Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim Allah yardimciniz olsun. Insallaah en hafifiyle atlatirsinizda kavusursunuz bebeginize.doktor karar verdinizmi kime gideceksiniz

Eki Görüntüle 1633963
canim Rabbim razi olsun senden, merak ettim, kuranin aciklamasi mi? Anlayisi kolay o yuzden sordum :) bilmem anlatabildimmi kendimi :)

Canim Allah yardimciniz olsun. Insallaah en hafifiyle atlatirsinizda kavusursunuz bebeginize.doktor karar verdinizmi kime gideceksiniz
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. daha kara vermedik Ankarada olduğumuz için araştırma yapacağım. ama ilk araştırmalarda Zekai Tahir Burak çıkıyor hep karşıma; tavsiye edebileceğiniz birileri varsa da iyi olur tabiki. Tüp bebekten önce eşim için tedavi yöntemleri ve iyi bir ürolog gerekiyor

Yeniayyeni gibi bizde Kaan aydosdayız il dışından gideceğiz hatta siz neden Kaan hocayi düşünmüyorsunuz

Yeniayyeni gibi bizde Kaan aydosdayız il dışından gideceğiz hatta siz neden Kaan hocayi düşünmüyorsunuz
canım benim biz Tansel Beydeyiz :)) karıştırmışşın sanırım ama olsun problem değil. Allah hepimizin yolunu doğru kılsın. şifamızı vesile kılan doktorlara yönlendirsin önemli olsan o. Sadece biz Kaan hoca ya mail atmıştık bilgi için. Allahım kucağımızı boş koymasın inşallah. Allaha emanet ol canım.

Canım çok pardon karıştırmışim evet. Güzel dileklerin ıçin sağol hepimizi inşallah canım

İyi günler arkadaşlar benim eşim de azosperm tüm değerler herşey normal olmasına rağmen Kaan Aydos lim 15 testi istemişti yaptırdık sonuçları düşük buldu ama beta karoten ve nebido iğne verdi 1 ay kullandıktan sonra sonuçları yazın dedi kullandık sonucunda FSH sıfirlandı normalde 4 falandi testesteron 800 kere yükseldi acaba böyle olması normal mi
ve iyi bisey mi kaan hoca henüz cevap yazmadi çok merak ediyorum

Süreç öyle oluyormuş canım yani fsh düşüyormuş sonra geri yukseliyormus. Testosteron düşük gibi biraz ama bilemiyorum daha çok bilgili olan arkadaşlar yorum yaparlar kesin. Ben şunu sormak istedim canım sana lim15 testini nasıl yaptırdınız acaba

Genart ta yaptırdık lim 15 testini Kaan hoca istedi eşim tese oldu yuvarlak hücre bulundu sperm bulunamadı maalesef .Alınan doku örneğiyle yapıldı 500 TL ücreti yaklaşık 25 günde sonuç cikti

Lim 15 testi ilaç tedavisinden fayda alabilirmiyiz bunu anlamak için yapılıyormuş bizde maalesef biraz düşük çıktı ama yinede 0 çıkmadığı için KaanAydos ilaç tedavisine devam etmeyi önerdi yada alternatif seçenekler dedi

Azo sebebiniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…