Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun ha
Kız gece yağmur yağar ken şimdi baktım kar yağmış heryer bembeyaz yağmur kovamda karla dolmuş allahım nerelere kadirsin bu yaşima kadar nisanda kar yağdını görmedim

cok guzel anlatmissin canm herseyi tesekkurler umarim hepimiz icn hersy iyi gider. kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslarp

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hayalim77 cook sevindim adına darısı bizlerin başına insan başına gelmeden anlamiyor hiç birşeyi bugüne şükür tabi

merhaba kızlar herkesin mübarek Regaip kandilini kutluyorum hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah.

hayalimm canım gözünüzaydın inşallah transfer dönemide olumlu geçer mutlu haberlerini alırız darısı bize tüm isteyenlere inşallah.canım benim sormak istediğim şey şu,dondurulma işleminden sonra size bir belge verdilermi,bizde bir tüp dondurduk ama hiçbir belge falan vermediler kafama takıldı bu?

Tmm teşekkürler
Örtmenim öğrencilerinize sıfır vermeyin bakın bana oğrenciyken o tertemiz bembeyaz sınav kağıdında sıfır ğorurdum evlendim şimdide bembeyaz tertemiz spermioğram kağidında sıfır görüyorum bırakmadı peşimi sıfır ne alıp veremediği varsa benlen

Sayfaları geriye doğru okurken bu mutlu haberi görünce çok sevindim.Allah hamile olmanı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Çok güzel bir haber bu ya Allah tamamına erdirsin canım benim.

Saol birtanemmm darısı tüm arkadaşlarımın başına olsunnnnnnnnnnn

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hayalim77 cook sevindim adına darısı bizlerin başına insan başına gelmeden anlamiyor hiç birşeyi bugüne şükür tabi

Çok şükür canımmm çok şükürrr.. Saol canım benimm.. İnşallah bende sevinirim sizler için

Vermediler canım.. Ama gen tahlili yapıldı bir sürü evrak imzaladık.. Herhangi bir belge verilmedi belki verilecektir bilmiyoruz canım.. yarın tekrar randevumuz var bir sorarım ben olmazsa..

Hadi bakalim yarin nedicekler insallah hic bir sikintiyla karsilasmazsiniz canim

AMİN İNŞALLAH BİRŞEY HAYALİM77 SORMAK SORMAK İSTİYORUM BAYANA UYGULANAN HORMON İĞNELERİ NASIL AĞRITIYOR MU BULUNDUGUNUZ MERKEZE BU İĞNELERİ YATIRIRKEN SÜREKLİ KONTROLE GİDİYOR MUSUNUZ USG EŞLİĞİNDE Mİ YAPILIYOR YOKSA İĞNELERİ KULLANIP BİTİNCE Mİ DR NİN YANINA GİDİYORSUNUZ???

evet canım hıc hucrenın olmaması sızdemı sertolı cellsnz ve tedavı goruymusunuz
Evet cnm bizde oyleyiz su anda bi tedavi gormuyoruz alti ay once bi micro tese olmustuk oyle kaldi acikcasi nerden baslasak bilmiyorum aslinda yapabilicek bisey varmi onuda bilmiyorum siz ne durumdasiniz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…