Chriomon igneyi yedi ay kullandik canim ama bizde ise yaramadimeraba kaan hocanin hastadi olup chorimon 5000 unite igne kullanan var mi? bize bunu verdi normal cikis saglanabilsin diye. bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam. ilde chorimon 5000 unite vermis bize de bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam.1 ay sonrada bazi hormonlarin testini yaptirip kendisine bildirecegiz. ilaclari kullanan bilgi verirse sevinirim. herkese acil sifalar
Öyle deme kızYok canim umutsuz vaka bizdik ondan dayadi igneyi bize sonuc husran:)
İnsallah canim bize ilk teseden sonra demisti igne tedavisinden sonra yuzde yetmis cikar diye simdi yuzde bes diyor fsh dusmeyinceHa bu arada sizin ikinci tesede %70 bulurum demiş bize ikinciye %20 demişti inşallah birde bulunurda ikinci hiç olmaz
Genelde Kaan hocada teseden sonra tedaviye başlıyo biz teseden önceİnsallah canim bize ilk teseden sonra demisti igne tedavisinden sonra yuzde yetmis cikar diye simdi yuzde bes diyor fsh dusmeyince
En mantiklisi bu canim tedaviden sonra olmasi ama allah nasip etseydi tedavisizde sperm bulunanlar varvkismet hepsiGenelde Kaan hocada teseden sonra tedaviye başlıyo biz teseden önce
EvetEn mantiklisi bu canim tedaviden sonra olmasi ama allah nasip etseydi tedavisizde sperm bulunanlar varvkismet hepsi
Nohut yiye yiye icim dışım nohut oldufsh yüksekliği keçiboynuzu pekmezini önermiyor İbrahim saraçoğlu kimyonlu nohut ve kırkkilitotu öneriyor fsh düşürmek için kızlar bilginize
Nohut yiye yiye icim dışım nohut oldu
Ben dun fırında yaptım nohutu haşladım fırın tepsisine koydum kimyonda atdım tv seyrederken leplebi niyetine yedik yemeği daha mı faydalıdır bilememAzcıkda kimyon katılcakmış canım olsun canım şifamızı bulalımda eşim nohutu yer suyuyla yemez ya ben napam tedaviyide kabul etmiyorum
Aman nebileyim değişiklik olsun dedimsuyuyla birlikte diye biliyorum canım ben ama
Yemeğine devam o zaman arada bi yaparım fırında güzel oluyosuyuyla daha ıyı
Ha bu arada sizin ikinci tesede %70 bulurum demiş bize ikinciye %20 demişti inşallah birde bulunurda ikinci hiç olmaz
Hımmm2.tesemizdi bizede % 30 şans vermişti doktor.Buldu da umutsuzluğa kapılmayın :)
Ben yanlış hatırlamıyorsam hamileydin dimi bebeğin kesesini falan mı ğorecektiniz naptınız2.tesemizdi bizede % 30 şans vermişti doktor.Buldu da umutsuzluğa kapılmayın :)
meraba kaan hocanin hastadi olup chorimon 5000 unite igne kullanan var mi? bize bunu verdi normal cikis saglanabilsin diye. bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam. ilde chorimon 5000 unite vermis bize de bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam.1 ay sonrada bazi hormonlarin testini yaptirip kendisine bildirecegiz. ilaclari kullanan bilgi verirse sevinirim. herkese acil sifalar
Ben yanlış hatırlamıyorsam hamileydin dimi bebeğin kesesini falan mı ğorecektiniz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?