Aynen demessem yer güzel olmuş diye soylersem bune hiç güzel olmamış der ya şu eşimin garanti belgesi olsaydı gonderirdim servise bir hafta içinde sapa sağlam gelirdi yavo zaman demeyeceğiz ve üzerinde uygulayacağız nede olsa mutfak bizim işimizcanım
Kız valla süper olacak yatdı kafama akşama uygulayımşimdi çaktı şimşekler canım bende artık suyunu koyarım mercimeğe falan güzelde olur aslında he
bencede :) biz 2 hafta mi 3 hafta mi oldu bilmiyorum.gun kavraminni yitirmis durumdayimevet canım kesinlikle böyle yapalım :)
evet bende dusundum bunu anca oyle icerler valla :) kocalara da mide fesadi gecirtmezsek iyidir vallaHavuç portakal suyuyla karıştırın kızlarrrrr nohut suyunu
bencede :) biz 2 hafta mi 3 hafta mi oldu bilmiyorum.gun kavraminni yitirmis durumdayim
Havuç portakal suyuyla karıştırın kızlarrrrr nohut suyunu
Benimki ne bulursan yedirdiyorsun midem bozuldu senin yüzünden diyor. .ne yapalım her duyduğumuzu bir ümit deniyoruzevet bende dusundum bunu anca oyle icerler valla :) kocalara da mide fesadi gecirtmezsek iyidir valla
bugunler gececekde nasil.gecicek hic bilmiyorum kimseyle konusamamak da insani.yoruyo hemde cokbende senden farklı değildim canım
aslan pencesı kurunu okumuştum kırk kilit pişiri bilmiyordum saolfsh yüksekliği keçiboynuzu pekmezini önermiyor İbrahim saraçoğlu kimyonlu nohut ve kırkkilitotu öneriyor fsh düşürmek için kızlar bilginize
Boregini yapiyorum hic nohut oldugu anlasilmiyor cok lezzetlude kahvaltilarda her ogundeevet nohutu nasil yedirebilliriz yemeginden baska acaba ? bide pilav yapiyorum nohutlu. benimki humus yemez bide hatayli
evet onlarda bizi.anlamiyo.benimki sonuclar bi ciksin hele.diyo 1 ay bos bos bekleyecek ona kalsaBenimki ne bulursan yedirdiyorsun midem bozuldu senin yüzünden diyor. .ne yapalım her duyduğumuzu bir ümit deniyoruz
Kız başkaları napcan biz bize yeteriz başkalarına anlatsan ne cekmedikleri için bilmezlerbugunler gececekde nasil.gecicek hic bilmiyorum kimseyle konusamamak da insani.yoruyo hemde cok
Daha neler duycam kızBoregini yapiyorum hic nohut oldugu anlasilmiyor cok lezzetlude kahvaltilarda her ogunde
Benimki sorun yapmıyor nohut suyunda içiyor. .Nohut çorbası nohut salatası nohut pilavı sulu nohut yemeği fırında nohududa öğrendik humus da var bir nohut tatlısı icat eden olsa menü süper olcak;sonra bir daha elimizden bir şey içmezler he kaş yapalım derken göz çıkmasın
evet onlarda bizi.anlamiyo.benimki sonuclar bi ciksin hele.diyo 1 ay bos bos bekleyecek ona kalsa
nasil yapiyorsun cnmBoregini yapiyorum hic nohut oldugu anlasilmiyor cok lezzetlude kahvaltilarda her ogunde
hmm gecmis olsun cnm sizde tese de cikmis miydi daha once?. bizde tedaviye baslamadan mikrotese yapti hoca hucre bulundu, normal cikmasi icinde bu ilaclari verdi. bakalim 1 ay bi kullanalimda. kendiniz mi yaptiniz igneleri cnm, birde parayla mi aldiniz igneleri 7 ay boyunca, kulfetli olmusturChriomon igneyi yedi ay kullandik canim ama bizde ise yaramadi
bizim memlekette cok yapilir canim ama goren sasiriyo nohutu birekdeDaha neler duycam kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?