Kız gece yağmur yağar ken şimdi baktım kar yağmış heryer bembeyaz yağmur kovamda karla dolmuş allahım nerelere kadirsin bu yaşima kadar nisanda kar yağdını görmedimYaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun ha
Aminn insallah seninde kandilin mübarek olsun canimDeğerli arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim şifa kapılarını açsın hepinize.
cok guzel anlatmissin canm herseyi tesekkurler umarim hepimiz icn hersy iyi gider. kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslarpCanlarım saolun cvp veremediğim bir sürü kişi var ama çok durmuyorum ayakta kesin istirahat dediler.. Ne olur benim kusuruma bakmayın..
Ben liste hazırladım ancak telden giren arkadaşlar bu listeyi açamadılar maalesef.. Olsun bir gün denk gelir bir yerde okursunuz inşallah listeyi..
Biz eşim askere gitmeden daha nişanlıyken kasık ağrısı olduğunda öğrendik azo.yu.. O zaman tabi herşey olur dedim.. Tıp ilerledi tüp bebek yaparız dedim ne olacak.. Aklım bi karış havada tabi.. Ama eşimi bırakmayı ondan vazgeçmeyi bir an bile düşünmedim sırf bu yüzden.. İşlerin boyutlarını buraya üye olunca anladım.. Eşim askerden döndü evlendik..
İlk evlendiğimizde daha birkaç aylık evliydik reglim gecikti.. Hastamıydım neydim kan aldılar benden akşam üzeri üstelik acilden giriş yaptık.. Eşim geldi aşkım betahcg var dedi sen hamilesinn.. İnanamadım tabi tekrar tekrar baktık.. Cahillik çıkıpta başka bir daha kapsamlı hastanede detaylandırmadık olayı.. Neyse hatırlayınca çok sasıyor beni hala.. Bu topikte sevinç çığlıkları attık.. Yine aynı hastanede daha stajyer bir dr tarafında muayene edildim.. Bebiş yok.. Düştü dendi kese yoktu dendi kalp atışı olmadı.. Cahiliz anlayamıyoruz dünya kadar şey söyledilerde bize fizyolojik gebelikten bahsetmediler.. Biz durumu kabullendik bebek yok.. Ben topiğe uzunca bir ara verdim.. Tabi arkadaşlarım aradılar sordular saolsunlar.. Hala çok açmak istemiyorum bu konuyu inanının ama merak ettiniz diye yazayım dedim.. Bu arada spermiyogram yaptırdık.. Bir kaç tane sperm bulduk dondurduk dediler. Yalnız bir yıl sonra falan sormaya gittiğimizde dondurulmayı bırakın öyle bi lab. düzeni bile yoktu ki hastanede.. Yani silsile-i felaket.. Mahkemeye verdik elimizdeki belgelerle birlikte.. Henüz sonuçlanmadı ama peşindeyiz hala.. Kapattık bu konuyu öylece..
2 yıl kadar hiç bir şey yapmadık diyebilirim.. Konuşmadık bile.. Eşimde inanılmaz üzüldü.. Hatta evliliğimiz bitme noktasına kadar geldi.. Ayrılıyorduk neredeyse.. Tayinimiz başka bir ile çıktı çok şükür.. Tedbiri mekanda ferahlık vardır derler ya hani doğru.. Biz birbirimize daha çok bağlandık sonrasında..
Bu arada, ben kendi çapımda kürler yaptım içirdim.. Ama bunlar bildiğimiz şeyler arı sütü bal polen keçi boynuzu falan.. Birde bir çok kişiyle paylaştığım bir listem vardı bilen arkadaşlar bilir onu hazırlıyordum.. Onu da bana eskilerden bahar arkadaşım ve flzask paylaşmışlardı saolsunlar.. Şİmdi ikisininde yavrusu var.. Allahım bağışlasın inşallah.. O ballı karışımı o dönem hepimiz yaptık neredeyse ama sonra yine yaptım ben.. Eşimin dayısı saolsun bu duruma çok içlenip hep peşinde koşturdu.. Allah ondan da bin kere razı olsun bize kürleri yaptırıp yaptırıp gönderdi İstanbuldan.. Ama içeriğini bir türlü öğrenemedim öğrenirsem yazacağım size canlarım... Ben bir dönem çakşır suyu bir dönem kırk kilit otu, aslan pençesi sırayla bunların çaylarını içirdim.. keçi boyunuzu kahvesi içti bir dönem eşim ama kısa süreli.. Fsh ı yükseltio diye bıraktık.. Çok uzunca bir süre yaklaşık 1 yıl kadar çörekotu yağı içti eşim.. Gün aşırı veya hergün.. Tabi efsane boxer.larımızda var :)) Rüyamda görüp korumlı boxer diye araştırıp bulup aldığımm :)))) Boxerlarımızda fena değildi onları giyirdim hep.. Havuç suyu son aylarda bariz olarak yaptığım içirdiğim en iyi şey kızlar bence.. Faydası oldu mu bilemem ama diğerlerinden daha düzenli içti eşim bunu.. Proxeed kullandık 1 aydan fazlaca ama eşime dokunduğu için (sitrit asit midesini aktı) bıraktık onu bide zaten gerek yok demişti Emre bey.. Aktardan aldığımız ıvır zıvır hazır karışımları hatırlamıyorum bile daha.. Son zamanlar havuç suyu, ceviz, incir, cevizli sucuk ve kuş üzümü tükettik.. Sebzeden brokoli karnıbahardan kış boyunca hiç şaşmadım.. Hep salataydılar onlar soframızda.. Etli nohut yemekleri, balık hafta en az iki kez yedik.. Kimi arkadaşlarım yumurta lokosit artırır dediler ama eşim hiç bırakmadı yumurta yemeyi.. Günde en az iki yumurta yer.. Eti.de yer.. Balığı zorla ben yediriyordum.. Süt sürekli tüketir.. Yoğurdumuzu ben yaparım ve bir çok kez de lor peynirimizi ben yaparım.. Hangileri nasıl faydalı oldu inanın bilmiyorum ama detaylandırmak için yazdım size tüm hatırladıklarımı kızlar..
Eşimin tahlilleri dönem dönem şöyleydi: 55, 45, 62, 23, 17 fsh. değerlerinden hatırladıklarım.. Son olarak 9 ve iğnelerden sonra 7.lere geriledi.. Testesteronumuz 3.00, 3.5 ve son olarak 6.7 gibi bir değere geldi.. (1ay 6 doz choriomon 2 doz pregnly olduk). Genetiklerimiz normaldi.. Testisler atrofikti.. Herşey klinefelter gibiydi. Ama tahliller öyle olmadığını söylüyordu.. 13 bölge bakılan y delesyon testinde hiç delesyon yoktu.
Murad bey bize %50 şans verdi..
Emre Bakırcıoğlunda bir kez muayane olduk o zaman daha Bahçecideydi.. Hep onu düşündük hep oydu bize tese yapacak olan kişi bize göre ancak biliyorsunuz son anda vazgeçtik.. Hem tarihler tutmadı kendisinin programı vardı.. Hem istihareler bizi Memoriale yönlendirdi hayırlı olan o gibiydi.. 3,5 yıllık evliliğimiz kısacası bekleyerek hiç birşey yapmadan geçti.. Tüp bebek tese girişiminde hiç bulunmadık..
Son olan olayları biliyorsunuz zaten.. Memoriali size gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. bizim gördüğümüz muamele (tabiki ilk muayenemi hariç tutuyorum kötü bi deneyim yaşamıştık bir hoca ile daha önce bahsetmiştim bundan) süperdi.. Hemşirelerden tutun laboratuvara kadar çok iyiler.. Bir çok kişi sizin durumunuz hakkında bilgi sahibi.. Takipleri çok iyi neredeyse hergün arayıp msj atıyorlar dozlarla ilgili bilgi verip hasta eğitimi yapıyorlar.. Murad hoca gerçekten az konuşuyor.. Diğerleri gibi muhabbet etmeyi beklemeyin.. Ama işinde öyle titizki.. Varsın konuşmasın :)))) Bana bakan dr.lar Banu hanım, Aylin hn, Semra hanım çok iyiler zaten söylecek söz yok.. Son olarak opu.mu yapan Melih bey harika biri yine ben neredeyse ağrısız sızısız uyandım.. Hiç bir şey kötü olmadı..
Böyle işte kuzular.. Rabbimme hep dua ediyorum zaten ahtım var dedimki bir gün bende hamile kalırsam topic.teki arkadaşlarıma hamileliğim boyunca durmadan dua edicem.. Hep duacınızım Allahın izni ile..
Her birinizin mutlu haberlerini almayı hep bekliyor olcam inşallah..
Canim sen nasilsinDeğerli arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim şifa kapılarını açsın hepinize.
Olduuuu oldu bulundu
Kuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
Desteğiniz için hepinize tşk ederim...
Örtmenim öğrencilerinize sıfır vermeyin bakın bana oğrenciyken o tertemiz bembeyaz sınav kağıdında sıfır ğorurdum evlendim şimdide bembeyaz tertemiz spermioğram kağidında sıfır görüyorum bırakmadı peşimi sıfır ne alıp veremediği varsa benlenTmm teşekkürler
Sayfaları geriye doğru okurken bu mutlu haberi görünce çok sevindim.Allah hamile olmanı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Çok güzel bir haber bu ya Allah tamamına erdirsin canım benim.
Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hayalim77 cook sevindim adına darısı bizlerin başına insan başına gelmeden anlamiyor hiç birşeyi bugüne şükür tabi
merhaba kızlar herkesin mübarek Regaip kandilini kutluyorum hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah.
hayalimm canım gözünüzaydın inşallah transfer dönemide olumlu geçer mutlu haberlerini alırız darısı bize tüm isteyenlere inşallah.canım benim sormak istediğim şey şu,dondurulma işleminden sonra size bir belge verdilermi,bizde bir tüp dondurduk ama hiçbir belge falan vermediler kafama takıldı bu?
Hadi bakalim yarin nedicekler insallah hic bir sikintiyla karsilasmazsiniz canimSaol birtanemmm darısı tüm arkadaşlarımın başına olsunnnnnnnnnnn
Çok şükür canımmm çok şükürrr.. Saol canım benimm.. İnşallah bende sevinirim sizler için
Vermediler canım.. Ama gen tahlili yapıldı bir sürü evrak imzaladık.. Herhangi bir belge verilmedi belki verilecektir bilmiyoruz canım.. yarın tekrar randevumuz var bir sorarım ben olmazsa..
Evet cnm bizde oyleyiz su anda bi tedavi gormuyoruz alti ay once bi micro tese olmustuk oyle kaldi acikcasi nerden baslasak bilmiyorum aslinda yapabilicek bisey varmi onuda bilmiyorum siz ne durumdasiniz cnmevet canım hıc hucrenın olmaması sızdemı sertolı cellsnz ve tedavı goruymusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?