Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim simdilik kollarla idare ediyoruz. Gobek agritir belki diye denemedik acikcasi.
Canim koldan vuruluyomuki o igne bize dr gobek dedi sadece ozellikle sormustum oysa illa gobektenmi diye. Haftada iki bizimde. Koldan vuruluyosa falan esim ikna olur belki ve kendi vuramam zaten diyo. Mecbur hastaneye falan gitcez bizde.

Canim koldan vuruluyomuki o igne bize dr gobek dedi sadece ozellikle sormustum oysa illa gobektenmi diye. Haftada iki bizimde. Koldan vuruluyosa falan esim ikna olur belki ve kendi vuramam zaten diyo. Mecbur hastaneye falan gitcez bizde.
Canim
Canim Bize herhangi birsey demedi ama bidaha soralim biz koldan da faydasini gorduk acikcasi. Zaten kollari git gide acimaya basladi

Canim Bize herhangi birsey demedi ama bidaha soralim biz koldan da faydasini gorduk acikcasi. Zaten kollari git gide acimaya basladi[/QUOTE]
anladım canım. bernde sorcam doktorumuza net cvp versin. Allahım yardımcımız olsun. emekler boşa çıkmasın inşallahh. sizin dr kimdi canım bizim tansel bey

he arkadaşlar şöyle bi sorunumuzda var bizim aslında bize gonal f verildi evet eşim dediğim gibi vurulamam falan dedi neyse beklemedeydik iki haftadır. bu arada ben ilaç yazıldığı gün iki doktora sordum fsh yüksekse kullanmanızı tavsiye etmem. e şimdi anacım napalım şuan ikiye bir iki doktorda o ilaç olmaz diyo aama bizim doktor yazdı napsak kafamız karışık :s yoksa iğneler duruyo öle kutusunu bile açmadım dünyanında parası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…