Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............
kızz sen nesın böle mıllete dertlerını unutturdun valla gul gul oldum burda

Ama siz ole diyosunuz elimden geleni yapıyorum dua mı ediyorum elhamdulillah bitkiselde kullaniyoruz zaten cevre çocuk yok diye başka Bi gezeğenden gelmiş gibi bakiyo kendimi mi atım yukardan aşşa cocuğum yok diye dişlanıyoruz şurda güzel sohbet edelim istiyorum yanlış mı yapiyorum

Ben azıcık pamuk şekeri azıcık elma şekeri ortaya karışık bişeyim yani azıcıkda acı biberde var yaniiii
hay sen cok yasa emıı aman en ıyısı bosver böle olmak ınsan sters yapa yapa daha kotu oluyo gulebılmek en guzelııı

Kız kartopu ben oraya gelcem diyom hiç gel bi cayımı ic bi nohut yemeğimi ye demiyon insan yağmasada gürler bi demi artık istesende gelmem.............
kız ayıp edıyon bak oçakta nohut yımegim herıfım gelıverırse hazırda dursun dıye cayıda koyarım ocaga emme oh canım senın kaynanada varmıs belkı degısırz kaynanaları onuda getır tabı gel sen hazırlık yaptm ben nohutla cayım hazır

Bendedikten Sonra gel deme hiç kendimi zorla davet etdirdim yuzsuzluğun daniskası yaptım şimdide hiç gel deme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…