- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
canım Ben hiç bilmiyorumChoriomon 5000 iğneyı gobekden yaptıran varmı
eşin kendisi mi yapıyor canımCanim simdilik kollarla idare ediyoruz. Gobek agritir belki diye denemedik acikcasi.
Canim saglik ocagi yada hastaneye gidiyoruz kendine yapamiyo bende vuramiyorum.eşin kendisi mi yapıyor canım
benim eşimde ben vuramam dedi de canım ondan bi sorayım dedim.Canim saglik ocagi yada hastaneye gidiyoruz kendine yapamiyo bende vuramiyorum.
Bizde göbekten başlayalım artık dıyoruzCanim simdilik kollarla idare ediyoruz. Gobek agritir belki diye denemedik acikcasi.
Evet canim ignesi farkli bide disina akitiriz diyede sansa birakmayalim dedik hastanede recetesiz vurmuyobenim eşimde ben vuramam dedi de canım ondan bi sorayım dedim.
hımm bu sıkıntı bizim içinde o zaman nasıl yaparız ki ? kaan hoca mail attı bize daha başlamadık ama 2 tane hemdeEvet canim ignesi farkli bide disina akitiriz diyede sansa birakmayalim dedik hastanede recetesiz vurmuyo
Aynen canim bizimde iki tane haftanin 4 gunu igneyle geciyor. Aksatmadan baslayin tedavinize derim hakkimizda hayirlisi olsun canim.hımm bu sıkıntı bizim içinde o zaman nasıl yaparız ki ? kaan hoca mail attı bize daha başlamadık ama 2 tane hemde
Canim koldan vuruluyomuki o igne bize dr gobek dedi sadece ozellikle sormustum oysa illa gobektenmi diye. Haftada iki bizimde. Koldan vuruluyosa falan esim ikna olur belki ve kendi vuramam zaten diyo. Mecbur hastaneye falan gitcez bizde.Canim simdilik kollarla idare ediyoruz. Gobek agritir belki diye denemedik acikcasi.
CanimCanim koldan vuruluyomuki o igne bize dr gobek dedi sadece ozellikle sormustum oysa illa gobektenmi diye. Haftada iki bizimde. Koldan vuruluyosa falan esim ikna olur belki ve kendi vuramam zaten diyo. Mecbur hastaneye falan gitcez bizde.
Canim Bize herhangi birsey demedi ama bidaha soralim biz koldan da faydasini gorduk acikcasi. Zaten kollari git gide acimaya basladiCanim koldan vuruluyomuki o igne bize dr gobek dedi sadece ozellikle sormustum oysa illa gobektenmi diye. Haftada iki bizimde. Koldan vuruluyosa falan esim ikna olur belki ve kendi vuramam zaten diyo. Mecbur hastaneye falan gitcez bizde.
Canim amin Allahim yardimcimiz olsun. Bizde tekrar soralim dedik simdi. Bizim doktorumuz mufit bey onda basladik tedaviye
Derdini bi anlat canim zaten hormon tahlili icin gidip gorunuyorsun. Ilaci odemio devlet sadece igne vurdururken yaninda olsunburda bi üroloji doktoruna iğneleri yazdırabilir miyiz acaba
evet canım biliyorum ödemiyormuş. konuşacağız mecburen canım artık. acaba aile hekimi yazar mı canım bilgin var mıDerdini bi anlat canim zaten hormon tahlili icin gidip gorunuyorsun. Ilaci odemio devlet sadece igne vurdururken yaninda olsun
Hic bilmiyorum canim sormakta yarar var geneevet canım biliyorum ödemiyormuş. konuşacağız mecburen canım artık. acaba aile hekimi yazar mı canım bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?