadı ama temmuzda tup bebek yaptırıcam ıns bende arastır ıyı doktor sec ve kecıboynuzu kurune basla bence hemen bızım arttı sayı en azından tedavıye kadar ılac verır belkı doktor artar ıns canım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPIMIZIN BEBISLERI EN KISA SUREDE GELSIN AMIN

çok teşekkür ederim eskişehirli keçiboynuzu kürüne başladım inşallah allah yardım etsin daha hala şoktayım ve ne yapacğımı bilmiyorum eşimde aynı şekilde acele etmek istemiyorum çünkü o da psikolojik olarak resmen yıkıldı ve tabii ben de belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzgünüm çokkk

aramıza hoşgeldin arkadaşım bizde keşke başka bir yerde karşılaşsaydık umarım sen de çok kalmazsın burda.

seninle aynı sorunu yaşıyoruz.benim eşimde de aynı sorun var malesef sperm 0 ama genetikte kromozom analizi yapılacak 1 ay sonra onu bekliyorum.dr un bize söylediği daha kötüydü.asla çocuk sahibi olamazsınız dedi.sen yine iyisin kardeşim.bol bol dua et.allah hepimize özlenenlerin özlemini dindirsin inşallah.

ben bu konuda hiç birşey bilmiyorum ilk defa burda bazı şeyleri öğrenmeye alışıyorum mesela diğer arkadaşlar tese dedi sen geetik yapısı diyosun bunları yaptırabilmek için hangi doktora gidicez bi onu bilmiyorum kadın doktorları bununla ilglenmiyor sanırım eşim küçükken ateşli hastalık havale geçirmiş ve kabakulak o yüzen yumurtalıkları zarar gömüş şimdi testisinden parça alınarak biopsiye gidecek ama ben keçiboynuzu kürü yapıcam 3 ay sonraya ertelemek istiyoruz çünkü bir sperm hücresi 72 günde oluşuyormuş
spermiogram için ama ben 3 ay beklicem
inşallah sen de eşine keçiboynuzu kürünü dene ben ce burada ir çok kişi fayda görmüş inşallah bixede ii gelir bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…