kızlar eşime tese yapıldı ve sperm bulunamadı..cok kötüyüm cokk..sadece bol miktarda germ hücre bulundu yazıyordu okadar
arkadaşlar cok sagolun acımı en ıyı sızlerın anlayacagını bılıyorum..okadar cok canım yanıyorkı tarıfı ımkansız neyazıkkı..nerde nasıl tesellı bulacagımı sasırdım..okadar üzgünümki sankı evımde allah esırgesın cenaze cıkmış gibi ..ama rabbım belki tesellısını verecek ..ama ne olur sabrını cabuk versın..bızım sonucumuzda germ hücresi bulundu denıldı bu ne anlama gelıyor..yanı gelısmemısmi yoksa bos bır seymı tamammen tıbben ümidimimizi keselım mı yoksa cıkmamıs candan umıd kesılmezmı demek lazım
hoşgeldin gamzecim ve çiçekciğim...
arkadaşlar cok sagolun acımı en ıyı sızlerın anlayacagını bılıyorum..okadar cok canım yanıyorkı tarıfı ımkansız neyazıkkı..nerde nasıl tesellı bulacagımı sasırdım..okadar üzgünümki sankı evımde allah esırgesın cenaze cıkmış gibi ..ama rabbım belki tesellısını verecek ..ama ne olur sabrını cabuk versın..bızım sonucumuzda germ hücresi bulundu denıldı bu ne anlama gelıyor..yanı gelısmemısmi yoksa bos bır seymı tamammen tıbben ümidimimizi keselım mı yoksa cıkmamıs candan umıd kesılmezmı demek lazım
ne olsun canım aynı fener kupayı alamadı üzüldüm yaaaaa
belgincim senin esindede yuvarlak spermatid bulunmustu sanirim dimi?
peki bulunduysa size yuzdesini soyledilermi ne kadar bulundugunu?
canım germ hücre sperm üretimini sağlayan hücredir.bizde o da çıkmamıştı.buna rağmen kaan hoca şans verdi bize.bence sizin de şansınız devam ediyo
canım elonge hücre bulunmuştu uzamış olanı diye biliyorum raporda sag testiste 5 sol testiste 6 yazıyordu sanırım...sizin ne yazıyordu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?