Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah..bizim de 20 gun sonra 2.tesemiz var kizlar...esim su an emre beyin verdigi bitkisel takviye ilac aliyo..ayrica havuc suyu ve nohut suyu iciyor..bakalim Rabbim neyi nasip edecek

Kizlar burda ari sutu bal polen propolis ve ginsenq karisimini bir de tribulus terrestris kullanan var mi?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazmıyordum güzel haberlerim yoktu çünkü, ve maalesef ki yine yok bizim Azoyla imtihanımız 2011 yılında başladı, K.Aydos ilk doktorumuz, 3 ay sonra 1.Tese, 10 ay sonrasında ise 2.Tese ve elongelerle Tüp bebek denemesi oldu. İkisinde de sperm bulunamadı, buna rağmen 3 ay sonra yine Tese dedi Sn.Aydos.. Böylece onda tedavimizi sonlandırdık. Ekim 2013- Aralık 2014 arasında C. Peruda tedavi olduk(!), sonrasında Ersel beyin bitkisellerini(!) 6 ay daha kullanmaya devam ettik ki elimize geçen hiçbir olumlu sonuç olmadı, bizi hep yok mikron boyutu şöyle yok mikron boyutu böyle diye resmen oyaladılar. Ondan da hiçbir sonuç elde edemedik. Haziran 2015’te M.Gürel’de tedavimizi başlattık, amacımız son denememizi onunla yapmaktı. 4 aylık tedaviden sonra ben de hazırlanarak, 28 Ekimde eşim Tese oldu. Yine hüsran.. daha önce var olan elongeler bile yoktu.. bizimki sebepsiz Azo.. bir sebebimiz olaydı da onu tedaviye gidebilseydik keşke. Ama işte Azo ile mücadelemize bu aşamadan sonra son veriyoruz. Bu konuda yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Şimdi ise daha heyecanlı daha umutlu yeni bir sürece başlıyoruz. Rabbim kısmet ederse evlat edinme için, eşim iyileşip toparlanınca başvurumuzu yapıyoruz. Kendimizi bunca sene yıprattığımıza değmedi maalesef. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasreti çekenleri evlatsız bırakmasın inşallah. Sevgiyle kalın.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benm bi tanıdığım onun akrabasının kocası azospermiş 40 gün boyunca hergün 1 tane alabalık yedirmiş eşine şimdi iki çocukları varmış deneyen yada böyle bişey duyan var mı ki denesem mi acaba?

Bize doktor sağlıklı beslensin sigara yasak et hafta iki kere balık nohut tüketim dedi balığın yararı var muhakkak ama bilmiom arkadaşım tam olarak

Canım tek başına bir besinin çareolacağını sanmıyorum keşke bu kadar basit olsa hepimiz yapsak onların durumu eminim farklıdır yine de dene istersen

Canım elinden geleni yapmışsın pişman olsan keşke diyCen bisey kalmamis evet dunyaya evlat getiremedin ama dünyada olan bi evlada anne babalık yapcaksiniz rabbim bunu istedi deMekki sizin meleğiniz de sizi bekliyordur bir yerlerde rabbim bundan sonra güzl günler versin

elonger ne teseyle mikrotesenin farki ne?
Ben boyle yazilar okuyunca bunalima giriyorum ya

Arkadaşlar genetik sonuçlarımız bugün sonuçlandı çok şükür temiz çıktı buna bile öyle sevindim ki rabbim sonunda da sevinmeyi nasipetsin bana ve burdaki herkese cuma günü hepimize dua ediyorum :)
Tebrikler Rabbim burdaki herkes da dahil sizin de yüzünüzü güldürsün.

Sigara Alkol çok sicak suyla yikanmak sauna zararlı bunları biliom canım balık kırmızı et nohut Bihter çikolata yeşillik nar kabak çekirdeği badem bunlar spermler iyi geliyor die araştırdım bildiğim bunlar canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…