Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla bide bana sor aklımdan çıkmıyor az kaldı kafayı yiyeceğim :) allah hepinize göstersin aynı zamanda çok tatlı heyecanlar çocuklarımıza anlatacağımız çok şeyler olucak.
Valla anlat anlat bitmezde

merhaba kizlar o kahveyi bende alcam. ama benim adam yeter artik diyecekkk

canım zaten anlaşılmıyor fazla süt katarsın azcık sertliği gider yani demeyi ver bişiy olmaz ben eşime demeyi düşünmüyorum desem içmez çünkü

Mutfağimin vazgeçilmezi başımın tacı nohuuutttt başka nasıl kullana bilir seni

Kesinlikle canım ya şafi diyip besmele çekip eşime vermeye çalışıyorum bir ara içimden hep diyordum allahım yediğim içtiğimin değeri eşime şifa olsun diye sonra yorgunluktan geberiyordum canım çaktırmadan vereceksin çaktırmadan yoksa bu inatları bizi öldürür arada bir sürtüştün mü tamam o zaman daya özellikle

evet nohutu nasil yedirebilliriz yemeginden baska acaba ? bide pilav yapiyorum nohutlu. benimki humus yemez bide hatayli

Biz hep surtuşuyoz bu iyiymiş şu iyi geliyormuş diyip kapıyı çekip gidiyo

evet nohutu nasil yedirebilliriz yemeginden baska acaba ? bide pilav yapiyorum nohutlu. benimki humus yemez bide hatayli

pilavlı yapınca suyu istemiyor ve hep pilav ister buldum çorbalara koyum bare suyunu ama suyuda şart canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…