Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kanalda söyledigi kür hangisi 7 yemek kaşıgı nohutu kaynatıp sabah tok öglen aç karnına içilenmi aceba ben bunu uyguluyorum gözünüz aydın sizin sıkıntı neydi

kanalda söyledigi kür hangisi 7 yemek kaşıgı nohutu kaynatıp sabah tok öglen aç karnına içilenmi aceba ben bunu uyguluyorum gözünüz aydın sizin sıkıntı neydi
Kanalda soyledigi benim izledigim ve yazdigim kür canım. Bizim fsh yuksekti. Ilk iki denememiz hormonlar duzelmeden yapildi maalesef negatif sonuclandi simdi 6 aydir tedavideyiz hormonlar normal duzeyde. Bakalim 3. tedavimizde Rabbim neyi nasip edecek. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ona da kündileri ne zaman izin verirse giderim. 3 nerdeyse 3 bucuk yillik evliyim. Ev isleri yaparken daha da dusunuyorum. Bos kaldigim icin dusunceler beni kapliyor. Malesef Tesim.TESE olmadi esim
Allah yardimcimiz olsun arkqdasim Rabbim yüzümüzü güldürsun ins tese olmayı düşünüyor mu?

Kızlar peki sizlerin eşlerinizden ne gibi testler istedi doktorlar? Bizde sadece sprmiyorgram, fsh testi ve bizde UZİ derler orda anlami ne bilmem onunla testislere bakildi. Bu kadar. hangi testler lazım ve normal değerler kaç olmalı o testlerde?

Selam kizlar bizde azospermle savasiyoruz 1 sene olcak nerdeyse bilenler bilir beni tedavideyiz hala aralikda tekrar fish testi istedi doktorumuz bu 3.fish testimiz olcak bilmiyorum bundada haploid cikmassa tese dermi acaba doktor bu sefer artik esim tese olsun istiyorum yoruldm ya

haploid nedir?

Su gruba beni de ekle bulamadım gitti

merhaba arkadaşım benim eşimde murat başarda micro tese oldu sonuç olumsuz bundan sonrası içinde ikinci micro teseyi hiç tedavisiz önerdi.size de önerileri oldumu cevaplarsan sevinirim

Hangi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…