Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biraz yüksek çıkmış emre bey ne dedi ilaç kullanıyomuydunuz...

belgincim ilaç arginmax dedi sadece zaten eşim Mega men kullanıor o yüzden almıcaz herhalde. FSH için dayanamadım dün mısır çarşısından hayıt suyu aldım onu da içecek bakalım. Başka forumlarda da okudum bayağı düşürüyor kadın-erkek farketmiyor . Zaten günde 1 k. fincanı içecek. Bakalım ne yaparsak kar inşallah şifa olur. Ayrıca düşürmek için bal-arısütü polen bir de bol bol süt ürünleri tüketmek gerekiyormuş. onları zaten yapıyoruz ama yine günde 1 kase yoğurt, 1 bardak süt ve bol peynir yiyecek. Allah büyük inşallah düşer 2 aya..

kızlar mrb nasılsınız iyimisinz offffffff cok sıkıcı bir gün dahah

mehtapcım var bundada bir hayır bulunsada benim gibi olsan inan daha cok acı cekerdin yada bende 6 7 aylık ölü dogursam dahada cok acı cekerdim gercekten en başlarda daha hafif oluyor acısı ilerleidkce daha cok canın yanıyo biliyorum seni hiç bişey teselli etmez ama ne yapacaksın kader bu bende gectiğimiz bi kac gün gercekten kafaları yiyecektim ama bu günlerde daha iyiyim

olurmu 83 sen hemşireydin degilmi canım senden istedigim bişey vardı cok mesaj attım sana bi kez bile cevap gelmedi heralde görmedin canım canın saolsun

mehtap sana tek önerim var topiğe gel yoksa düşün düşün kafayı yersin inan buna

hande mrb nasılsın ne oldu sizin spermler
merhaba cnm bende seni merak ettim senin geçmişini okuyodum,en son tahlile 2 gün kaldı diyodun,tam okuyamadım ama galiba olmamış cnm,hep dua ettim senin için eşimede anlatıyordum,hatırlarsan kaan hocanın orda karşılaşmıştık seninle,pek girip takip edemiyorum ama ara ara bakıyorum,spermin bulunduğunu döllemenin olduğunu falan hep takip ettim,olmadığı için çok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,ben inanıyorum bi gün hepimiz anne olcağız
bizim spermler aynı tek tük çıkmaya devam ama kalitesiz işte immotil,kaan hoca haziranın başında eşime bayağı bi hormon ilacı verecek çıkışı ve sperm kalitesini yükseltmek için,allah izin verirse ağustosta başlıyoruz,herşey yolunda giderde tutarsa eylülde hamileyim inşallah,ama ben beklentilerimi yüksek tutmuyorum olmazsa çok üzülmemek için bakalım hayırlısı,haziranın 2, haftası kaan aydosun yanındayız yine

Arkadaşlar uzun bi aradan sonra merhaba. Kaan Hocaya gidyorduk ama ben özel bi hastaneye geçmek istedim. Tek tük sperm çıkışı vardı en son şubat ayında. o zamandan beri ilaç falan herşeyi bıraktı. O da bende bu durum yokmuş gibi davrandık. Tartıştık gitti ilaçları çöpe attı. Bu perşembe yada cuma gidecez ama nereye hala karar veremedim. Bize yakın diye Anatoliayı düşündüm ama bizim gibi azo durumunda tese yapacak ürolog varmı bilmiyorum. FKİRLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…