günaydın öncelikle herkese.emre bey e ya da kaan bey e nasıl ulaşırım.ben Ankara da yım.sonuçları falan nasıl gönderebilirim.bilgisi olan var mı kardeşlerim.
hayırlı cumalar kızlar..............
evde fazla kalamadığım için giremiyorum topiğe yeni arkadaşlar gelmiş pekde hoş nedenle gelmemişler ama hoşgeldiniz dilerim en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten.....
ben geçen gün kadındoğumcuya gittim adet düzensizliği için polistikover sendromu varmış bende ve bu hiç geçmezmiş bünyeyle alakalı bişeymiş sadece düzenleyici ilaç veriliyo onuda ben kullanamıyorum yan etkileri fazla diye bide kilo almamam hatta vermem lazımmış boyuma göre kilolu sayılmıyormuşum ama adetimin düzene girmesi için biraz daha zayıflamam lazımmış dünde diyete başladım bakalım 56 kiloyla bakalım 1 ayda kaç kilo vereceğim iyide oldu aslında seneye tedaviye başlamayı düşünüyoruz Allahtan bir mani gelmezse eğer zaten kullanılan ilaçlar şişiriyo kilolu olupta tamamen şişko olmak istemiyorum........
yiğenimim öğretmeni tüpbebek tedavisi görmüş 2 cide tutmuş üçüz hamile kalmış ama 6 ayda bebekler erken doğumla ölmüş 2 olmuş ama kadın varil gibi acayip çirkin bir kilosu var hormonlar altüst olunca dengesiz kilo alınıyo onun gibi olmak istemem açıkçası....
neyse benden bu kadar öptüm hepinizi Şeniz
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce:
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim....Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....Devamını Gör
Ekleyen:: Bebeğim bugün ne yese?
hayırlı cumalar kızlar..............
evde fazla kalamadığım için giremiyorum topiğe yeni arkadaşlar gelmiş pekde hoş nedenle gelmemişler ama hoşgeldiniz dilerim en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten.....
ben geçen gün kadındoğumcuya gittim adet düzensizliği için polistikover sendromu varmış bende ve bu hiç geçmezmiş bünyeyle alakalı bişeymiş sadece düzenleyici ilaç veriliyo onuda ben kullanamıyorum yan etkileri fazla diye bide kilo almamam hatta vermem lazımmış boyuma göre kilolu sayılmıyormuşum ama adetimin düzene girmesi için biraz daha zayıflamam lazımmış dünde diyete başladım bakalım 56 kiloyla bakalım 1 ayda kaç kilo vereceğim iyide oldu aslında seneye tedaviye başlamayı düşünüyoruz Allahtan bir mani gelmezse eğer zaten kullanılan ilaçlar şişiriyo kilolu olupta tamamen şişko olmak istemiyorum........
yiğenimim öğretmeni tüpbebek tedavisi görmüş 2 cide tutmuş üçüz hamile kalmış ama 6 ayda bebekler erken doğumla ölmüş 2 olmuş ama kadın varil gibi acayip çirkin bir kilosu var hormonlar altüst olunca dengesiz kilo alınıyo onun gibi olmak istemem açıkçası....
neyse benden bu kadar öptüm hepinizi Şeniz
kızlar bugün bir komşumuzun yeni bebeği oldu onu görmeye gideceğiz birgünde benim bebeğimi görmeye gelenler olur inşallah bakalım nasıl bir gün olacak benim için...
allahım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine bana ve bütün isteyenlere hayırlı bir evlat nasip et kurban olduğum allahım duy feryadımı AMİN.
kızlar bugün bir komşumuzun yeni bebeği oldu onu görmeye gideceğiz birgünde benim bebeğimi görmeye gelenler olur inşallah bakalım nasıl bir gün olacak benim için...
Bugün forum çok durgun.
yarın çok işimizi var kızlar dua edin. Brüksel tüp bebe, alman hastanesi ve forte ürolojiye gideceğiz.
Hayat bal, eyüpsultan tarihi şifa aktarına gideceğiz.Annelerimize hediye seçeceğiz
Bunların hepsi bir güne nasıl sığacak bilmem.
vakit bulursak katı meyve sıkacağıda bakacağız.
BELGİNcim naptın sen yaa...o nasıl bir yazıydı öyle.içim acıdı okurken.. şu mübarek günde allahım orda yazılanların hepsini bize de yaşatsın inşallah....
allahım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine bana ve bütün isteyenlere hayırlı bir evlat nasip et kurban olduğum allahım duy feryadımı AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?