Merhaba canım nasılsın, kuzucun nasıl büyümüştür baya demi,
Neler yapıyorsunuz merak ettim çıkışlar devam ediyor mu hiç test yaptirdiniz mi?
Saol canim iyiyim sukur.Merhaba canim nasilsin ?
Nasil gidiyor buyumus bebisimiz massallah ona
Ohh maşallah oglusuna kocaman olmuşMerhaba canim iyiyim allaha sukur
Oglumda iyi teyzesi buyuyor haftaya 11 aylik olcak ınsallah
Kosturuyorum pesınde aksama kadar
Yok canım hıc yaptırmadık test bılmıyorum sonuc ne bızde merak edıyoruz
Yaptırmayı dusunuyoruz canım burdakı dr ye soralım randevu verırse vercek test esım
Sonucu yazarım
Sen nasılsın canım ıyımısın tedavı nasıl gıdıyo
Varmı gelısme
Insallah allahım sana ve burdakı tum arkadaslara bana yasattıgı mucızeyı Hepınıze yasatır canım
Her zaman duamdasınız canım
Amin canım dualarında unutma bizi...Merhaba canim iyiyim allaha sukur
Oglumda iyi teyzesi buyuyor haftaya 11 aylik olcak ınsallah
Kosturuyorum pesınde aksama kadar
Yok canım hıc yaptırmadık test bılmıyorum sonuc ne bızde merak edıyoruz
Yaptırmayı dusunuyoruz canım burdakı dr ye soralım randevu verırse vercek test esım
Sonucu yazarım
Sen nasılsın canım ıyımısın tedavı nasıl gıdıyo
Varmı gelısme
Insallah allahım sana ve burdakı tum arkadaslara bana yasattıgı mucızeyı Hepınıze yasatır canım
Her zaman duamdasınız canım
İnşaAllah canjm ya bizimde varikoselden sonra bişi çıkmadı ... o herkese öyle çıkmıyor ...Doktorlar bi ihtimal diye yaptoriyorlarMerhaba kader arkadaşlarım.. Beni hatirlayaniniz vardır mutlaka. Eşim Varikosel ameliyatı olali bu ayın sonunda 4 ay dolacak. Bugün spermiyogram sonucunu aldık ve maalesef koca bir sıfır yineeşim inanılmaz üzüldü. Birsürü iğne takviye kullanıyorum neden degisiklik yok dedi içini çekti durdu bitanem benim yarın tatile çıkıyoruz bayram için, umarım kafamızı toparlayabiliriz. Bir hafta kadar dinlenip gelicez. Bu ayın sonunda da tekrar kan vericez bakalım hormonlar ne durumda. Bizim icin dua edin lütfen 3. teseyi olmadan çıkışımız olsun
Saol canim iyiyim sukur.
Bi heyecanla oğlumuzun yolunu bekliyoruz.bi kontrole gidiyoruz bi sonrakine kadar gun sayiyoruz canim.
Ama sukur bende oğlumuzda iyi.
Testler tahliller normal.buyumesi gelismesi hareketleri de iyi dedi doktor.
Bugunumuze hamdolsun
Dileyen herkese bugunleri nasip etsin rabbim.bizede hayirlisi ile zamaninda saglikla kucagimiza almayi.
Sen nasilsin canim.oğlunun yasina az kaldi.masallah kuzucuk iyice buyumustur.
Opuyorum cnm.kendinize iyi bakin.
Ohh maşallah oglusuna kocaman olmuş
İnsallah canım sizin gibi bizlerde de mucize olur.insallah cikislariniz devam ediyordur.
Bizler hala ugrasiyoruz işte eve mikroskop aldık kendimiz bakmaya çalışıyoruz
İğneleri bıraktı eşim 4 ay oldu
Çok şükür bizde iyi etki etti bırakmak
Biraz ilerlemeler oldu.
Yaza kadar hala birşeyler olmazsa tese oluruz herhalde. Hakkımızda hayırlısı artık.
Amin canım dualarında unutma bizi...
Sağol canım, Allah ne dilerse o oluyorSagol teyzesı buyuyor gunden gune zaman hızlı
Canım ınsaalah guler senınde yuzun
Ilerlemeler olmasına sevındım
Hıc kaybetme umudunu rabbım bı gun ınsaallah nasıp edecek canım
Amın canım allahım herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın
Merhaba hatırlaadın mi beni ekim-Kasım gibi mesajlasmistik. Seninde 2 kaybı vardı çok şükür olmuş çok sevindim senin adinaSaol canim iyiyim sukur.
Bi heyecanla oğlumuzun yolunu bekliyoruz.bi kontrole gidiyoruz bi sonrakine kadar gun sayiyoruz canim.
Ama sukur bende oğlumuzda iyi.
Testler tahliller normal.buyumesi gelismesi hareketleri de iyi dedi doktor.
Bugunumuze hamdolsun
Dileyen herkese bugunleri nasip etsin rabbim.bizede hayirlisi ile zamaninda saglikla kucagimiza almayi.
Sen nasilsin canim.oğlunun yasina az kaldi.masallah kuzucuk iyice buyumustur.
Opuyorum cnm.kendinize iyi bakin.
Amin canim butun bu guzel dileklerin icin, rabbim butun anne olmak isteyenlere yasattirsin insallah bu duyguyu, sana, burdaki arkadaslara, biz yurt disinda olacagiz, bakalim ne sonuc alacagiz, rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize mutluluk göz yaşı dönmeyi nasip etsin ..spemr çıktı sevinci yasatsin canim cok sperm olsun ınsallh o gün bizimde bilgilendir Nerede olacaksınız tese Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu uğurda. ..
Artı bin ihlas cekin kızlar arefe gunuAmin amin Rabbim hayırlı nesiller nasip etsin canim hepimize herseyin hayirlisi olsun Arife gunu oruç tutalım sevabı büyük arkadaslar.insallh sperm çıkar arkadaşım olumlu düşün olumlu olucak ins
Evet hatirladim cnmMerhaba hatırlaadın mi beni ekim-Kasım gibi mesajlasmistik. Seninde 2 kaybı vardı çok şükür olmuş çok sevindim senin adina
Habe verirsin canim girmeden insallah yine dua ederiz. Allahim iyi haberlerle cikmanizi nasip eder insallah. hergun duamdasiniz gerek erkek gerek kadin kaynakli kim ulasamiyosa bebegine. Rabbim sifa versin. Amin.Merhaba kizlar, yakinda tese olacagiz, insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz, dua edin bizede insallah, rabbim butun kadinlara annelik duygusunu yasatsin insallah hayirlisiyla, uzuntulerimiz gecmiste kalsin insallah, rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah, hakkimizdan hayirlisi olsun, degilse vardir bir zamani insallah..
Rabbim razi olsun sendende insallah, bende dua ediyorum elimden geldigi kadar, rabbim yardimcimiz olsun, ona siginiriz, ona guveniriz, hakkimizdan hep hayirlisini diliyorum, insallah bu zor sinavi sabirla atlatiriz. AeoHabe verirsin canim girmeden insallah yine dua ederiz. Allahim iyi haberlerle cikmanizi nasip eder insallah. hergun duamdasiniz gerek erkek gerek kadin kaynakli kim ulasamiyosa bebegine. Rabbim sifa versin. Amin.
Aminnn amin ne guzel bir dua Allah Razı olsun Rabbim şifa versin eslerimize aminnnArkadaslarim kader ortaklarim ablalarim kardeslerim.. Rabbim mubarek arefe gunu hurmetine dualarimizi kabul eylesin. Insallah obur bayrami hayirli sevinclerle bayram gibi yasamayi cumlemize nasip eylesin. Dilerim Allahimdan ameliyata gireceklere sifa ve hayirli sevincli haberler almayi nasip etsin. Rabbim dualarimizi hacda olan vakfeye durup dua eden kullarinin duasiyla kabul etsin. Amin amin amin. Allaha emanet olun. Iyi bayramlarimiz olsun arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?