Canim bizimde ayni birde yaninda AZFC delesyonu cikti 4 aydir kaan hocada tedavideyiz igne ve hap kullaniyor esim fsh 25 di simdi 0.7 dustuEvet cnm bizde oyleyiz su anda bi tedavi gormuyoruz alti ay once bi micro tese olmustuk oyle kaldi acikcasi nerden baslasak bilmiyorum aslinda yapabilicek bisey varmi onuda bilmiyorum siz ne durumdasiniz cnm
İlerleme varmi peki cnm tedavi ne zamana kadar surermis pekiCanim bizimde ayni birde yaninda AZFC delesyonu cikti 4 aydir kaan hocada tedavideyiz igne ve hap kullaniyor esim fsh 25 di simdi 0.7 dustu
amın cnm senınde kandılın mubarek olsunHerkesin kandili mubarek olsun... Rabbim kalbimizi ferahlatsin dualarimizi kabul etsin... insallah...
Canim hoca iyi gidiyor dedi biz yurtdisindayiz aylik kan tahlili yapiliyor hafta 3 kereydi ignesi simdi 1 dustu gelcek ay sperm testlerine baslicaz dedi hayirlisi Allahtan artik hersey vesile kaybetcek biseyimiz yok bence dene derim 6 ay falan tedavi oneriyor hocaEvet cnm bizde oyleyiz su anda bi tedavi gormuyoruz alti ay once bi micro tese olmustuk oyle kaldi acikcasi nerden baslasak bilmiyorum aslinda yapabilicek bisey varmi onuda bilmiyorum siz ne durumdasiniz cnm
Hadi bakalim yarin nedicekler insallah hic
bir sikintiyla karsilasmazsiniz canim
AMİN İNŞALLAH BİRŞEY HAYALİM77 SORMAK SORMAK İSTİYORUM BAYANA UYGULANAN HORMON İĞNELERİ NASIL AĞRITIYOR MU BULUNDUGUNUZ MERKEZE BU İĞNELERİ YATIRIRKEN SÜREKLİ KONTROLE GİDİYOR MUSUNUZ USG EŞLİĞİNDE Mİ YAPILIYOR YOKSA İĞNELERİ KULLANIP BİTİNCE Mİ DR NİN YANINA GİDİYORSUNUZ???
bızde tedavıdeyız canım 1ayı doldurmustk hormon sonclarnı göndrdk fsh dusmesı ıyı dems doktor önumuzdekı hafta 2ay olck yne bı hormon tahlılı yapılıp o göndrlck bız basta tedavı falan olmadn tese olmustk hc bısey cıkmadı sımdıde tedavı olup teseye alack heralde doktor kaybedck bsey yok canm maddı durumnz ıyıyse baslayn tedavı beklemesde adamı yıpratyo tedavıye baslamasda verecekte Rabbım alacakta Rabbım bunlar sadece bı vesıle oluyor sızdmı tedavı olmadn tese olmustnzEvet cnm bizde oyleyiz su anda bi tedavi gormuyoruz alti ay once bi micro tese olmustuk oyle kaldi acikcasi nerden baslasak bilmiyorum aslinda yapabilicek bisey varmi onuda bilmiyorum siz ne durumdasiniz cnm
Canim sizin kacti fsh baslamadan su an kac oldu bizim 25 di baslarkenbızde tedavıdeyız canım 1ayı doldurmustk hormon sonclarnı göndrdk fsh dusmesı ıyı dems doktor önumuzdekı hafta 2ay olck yne bı hormon tahlılı yapılıp o göndrlck bız basta tedavı falan olmadn tese olmustk hc bısey cıkmadı sımdıde tedavı olup teseye alack heralde doktor kaybedck bsey yok canm maddı durumnz ıyıyse baslayn tedavı beklemesde adamı yıpratyo tedavıye baslamasda verecekte Rabbım alacakta Rabbım bunlar sadece bı vesıle oluyor sızdmı tedavı olmadn tese olmustnz
canım benimde bütün yağmur kaplarım karla dolmuştu acaba kar suyuda olur mu hani yağmur suyu diyorlar ya. saçma ama ben yinede ayrı koydum kar suyunu diğer topladıklarımla karıştırmadım bilgisi olan var mı acaba bizi aydınlatsa.Kız gece yağmur yağar ken şimdi baktım kar yağmış heryer bembeyaz yağmur kovamda karla dolmuş allahım nerelere kadirsin bu yaşima kadar nisanda kar yağdını görmedim
Ben karıştırmadım kar suyu ayrı duruyo karıştırılır mı tartişilırcanım benimde bütün yağmur kaplarım karla dolmuştu acaba kar suyuda olur mu hani yağmur suyu diyorlar ya. saçma ama ben yinede ayrı koydum kar suyunu diğer topladıklarımla karıştırmadım bilgisi olan var mı acaba bizi aydınlatsa.
Ohh kızlar amma bereketlisiniz yağmur kar. .haftasonu buraya yağmur yağacak bende kapları hazırlayım bari ama ne kadar su olsa yeterli acaba 7 gün içilecek ya birer yudum mu birer bardak mııBen karıştırmadım kar suyu ayrı duruyo karıştırılır mı tartişilır
Yudum bardak sen icirde yedi gunOhh kızlar amma bereketlisiniz yağmur kar. .haftasonu buraya yağmur yağacak bende kapları hazırlayım bari ama ne kadar su olsa yeterli acaba 7 gün içilecek ya birer yudum mu birer bardak mıı
Kar yağdı buz gibi havaOhh kızlar amma bereketlisiniz yağmur kar. .haftasonu buraya yağmur yağacak bende kapları hazırlayım bari ama ne kadar su olsa yeterli acaba 7 gün içilecek ya birer yudum mu birer bardak mıı
Benim çok ikimizde içeriz vallaIçireyimmi eşim mi içecek suyu ben kendim içeceğim sanmıştım
Toplasın toplasınHımm kaynanaya söyleyimde oda toplasın bariii
Maşallah biz nisandada gordukBiz bu sene 2 defa kar gördük sadece maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?