Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyy canım küsme ama napıyım feneri hiç sevmiyorum.biz olamadık onlarda lmasın dedm:))):1hug: hadi barışalım

neyse canlarım eşimin morali bozuldu adamın sesi kısılmış bağırmaktan kapatıyorum yarın güzel bir hafta başlangıcında görüşürüz iyi geceler iyi sohbetler sizlere...öpüyorummm

iyiyim canım boğazım kötüydü biraz ama şimdi geçti havalar güzelleşti ya açılıp saçılınca hemen bi hasta olurum zaten yuvarlanıyoruz işte...
sen neler yapıyorsun ?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok fazla uğramıyorsun buraya bande iyiyim aynı işte...

neyse canlarım eşimin morali bozuldu adamın sesi kısılmış bağırmaktan kapatıyorum yarın güzel bir hafta başlangıcında görüşürüz iyi geceler iyi sohbetler sizlere...öpüyorummm

iyi geceler canim güle güle

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok fazla uğramıyorsun buraya bande iyiyim aynı işte...

merhaba hosgeldin

Hoşbulduk çiçekcim nasılsın canım cevap veremedim telefonlar gelmeye başladı eşim maçdaydı olay olmuş statta ona ve millete ulaşmaya çalıştım o an :)
Ay belgincim seninkide galiba benimki gibi hasta fenerli mi? benimkininde sesi kısılmış bağırmaktan:))

Son düzenleme:
olurmu 83 sen hemşireydin degilmi canım senden istedigim bişey vardı cok mesaj attım sana bi kez bile cevap gelmedi heralde görmedin canım canın saolsun

umutolsun kardeşim benim foruma yazdığım mesaj sayısı 50 den az olduğu için özelden mesaj atamıyorum kimseye bana eğer özelden msn adresini veya sana ulaşabileceğim başka bi adres yazarsan görüşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…