Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb bunu uyguladınızmı veya uygulayanşlar varmı kesin bilgimi saraçoglunun kürümü bu

Canimm vucut direnciyle alakali bi durum. Tabi testesteron yukselmesi iyi bisi ama belki sizin ust sinirn ustune cikinca gereksz bi yukselme diye hoca biraktrms. Size bi sure sonra tekrar test yapin dedimi. Kontrollu gidiyo belki
Bir ay sonra tekrar yaptırın dedi ve microtese ye 2,5 ay kaldı yani bugün adet oldum 2 ay sonraki adetimde inşallah başlıyoruz Bi aksilik çıkmazsa bu arada merkezle hiç görüştünüz mü

Malesef burda yok. Arkadaşım akrabam. Eşimin akrabaları var ama yalnız gitmeme izin vermezller. Apartmanımızın önünde küçük bakkal var ora bile izinsiz düşemem kendileri ihtiyacım olan şeyleri alırlar gele ki pazara(((((. Sizlerden dua istiyorum arkadaşlar. Belki sizlerle konuşur da içime su serpilir güneş doğar.

Ya kaan aydosu kimse onermiyo ben anlamiyorum maddiyat konusuyor diyorlar arkadaslar sen kaan aydos oyle dedi diye sakin pes etme ya 4.tese de sperm cikan insanlar var umutsuz olmayin lutfen..iman varsa her zaman imkanda vardir...

Kaç gündür bu topiği tam başından okuyorum 2008 yılından. Arkadaşların verdiyi mücadeleyi. kimisinin olumsuz yazılarını görünce umutlarım darmadağın oluyor. Olumlu yazıları mucizeleri görünce içime güneş doğuyor.

aynen bende başladım 1 hafta oldu 2 ay düzenli kullanılırsa %35 40 sperm üretimi artıyormuş ama tedirginligim saraçoglununmu kesin bu kür diye hiç videosunu görmedim
Bu kürle ilgili youtube de videosu var. Lonki atarim. Orda hoca fsh i yuksek olanlar kesinlikle kecibuynuzu ve onun pekmezini kullanmasındal diyor. FSHi aksine daha da yükseltiyormuş

mrb bunu uyguladınızmı veya uygulayanşlar varmı kesin bilgimi saraçoglunun kürümü bu
Evet canım saracoglunun kürü dogrudur. Bir kanalda soylemisti bu kürü. Ama benim duydugum kürü: yarim litre suyu kaynat. Kaynayan suya 5yemek kasigi nohut kat. Kısık ateste 10 dk. kaynat ılıyinca suzup icilecek. 2 saat sonra da 1 su bardagi kaynat. 1 tatli kasigi kırk kilit bitkisi kat kısık ateste 3 dk kaynat. Kapali demlendir sicak icin demisti (kırkkilit cayi yatarken de olur demisti.) Biz teseden once kullanmistik. Bu sayedemi cikti sperm yoksa car miydi bilemiyorum. Rabbimin takdiriydi. Hayirlisini versin hakkimzda Allahım

Bu kürle ilgili youtube de videosu var. Lonki atarim. Orda hoca fsh i yuksek olanlar kesinlikle kecibuynuzu ve onun pekmezini kullanmasındal diyor. FSHi aksine daha da yükseltiyormuş
Canım benim evde el sisi ör yani muhakkak bir Mesgale lazım sana kafanı dağıt temizlik yap filan ama düşünme canim eşinde çok kısıtlamaslar senj yani bende çok rahat değilim kayinvalidem üst katimda oturuo yaji eşimin ailesi ama kendim giderim arkadaşa pazara filan...Ailene git biras onlarla zaman geçir derim siz tese oldunuz mu canım ne kadarlik evlisin

çakşır suyu canım bundan şaşmam yan etkisi yok

Ona da kündileri ne zaman izin verirse giderim. 3 nerdeyse 3 bucuk yillik evliyim. Ev isleri yaparken daha da dusunuyorum. Bos kaldigim icin dusunceler beni kapliyor. Malesef Tesim.TESE olmadi esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…