testestron dusuk bıraz cnm ama o kadarda kotu degılmıs hormonlar ama tedavı gerekırse tedavı olun bence onceKizlar bizim de sonuc gunumuz yaklasiyo. 28inde genetik sonuclar çıkacak. Eger bi sorun yoksa artik gidelim tup bebege baslayalim dedim esime. Cunku kaan hoca da son mesajında tese yapalim sansimiz %50 yazmisti. Yani bi tedaviye gerek duysa yazardi heralde. Ama esim tese icin erken tedavi olayim diyo . hormonlar oyle aşırı kotu degil ama iyi de degil maalesef. Fsh 8 lh 8 testesteron 196.. Ne yapsak bilemedim?
Evet testesteron dibe vurmus ilaci birakinca. Iste kararsizim canim ya. Bi tedavi olacak olza kaan hoca soylerdi zaten diyorum. Evleneli 3 yil bitti ogreneli de 1 yili gecti. Artik olsun istiyorumtestestron dusuk bıraz cnm ama o kadarda kotu degılmıs hormonlar ama tedavı gerekırse tedavı olun bence once
anlıyorum cnm senı ama testestron bıraz daha normale donse tedavıyle belkı cok guzel bır sonuc alırsınız bak bız tedavısız tese olduk cıkmadı sperm sadece ana hucreler cıktı sımdıde kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın keske once tedavı olsaydık dıye dusunuyorumEvet testesteron dibe vurmus ilaci birakinca. Iste kararsizim canim ya. Bi tedavi olacak olza kaan hoca soylerdi zaten diyorum. Evleneli 3 yil bitti ogreneli de 1 yili gecti. Artik olsun istiyorum
Hmm. Haklisin. Ben de yeniden kaan hocaya yazayim bari. Umarim bi tedavi uygular :)anlıyorum cnm senı ama testestron bıraz daha normale donse tedavıyle belkı cok guzel bır sonuc alırsınız bak bız tedavısız tese olduk cıkmadı sperm sadece ana hucreler cıktı sımdıde kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın keske once tedavı olsaydık dıye dusunuyorum
fsh yuksek bızım cnm 43 tu ana hucre cıktı sadece ama ben bıtkısel kullandırıyorum esımeHmm. Haklisin. Ben de yeniden kaan hocaya yazayim bari. Umarim bi tedavi uygular :)
Siz tese oldugunuzda hormonlar nasildi sizin canim?
Ben de Caksir suyu alayim diyorum ama bulamadim. Bi de havuc suyu icirsem diyorum. Insallah sifa olur :) hepimiz kavusalim artik bebislerimizeee...fsh yuksek bızım cnm 43 tu ana hucre cıktı sadece ama ben bıtkısel kullandırıyorum esıme
havuc cok ıyı bende verıyorum gunluk cevız badem fındık verıyorum sabahları portakal suyu ve zeytınyaqlı ıncır verıyorum cnm ıkı aydır ondan oncede kımyonlu nohut verıyodum belkıde bundan hucreler cıktı zeytınyaglı ıncırın faydasını oldugunu dusunuyorumBen de Caksir suyu alayim diyorum ama bulamadim. Bi de havuc suyu icirsem diyorum. Insallah sifa olur :) hepimiz kavusalim artik bebislerimizeee...
Ben de arastirip yapayim bunlari. Fındık ceviz yiyoruz ama oyle duzenli degil kuruyemis niyetine :) incir ve havucu yapayim insallah.havuc cok ıyı bende verıyorum gunluk cevız badem fındık verıyorum sabahları portakal suyu ve zeytınyaqlı ıncır verıyorum cnm ıkı aydır ondan oncede kımyonlu nohut verıyodum belkıde bundan hucreler cıktı zeytınyaglı ıncırın faydasını oldugunu dusunuyorum
ben hıc aksatmadan verıyorum sabah kahvaltısını hazırlıyorum yanına koyuyorum gunluk yumurtasınıda verıyorum elımden gelenı yapıorum ınsallah allahım emeklerımızın karsılıgını verrBen de arastirip yapayim bunlari. Fındık ceviz yiyoruz ama oyle duzenli degil kuruyemis niyetine :) incir ve havucu yapayim insallah.
nerde yaptırdınız genetıklerıbiz bütün bitkiselleri bıraktık sadece keçiboynuzu özünü sütle veriyorum genetik sonuçlarının çıkmasını beklemedeyim
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Insallah canim amiinn..ben hıc aksatmadan verıyorum sabah kahvaltısını hazırlıyorum yanına koyuyorum gunluk yumurtasınıda verıyorum elımden gelenı yapıorum ınsallah allahım emeklerımızın karsılıgını verr
Sayfasinda ustte soru/mesaj gonder yaziyo. Ordan yaziyosun canim.Kızlar kaan aydos a nereden yazıyorsunuz ben bi türlü beceremedim
kaan aydos ıletısım yaz cıkan sayfada soru mesaj gonder yazıyo mavı kutuda orda form var onu dolduruyosun bıraz ugrastırıo ama yaparsınKızlar kaan aydos a nereden yazıyorsunuz ben bi türlü beceremedim
alta rakam var o ıkı rakam arasındakı sayıları yazıyosunİşte sorun orda kayıt formunu dolduramıyorum.yani dolduruyorum aşağı doğru gitmiyor sayfa
ınsallah guzel sonuc alırsınız alacaksınızda hakkınızda hayırlısı
bızımde tedavısız hucreler cıktı bakalım tedavıyle ne olacak bıran once tedavıye baslamak ıstıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?