- 21 Eylül 2015
- 53
- 48
- 3
aminnnn aminnnn inşallahCanlar cumanız mubarek olsun hayırlı aydayız muharrem ayındayız rabbim dualarımızı kabul etsin
anlıyorum cnm senı ama testestron bıraz daha normale donse tedavıyle belkı cok guzel bır sonuc alırsınız bak bız tedavısız tese olduk cıkmadı sperm sadece ana hucreler cıktı sımdıde kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın keske once tedavı olsaydık dıye dusunuyorum
Kullandığınız iğne ney burdada vurmuyo hastaneler sağlık ocakları rapor istıyolar eşim özel bi sağlık kabini var orda vurdurdu bi uc ay kadar şimdi kendi yapıyo iğnesiniSağlık bakanlığı nı arayıp şikayet ettim sağlık ocağı nı vurmaya yanaşmıyor die
İğneler i nerede vurduruyorsunuz kızlar
Arkadaşım gidin 2 3 doktora dediklerini kıyas edin ....inşallah canım ya bişe okuyoruz yıkılıyoruz ama dört dörtlük isteklerimize cevap veren bi doktor da yok. ne yapacağımızı şaşırdık.
Mrb eşiniz azosperm miydiMrb arkadaslar yaklasik iki sene once normal bi ozel hastanede test yaptirmistik doktor hic canli hucremizin olmadigini soylemisti.esimi ikna edemedim iki gun once eltime embriyo transferi yapildi ins dualarinizi bekliyorum.velhasil esimde onlarin manasiyla giti ankaraya genartta tahlil verdi bizde 20000 sperm yuzde 35 canliymis sizce iyimi yorumlarinizi bekliyorum
Azo değildi ama di mi ölü hücre çıkıyordu ??Mrb arkadaslar yaklasik iki sene once normal bi ozel hastanede test yaptirmistik doktor hic canli hucremizin olmadigini soylemisti.esimi ikna edemedim iki gun once eltime embriyo transferi yapildi ins dualarinizi bekliyorum.velhasil esimde onlarin manasiyla giti ankaraya genartta tahlil verdi bizde 20000 sperm yuzde 35 canliymis sizce iyimi yorumlarinizi bekliyorum
Yani doktor azo demedi ama canli hucre yok demistiAzo değildi ama di mi ölü hücre çıkıyordu ??
Bizde zorluk cekiyoruz kimse vurmuyo en sonunda eczacidan ogrendik kendisi vuruyo.Sağlık bakanlığı nı arayıp şikayet ettim sağlık ocağı nı vurmaya yanaşmıyor die
İğneler i nerede vurduruyorsunuz kızlar
elinde iğnlerin reçetesi yok mu canım varsa siğorta hastaneleri vuruyo.geçmiş olsunRapor var canım doktor kafasının dikine gidiyor
geçmiş olsun canım sperm düşük canlıda düşük.hiç yoktan iyidir keçiboynuzu ısırgan çakşır suyu bunları kullan hem spermde çoğalma hemde canlanır.Mrb arkadaslar yaklasik iki sene once normal bi ozel hastanede test yaptirmistik doktor hic canli hucremizin olmadigini soylemisti.esimi ikna edemedim iki gun once eltime embriyo transferi yapildi ins dualarinizi bekliyorum.velhasil esimde onlarin manasiyla giti ankaraya genartta tahlil verdi bizde 20000 sperm yuzde 35 canliymis sizce iyimi yorumlarinizi bekliyorum
geçmiş olsun canım sperm düşük canlıda düşük.hiç yoktan iyidir keçiboynuzu ısırgan çakşır suyu bunları kullan hem spermde çoğalma hemde canlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?