Duşunmem gerek..........kız yemegı ocaga koydum ondan yazamadm ayıp edıyon ama gel kız gel
Gelin gelin ben senmiyimhayır işlemiş olursunuz evimi temizlersiniz birlikten kuvvet doğar yanidusun dusun yoksa bız oraya gelcez kız
De git kız şurdankız kaynanan yapar temızlıgını odamı tasa sende
ıyı tabı cnm tedavıye cvp verıyo demekkızlar fshnın dusmesı ıyımı oluyodu tedavı falan olmadn önce fsh 20mıymıstı sımdı tedavıyle 13dusmus sanırm ıyımıkı
Allah yardımcınız olsunkızlar murat basarda pazartesı randevumuz var randevu aldım bugun gıdıyoruz hayırlısıyla dua edın bıze
Ne çabuk vermiş randevuyukızlar murat basarda pazartesı randevumuz var randevu aldım bugun gıdıyoruz hayırlısıyla dua edın bıze
saol canm allahrazı olsun Rabbım sızınde yardımcnz olsun hayırlı güzel haberlernı alalımıyı tabı cnm tedavıye cvp verıyo demek
Ayni hatilari hepimiz yasamisiz sanirim cnm su anki durumunuz nasil pekiilk tesemizde bizimde öyle oldu yarın gelin tese yapalım dediler...O kadar pişmanım ki detaylı araştırmadan direk gittiğimize..Gerçi direk tüp bebek merkeziydi Antalyada güyya en iyisiydiSıfır çıkınca bide kalkmışlar tıp şuan yetersiz uğraşmayın dediler gıcık şeyler...Allaha şükürler olsun ki murad bey çıktı karşımıza :)
Ayni hatilari hepimiz yasamisiz sanirim cnm su anki durumunuz nasil peki
bugun oturamadim bi.turlu canim ya gorumcem gelecek temizlik bulasik camasir derken girdim bi ara onda da telin sarji bitti kalamadim. nasilsiniz ne var ne yok kizlarKız nerelerdesin sen topiğin yoklamacısı gibi oldum ben de mubarek
Hayirlisi olsun cnm artik ne diyelim peki bi ilerleme katettinizmiaylık hapla ıgne 300 350falan tutuyo canm 6ay boyunca tedavıdeyız bızde patolojı sonucu sertolı cell cıkmıstı canım kaan hocada tedavıdeyız Rabbımdn hayırlısı artk
cok sevindimmmm bende cok istiyorum ikiz insallah oyle olur :)şükürler olsun ikizlere hamileyim bugün öğrendim ikiz olduklarını :)
Canim tebrik ederimmm Rabbim bagislasin evlatlarini Allah kucagina almani nasip etsin.. bizlerede nasip etsin guzel Rabbimmşükürler olsun ikizlere hamileyim bugün öğrendim ikiz olduklarını :)
Cok sevindim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim peki cnm tedaviye baslarken ki durumunuz nasildişükürler olsun ikizlere hamileyim bugün öğrendim ikiz olduklarını :)
Tabiki iyi 12 nin altnda olmasi normal kabul ediliyo.. Ama erkekte.olmasi gerekn 4 ve 5 arasi fshnin 4un 5in altina dusmesi de uretimi durdruyo. Cunku sperm uretimi icin fsh ne yuksek.oluck.ne.de.cok dusuk.kızlar fshnın dusmesı ıyımı oluyodu tedavı falan olmadn önce fsh 20mıymıstı sımdı tedavıyle 13dusmus sanırm ıyımıkı
Siz ne durumdasınız şimdiTabiki iyi 12 nin altnda olmasi normal kabul ediliyo.. Ama erkekte.olmasi gerekn 4 ve 5 arasi fshnin 4un 5in altina dusmesi de uretimi durdruyo. Cunku sperm uretimi icin fsh ne yuksek.oluck.ne.de.cok dusuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?