Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Chriomon igneyi yedi ay kullandik canim ama bizde ise yaramadi

Ha bu arada sizin ikinci tesede %70 bulurum demiş bize ikinciye %20 demişti inşallah birde bulunurda ikinci hiç olmaz
İnsallah canim bize ilk teseden sonra demisti igne tedavisinden sonra yuzde yetmis cikar diye simdi yuzde bes diyor fsh dusmeyince

fsh yüksekliği keçiboynuzu pekmezini önermiyor İbrahim saraçoğlu kimyonlu nohut ve kırkkilitotu öneriyor fsh düşürmek için kızlar bilginize

Azcıkda kimyon katılcakmış canım olsun canım şifamızı bulalımda eşim nohutu yer suyuyla yemez ya ben napam tedaviyide kabul etmiyorum
Ben dun fırında yaptım nohutu haşladım fırın tepsisine koydum kimyonda atdım tv seyrederken leplebi niyetine yedik yemeği daha mı faydalıdır bilemem

Selam canm biz 3 bucuk aydir kullaniyoruz faydasinida gördük fsh 30.5 dan 9.4 e düstü sindilik hersey yolunda her ay tahlil yapdiriyoruz dedigin gibi bakalm yaklasik 2 ay daha devam wtcez dedi kaan hoca insh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…