Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Buda iyi fikir allahım şu ebrli15 duasını kabul et bana dorduz nasip et

Kız sen dedin ya duan kabul olsun diye rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yağmur suyunu içerken bizede dua et yarın sabahcıyım beni lafa tutma hayde huzurlu geceler hepinize.
By by Allah rahatlık versin işsizliğin gozunu seveyim valla

bende yagmur biriktirdim bugun 4-5 bardaklik :) kaplari toplamadim benimki millet ne diyorsa diyo hicc umurumda degil.valla dedim bende

Çok sevindim ... aklıma yeni geldi ve bu güzel haberi duymak çok şükür ... cümlemiz dua et.. Rabbim en hayrlisini nasip etsin en kisa zamanda en hayrli yi ... dua ile... hayrli olsunn canimm

Canlarım saolun cvp veremediğim bir sürü kişi var ama çok durmuyorum ayakta kesin istirahat dediler.. Ne olur benim kusuruma bakmayın..

Ben liste hazırladım ancak telden giren arkadaşlar bu listeyi açamadılar maalesef.. Olsun bir gün denk gelir bir yerde okursunuz inşallah listeyi..

Biz eşim askere gitmeden daha nişanlıyken kasık ağrısı olduğunda öğrendik azo.yu.. O zaman tabi herşey olur dedim.. Tıp ilerledi tüp bebek yaparız dedim ne olacak.. Aklım bi karış havada tabi.. Ama eşimi bırakmayı ondan vazgeçmeyi bir an bile düşünmedim sırf bu yüzden.. İşlerin boyutlarını buraya üye olunca anladım.. Eşim askerden döndü evlendik..

İlk evlendiğimizde daha birkaç aylık evliydik reglim gecikti.. Hastamıydım neydim kan aldılar benden akşam üzeri üstelik acilden giriş yaptık.. Eşim geldi aşkım betahcg var dedi sen hamilesinn.. İnanamadım tabi tekrar tekrar baktık.. Cahillik çıkıpta başka bir daha kapsamlı hastanede detaylandırmadık olayı.. Neyse hatırlayınca çok sasıyor beni hala.. Bu topikte sevinç çığlıkları attık.. Yine aynı hastanede daha stajyer bir dr tarafında muayene edildim.. Bebiş yok.. Düştü dendi kese yoktu dendi kalp atışı olmadı.. Cahiliz anlayamıyoruz dünya kadar şey söyledilerde bize fizyolojik gebelikten bahsetmediler.. Biz durumu kabullendik bebek yok.. Ben topiğe uzunca bir ara verdim.. Tabi arkadaşlarım aradılar sordular saolsunlar.. Hala çok açmak istemiyorum bu konuyu inanının ama merak ettiniz diye yazayım dedim.. Bu arada spermiyogram yaptırdık.. Bir kaç tane sperm bulduk dondurduk dediler. Yalnız bir yıl sonra falan sormaya gittiğimizde dondurulmayı bırakın öyle bi lab. düzeni bile yoktu ki hastanede.. Yani silsile-i felaket.. Mahkemeye verdik elimizdeki belgelerle birlikte.. Henüz sonuçlanmadı ama peşindeyiz hala.. Kapattık bu konuyu öylece..

2 yıl kadar hiç bir şey yapmadık diyebilirim.. Konuşmadık bile.. Eşimde inanılmaz üzüldü.. Hatta evliliğimiz bitme noktasına kadar geldi.. Ayrılıyorduk neredeyse.. Tayinimiz başka bir ile çıktı çok şükür.. Tedbiri mekanda ferahlık vardır derler ya hani doğru.. Biz birbirimize daha çok bağlandık sonrasında..

Bu arada, ben kendi çapımda kürler yaptım içirdim.. Ama bunlar bildiğimiz şeyler arı sütü bal polen keçi boynuzu falan.. Birde bir çok kişiyle paylaştığım bir listem vardı bilen arkadaşlar bilir onu hazırlıyordum.. Onu da bana eskilerden bahar arkadaşım ve flzask paylaşmışlardı saolsunlar.. Şİmdi ikisininde yavrusu var.. Allahım bağışlasın inşallah.. O ballı karışımı o dönem hepimiz yaptık neredeyse ama sonra yine yaptım ben.. Eşimin dayısı saolsun bu duruma çok içlenip hep peşinde koşturdu.. Allah ondan da bin kere razı olsun bize kürleri yaptırıp yaptırıp gönderdi İstanbuldan.. Ama içeriğini bir türlü öğrenemedim öğrenirsem yazacağım size canlarım... Ben bir dönem çakşır suyu bir dönem kırk kilit otu, aslan pençesi sırayla bunların çaylarını içirdim.. keçi boyunuzu kahvesi içti bir dönem eşim ama kısa süreli.. Fsh ı yükseltio diye bıraktık.. Çok uzunca bir süre yaklaşık 1 yıl kadar çörekotu yağı içti eşim.. Gün aşırı veya hergün.. Tabi efsane boxer.larımızda var :)) Rüyamda görüp korumlı boxer diye araştırıp bulup aldığımm :)))) Boxerlarımızda fena değildi onları giyirdim hep.. Havuç suyu son aylarda bariz olarak yaptığım içirdiğim en iyi şey kızlar bence.. Faydası oldu mu bilemem ama diğerlerinden daha düzenli içti eşim bunu.. Proxeed kullandık 1 aydan fazlaca ama eşime dokunduğu için (sitrit asit midesini aktı) bıraktık onu bide zaten gerek yok demişti Emre bey.. Aktardan aldığımız ıvır zıvır hazır karışımları hatırlamıyorum bile daha.. Son zamanlar havuç suyu, ceviz, incir, cevizli sucuk ve kuş üzümü tükettik.. Sebzeden brokoli karnıbahardan kış boyunca hiç şaşmadım.. Hep salataydılar onlar soframızda.. Etli nohut yemekleri, balık hafta en az iki kez yedik.. Kimi arkadaşlarım yumurta lokosit artırır dediler ama eşim hiç bırakmadı yumurta yemeyi.. Günde en az iki yumurta yer.. Eti.de yer.. Balığı zorla ben yediriyordum.. Süt sürekli tüketir.. Yoğurdumuzu ben yaparım ve bir çok kez de lor peynirimizi ben yaparım.. Hangileri nasıl faydalı oldu inanın bilmiyorum ama detaylandırmak için yazdım size tüm hatırladıklarımı kızlar..

Eşimin tahlilleri dönem dönem şöyleydi: 55, 45, 62, 23, 17 fsh. değerlerinden hatırladıklarım.. Son olarak 9 ve iğnelerden sonra 7.lere geriledi.. Testesteronumuz 3.00, 3.5 ve son olarak 6.7 gibi bir değere geldi.. (1ay 6 doz choriomon 2 doz pregnly olduk). Genetiklerimiz normaldi.. Testisler atrofikti.. Herşey klinefelter gibiydi. Ama tahliller öyle olmadığını söylüyordu.. 13 bölge bakılan y delesyon testinde hiç delesyon yoktu.
Murad bey bize %50 şans verdi..

Emre Bakırcıoğlunda bir kez muayane olduk o zaman daha Bahçecideydi.. Hep onu düşündük hep oydu bize tese yapacak olan kişi bize göre ancak biliyorsunuz son anda vazgeçtik.. Hem tarihler tutmadı kendisinin programı vardı.. Hem istihareler bizi Memoriale yönlendirdi hayırlı olan o gibiydi.. 3,5 yıllık evliliğimiz kısacası bekleyerek hiç birşey yapmadan geçti.. Tüp bebek tese girişiminde hiç bulunmadık..

Son olan olayları biliyorsunuz zaten.. Memoriali size gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. bizim gördüğümüz muamele (tabiki ilk muayenemi hariç tutuyorum kötü bi deneyim yaşamıştık bir hoca ile daha önce bahsetmiştim bundan) süperdi.. Hemşirelerden tutun laboratuvara kadar çok iyiler.. Bir çok kişi sizin durumunuz hakkında bilgi sahibi.. Takipleri çok iyi neredeyse hergün arayıp msj atıyorlar dozlarla ilgili bilgi verip hasta eğitimi yapıyorlar.. Murad hoca gerçekten az konuşuyor.. Diğerleri gibi muhabbet etmeyi beklemeyin.. Ama işinde öyle titizki.. Varsın konuşmasın :)))) Bana bakan dr.lar Banu hanım, Aylin hn, Semra hanım çok iyiler zaten söylecek söz yok.. Son olarak opu.mu yapan Melih bey harika biri yine ben neredeyse ağrısız sızısız uyandım.. Hiç bir şey kötü olmadı..

Böyle işte kuzular.. Rabbimme hep dua ediyorum zaten ahtım var dedimki bir gün bende hamile kalırsam topic.teki arkadaşlarıma hamileliğim boyunca durmadan dua edicem.. Hep duacınızım Allahın izni ile..

Her birinizin mutlu haberlerini almayı hep bekliyor olcam inşallah..

Merak ettiklerinizi özelden sorun karıştırıyorum buradan kuzular.. cvplamayı unutuyorum alıntı yapamıyorum falan.. Darılmayın sonra Allah korusun..

Bir çok arkadaşıma cvp veremedim tebrik ettiler kuzlarım hepinizi teker teker okudum Allah razı olsun..

Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun binlerce kez..

Hayalimmmm canım gözün aydın olsun,çooook sevindim şu mübarek günlere denk geldi.Rabbim tüm azolu kardeşlerimize bu mutluluğun nasip etsin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımız geldi aklıma duygulandım.inş.hamile haberin de gelir.Allaha emanet ol seni de eşinide tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…