kandilimiz mübarek olsun seneye kandil de kucaklarımız bebişle dolsun inşallahYaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun ha
Bigun şimşek çaksa catıda haberlere çıkarım artıkYaa hep yağmur yağan almanya yanıyor kızzzzzz azda bize yağmur bırak be ya çatı balkon geziyorsun ha
Tamam unutdumgeldin de vermedik mi allam yarappımm
İnşallah benden kopye cektin dimikandilimiz mübarek olsun seneye kandil de kucaklarımız bebişle dolsun inşallah
Sen niye ikiz istiyon bana dorduz diyon sole bakimBen ikiz istiyorum rabbim nasip eylesin sanada 4 üz
Kız sen dedin ya duan kabul olsun diye rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yağmur suyunu içerken bizede dua et yarın sabahcıyım beni lafa tutma hayde huzurlu geceler hepinize.Sen niye ikiz istiyon bana dorduz diyon sole bakim
By by Allah rahatlık versin işsizliğin gozunu seveyim vallaKız sen dedin ya duan kabul olsun diye rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yağmur suyunu içerken bizede dua et yarın sabahcıyım beni lafa tutma hayde huzurlu geceler hepinize.
Buda güzel di lafa bakSen tv çıkıcaksın ya ikiz de çıkartmazlar 4 üz de manşet olursun
Çok sevindim ... aklıma yeni geldi ve bu güzel haberi duymak çok şükür ... cümlemiz dua et.. Rabbim en hayrlisini nasip etsin en kisa zamanda en hayrli yi ... dua ile... hayrli olsunn canimmKuzularımm.. Desteğinizi yüreğinizi bugün hep kalbimde yanımda hissettim.. Allah dua edenden benim için umut isteyen tüm arkadaşlarımdan razı olsunn inşallah.. Kurban olduğum dualarımızı kabul etti.. Eşimde çok sayıda sperm bulunduğu gibi 4 tüp spermde donduruldu.. Sevgili Murad Başar hocamdan ve Memorial ekibinden Allah razı olsun yolları hep açık olsun başarıları daim olsun inşallah.. Opu ma giren Melih Aygün beyin bana verdiği güveni ve pratikliği hiç ağrı çekmeden bu süreci tamamlamamıza yardımcı oldu.. İlerde bir gün inşallah daha iyi mevkilerde olsunlar..
Eşimin sadece sağ testisi açıldı ve oradan sperm elde edildikten sonra sol testisi açmaya gerek görmedi Murad bey.. Spermler dondurulacak kadar ii durumdalar denildi.. 4 tüp sperm donduruldu
Benden 13 yumurta toplandı çok şükür..Şimdi bebeğimizin transfer gününü beklediğimize hala inanamıyorummmm..
Rabbim bu günleri tüm arkadaşlarıma göstersin yaşatsın diye çok dua ettim..Hep dua ettimmmmm...
Hemşire sizi hazırlıyoruz dediğinde yaklaşık eşimin teseye girmesinden 1 saat kadar sonra zıplamaya ve ağlamaya başladım.. Ama öyle böyle değil nasıl ağlamak... Babam annem eşimin ablası hepimiz gözyaşlarına boğulduk.. Hemşire bile kötü oldu.. Bbam kafamı tutup bana sarıldı nasıl ağlıyor nasılllll
Eşimin ayılır ayılmaz ne oldugaliba bulundu diye sorması... Evet bulundu aşkımmmm çok şükür diye boynuna sarılma hayalim gerçek oldu..
Yumurtalardan dolayı rahatsız olmama rağmen boynuna bir kez olsun sarılmak için asansör kapısında bekledimmmmmmm onu... bir kez görsem opu.dan önce diye dua ede ede bekledim... Ya havle vela kuvvete diye diye bekledim.. Şükrederek bekledim.. Çok şükür geldi ve sarıldım öyle gittim opu.ya.
Rabbim bu güzel günleriii tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu tüm aynı dertten muzdarip kardeşlerime tattırsın inşallah...
Memorial grubunu kesinlikle düşünün tüp bebek fikrinde.. Çok ii davrandılar bize.. Allah bin kere razı olsun.. Nazımızı çektiler..
Desteğiniz için hepinize tşk ederim...
slm kızlar nasılsınız:))Çok sevindim ... aklıma yeni geldi ve bu güzel haberi duymak çok şükür ... cümlemiz dua et.. Rabbim en hayrlisini nasip etsin en kisa zamanda en hayrli yi ... dua ile... hayrli olsunn canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?