- 25 Haziran 2015
- 137
- 138
- 53
- 38
Benim de aklimdaydi yazini okuyunca aradim ben de celalettin hocayi. ''Sperm kok hucresi yoksa tese yapmanin hic bi anlami yok tesede dokular kayboluyor suan tese gereksiz oncelikle boyali sperm testi inhibin-b testi yapmamiz lazim. Bitkisellerin de zamani var ama suan gerekli degil'' dedi. Gun gectikce aklim karışıyorbize de emre bey, kaan bey, tansel bey hepsi tese dedi . bizde henüz tese yaptırmak istemiyoruz. yine burdan okuduğum kadarıyla celalettin hoca yı aradım ve bu değerlere göre tese erken dedi ve testlerimizin çok basit olduğunu daha detaylı test yaptırmamızı istedi. bizim bulunduğumuz şehir de ki hastanedeki testler yeterli değil. ayrıca inhibin-b testini de yaptırmamızı söyledi. ama onu da burda yaptıramayacağımız ve iznimizin olmaması nedeniyle bizi ilk etapta bitkisele yönlendirdi. onu kullanıp gidebileceğimiz en erken vakitte ondan randevu alacağız inşallah. yani tese yi erteleyip tedavi olmak isteyen arkadaşlar bi celalettin hocayı arayabilir. belki olmayacak yine sonunda tese olacaz ama en azında insan umutlanıyor bir müddet tedavi gördüm olmadı artık mecbur diyebileceğim avuntum olsun istedim ben.
ya bendemi arasam mail yazsam acaba oku oku kafamız karışıyor iyceBenim de aklimdaydi yazini okuyunca aradim ben de celalettin hocayi. ''Sperm kok hucresi yoksa tese yapmanin hic bi anlami yok tesede dokular kayboluyor suan tese gereksiz oncelikle boyali sperm testi inhibin-b testi yapmamiz lazim. Bitkisellerin de zamani var ama suan gerekli degil'' dedi. Gun gectikce aklim karışıyor
Valla benim gorusmedigim kalmadi heralde canim :) kafam allak bullak. Her test oncesi boyle oluyorum. Rabbim bi yol gostersin yardimcimiz olsun insallah.ya bendemi arasam mail yazsam acaba oku oku kafamız karışıyor iyce(
Amin amin aminn inşallahValla benim gorusmedigim kalmadi heralde canim :) kafam allak bullak. Her test oncesi boyle oluyorum. Rabbim bi yol gostersin yardimcimiz olsun insallah.
Fsh hormonu düşük. Sperm sayısı cok az.keci boynuzu pekmezi yedirin kocaniza düzenli.ac karnina ilac gibi..iyi geliyorMerhaba kızlar benim esimde azosperm benim hep kp ilgilendi ben eşimin nesi var tam olarak bilmiyorum bile tese oldu goya canlı sperm çıkmış donduruldu ama kaçı canlı hiç bilmiyorum kimse bi açıklama yapmadı kagitta fsh 2.1 + azosperm yazıyor bunu bilen varsa aciklayabilirmi ilaçla tedavisi var midir normal yolla hamile kalabilirmiyim bilen varsa yazabilirmi çok teşekkür ederim
Insallah canim. Simdi ne kullaniyosunuz bitkisel? Sizin hormonlar nasildi? Bizim cok yuksek olmadigi icin vermedi belki de.Ya valla ben hocaya öyle baskı yaptım ki bişe kullanalım randevuya gelene kadar o da verdi. İnşallah hersey güzel olur hakkimizda
bizimde hormonlar normal canım fsh lh. bi doktor testesteron düşük demişti ama celalettin hoca değil dedi. bilmiyorum ki ne kullanıyoruz bi aktarla görüştük o hazırlayıp gönderecek hocanın direktifiyle.Insallah canim. Simdi ne kullaniyosunuz bitkisel? Sizin hormonlar nasildi? Bizim cok yuksek olmadigi icin vermedi belki de.
Anladim canim. Sifa olur insallah..bizimde hormonlar normal canım fsh lh. bi doktor testesteron düşük demişti ama celalettin hoca değil dedi. bilmiyorum ki ne kullanıyoruz bi aktarla görüştük o hazırlayıp gönderecek hocanın direktifiyle.
Soyadı ne o hocanın. ?kızlar celalettin hocanın sitesinde bi pover point sunum var burdan yükleyemedim. bana umut oldu okuduklarım belki size de olur.
Bu yaziyi hatirladim canim. Belli olmaz sizin sifaniza vesile olur belki de bu doktor. Hayırlısı olsun..ALINTI geçmiş olsun arkadaşım.ben 11 yıllık evliyim.eşimin testisleri 27 yaşınada indirildi.genetik ve kromozom herşeyimiz istenilen aralıktaydı.ilk tesemizi kaan aydos tedavisiz yaptı.elonge spematid çıktı.6 ay tedavi olduk ve normal spermiyogramdan boyamalı yapıldı ve elongeler bol miktarda çıkınca teseye çağırdı.o sıralar burda celalettin peruyu duyduk.herkese durumu bizim gibi ağır olan azospermlilere umut var ediyordu.oysaki okadar andoroloji doktorları tesesiz imkansız sizde doğal çıkış olmaz dendi.bizde tese olmasında içimize sinmeden tedaviyi kabullendik.çünkü en başından farkındaydım.celalettin peru hipogonadizmlilerle bizim gibi testis kaynaklı olanlarada aynı tedaviyi veriyordu.ve ne hikmetse herkese 2 yıl garantilemişti.biz 11 ayın sonunda tedavimizi sonlandırdık.çünkü bizimle resmen dalga geçiyordu.çünkü verdiği cevaplar samimiyetlikten değil basitçe cevaplardı.ben hep eleştirdim.verdiği bu kadar iğnelerin yan etkilerini yazdım.burda bir ara baba adam can adam diyenlerde artık girmez oldular.çünkü onlarda inanıyorumki pişmanlar savunduklarından.biz aylarca immatür hücre artı bölündülerle geçirdik.sperm ha çıktı ha çıkacak diye oyalandık.hatta dolandırıldık.çünkü kaç kişi üzerimizden para kazandı.kaç kişi tanınmaz sıradan insanlarken hatta burda labaratuar olduğundan şüphe duyduğumuz yere sırf ayrıntılı bakıyor illa arif baksın diye gittik.tese öyle anlatıldıki sanki ameliyat olunca erkekliklerinden birşey kaybedecek diye düşündürüldü.biz 5 yıl boyunca tese olmamak için toplam 3 doktor tedavisi sonucunda sperm çıkar gözüyle tese olduk ve koskocaman HAYL KIRIKLIĞI yaşadık.ve bu teseden sonra asla hiçbirşeey eskisi gibi olmadı.eşimin aldığı bunca hormon iğneleri sonucunda memesinde sıkıntı çıktı.ve hayattaki en önemli şeyimizi sağlığımızı ve umudumuzu kaybettik......
ne kadar dikatte alırsın bilmem asla tavsiye etmem.bu işin uzmanına görünmende fayda var.bunca yılın tecrübesiyle sağlığınızı bu kadar basite almayın.çocuk için girdiğin bu yolda sağlığınızdan oluyorsunuz.
hem hiç dikkat ettinmi.artık celallettin peru hastaları durumlarını gelip yazmıyorlar bile.
öyle ortada başardığı ve azospermiyi tarih ettiğide yok.hiçbir doktor henüz bu başarıyı yakalamadı.
hangi doktora gidersen git umut bağlamadan gidersen sonuç senin için daha iyi olur.
hakkında hayırlısını nasip etsin mevlam. (((bunu bir arkadaş yazmış eski sayfalarda. bende sanki hocada tedavi görmüşte iyi şeyler olmuş gibi burda bişeyler paylaştım yanlış anlama olmasın. Allah hepimizi hayırlı doktorlar la karşılaştırsın)))
Kesinlikle. Her birinin dusuncesi birbirinden farkli. Ne yapacagimizi da sasirdikinşallah canım ya bişe okuyoruz yıkılıyoruz ama dört dörtlük isteklerimize cevap veren bi doktor da yok. ne yapacağımızı şaşırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?