- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Nerde olcak ilk teseniz mi hormonları nasıl eşininEvet eşim tese olacak dün işlemleri tamamladik çok heycanliyim korkuyum dgisik şeyler yaşıyorum ağlamak istiyorum sebepsiz
İnşallahErzurum da olacağız eşimin hormonları normal hepsi fsh 3 prolaktin 7 bana usg yaptı overler için 6 ya4 çıktı iyi dediler genetik test sonucunda Ayz analizi var o tese.de sperm bulma olasılığını gosteriyormis oda iyi çıktı geeiye sadece nasip demek kaldı tıbben bişey yok nasiptevarsa olacak artık Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hangi gün olcakİlk tesemiz herşeye ilk defa başlıyoruz
Diğer ay renklim gelince başlayacağızHangi gün olcak
Gözünüz aydın nasıl güzel bi mutlulukturrrrr buuu maaşallahhhh
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim alırsınız yavrularınızı kucağınıza
bılmıyorumkı bu hafta yıne bı kan tahlıller var 2ay oldu ıste nedıyeck bılmıyoruz 6ay tedavıyı doldururuz sanırsam snrada tese yapar gbıdırSizin fsh duşmuş ya Kaan hoca ne zaman tese yapcak illa altı ayın dolmasını lazımmış
Hımmmbılmıyorumkı bu hafta yıne bı kan tahlıller var 2ay oldu ıste nedıyeck bılmıyoruz 6ay tedavıyı doldururuz sanırsam snrada tese yapar gbıdır
canm tedavıde ıgne ılacta hc korkulacak bısey yok dua edelımde tesde sperm cıksn hayırlsyla tedavnz sonclasın korkulck hc bısey yok rahat ol bızler hepmz bu yollardn gectk herseyın bı zamanı oldugu gbı bızm kucaklarmzn dolmasnında bır zamanı var demekkı Rabbımdn hayırlsı herseyınDiğer ay renklim gelince başlayacağız
Bu arkadaşın eşinde tıkanıklık varmış garanti bulunur yanicanm tedavıde ıgne ılacta hc korkulacak bısey yok dua edelımde tesde sperm cıksn hayırlsyla tedavnz sonclasın korkulck hc bısey yok rahat ol bızler hepmz bu yollardn gectk herseyın bı zamanı oldugu gbı bızm kucaklarmzn dolmasnında bır zamanı var demekkı Rabbımdn hayırlsı herseyın
Amin inşallah hepimizin Rabbim yardımcısı olur yuzlerimizi guldurur inşallah çok teşekkür ederimcanm tedavıde ıgne ılacta hc korkulacak bısey yok dua edelımde tesde sperm cıksn hayırlsyla tedavnz sonclasın korkulck hc bısey yok rahat ol bızler hepmz bu yollardn gectk herseyın bı zamanı oldugu gbı bızm kucaklarmzn dolmasnında bır zamanı var demekkı Rabbımdn hayırlsı herseyın
İnşallah öyle olur çok umutlanip garanti gözüyle bakmak istemiyorum inah bulunurBu arkadaşın eşinde tıkanıklık varmış garanti bulunur yani
Hayırlısıİnşallah öyle olur çok umutlanip garanti gözüyle bakmak istemiyorum inah bulunur
Evet eşim tese olacak dün işlemleri tamamladik çok heycanliyim korkuyum dgisik şeyler yaşıyorum ağlamak istiyorum sebepsiz
Amin inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hayırlısıyla güzel olur inşallahCanımmmmmm güzel geçecek Allahın izni ile inşallah inşallah.. Dualarla yanındayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?