Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
testestron dusuk bıraz cnm ama o kadarda kotu degılmıs hormonlar ama tedavı gerekırse tedavı olun bence once

Merhaba kızlar nasılsınız iyi Bi haber yok mu bu aralar eskiler yazmaz oldu yeniler de sanırım kararsız Allah hepimizin yardımcısı olsun

testestron dusuk bıraz cnm ama o kadarda kotu degılmıs hormonlar ama tedavı gerekırse tedavı olun bence once
Evet testesteron dibe vurmus ilaci birakinca. Iste kararsizim canim ya. Bi tedavi olacak olza kaan hoca soylerdi zaten diyorum. Evleneli 3 yil bitti ogreneli de 1 yili gecti. Artik olsun istiyorum

Evet testesteron dibe vurmus ilaci birakinca. Iste kararsizim canim ya. Bi tedavi olacak olza kaan hoca soylerdi zaten diyorum. Evleneli 3 yil bitti ogreneli de 1 yili gecti. Artik olsun istiyorum
anlıyorum cnm senı ama testestron bıraz daha normale donse tedavıyle belkı cok guzel bır sonuc alırsınız bak bız tedavısız tese olduk cıkmadı sperm sadece ana hucreler cıktı sımdıde kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın keske once tedavı olsaydık dıye dusunuyorum

Hmm. Haklisin. Ben de yeniden kaan hocaya yazayim bari. Umarim bi tedavi uygular :)
Siz tese oldugunuzda hormonlar nasildi sizin canim?

fsh yuksek bızım cnm 43 tu ana hucre cıktı sadece ama ben bıtkısel kullandırıyorum esıme
Ben de Caksir suyu alayim diyorum ama bulamadim. Bi de havuc suyu icirsem diyorum. Insallah sifa olur :) hepimiz kavusalim artik bebislerimizeee...

Ben de Caksir suyu alayim diyorum ama bulamadim. Bi de havuc suyu icirsem diyorum. Insallah sifa olur :) hepimiz kavusalim artik bebislerimizeee...
havuc cok ıyı bende verıyorum gunluk cevız badem fındık verıyorum sabahları portakal suyu ve zeytınyaqlı ıncır verıyorum cnm ıkı aydır ondan oncede kımyonlu nohut verıyodum belkıde bundan hucreler cıktı zeytınyaglı ıncırın faydasını oldugunu dusunuyorum

Ben de arastirip yapayim bunlari. Fındık ceviz yiyoruz ama oyle duzenli degil kuruyemis niyetine :) incir ve havucu yapayim insallah.

biz bütün bitkiselleri bıraktık sadece keçiboynuzu özünü sütle veriyorum genetik sonuçlarının çıkmasını beklemedeyim
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Ben de arastirip yapayim bunlari. Fındık ceviz yiyoruz ama oyle duzenli degil kuruyemis niyetine :) incir ve havucu yapayim insallah.
ben hıc aksatmadan verıyorum sabah kahvaltısını hazırlıyorum yanına koyuyorum gunluk yumurtasınıda verıyorum elımden gelenı yapıorum ınsallah allahım emeklerımızın karsılıgını verr

İşte sorun orda kayıt formunu dolduramıyorum.yani dolduruyorum aşağı doğru gitmiyor sayfa

ınsallah guzel sonuc alırsınız alacaksınızda hakkınızda hayırlısı
bızımde tedavısız hucreler cıktı bakalım tedavıyle ne olacak bıran once tedavıye baslamak ıstıyoruz

Randevuyu aldinizmii hemen baslayiinnn zaman cok önemli bu durumda rabbim hakkimizda hayrlisini versnn en az 6 ay diye basladik 9 ay olmus bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…