- 16 Ekim 2015
- 173
- 256
- 103
Canimmm esimle okudum yazdigini Allahimmm bagislasin masallahh dedik beraber. Beraber amin dedik duana. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallahhh cok duygulandim.. sizin azosperm nedeni neydi . Anladigim kadariyla dondurulmuslar la denemelerini yaptin..Allahim cok buyuk vermek isterse hic bir sey engel olamaz.
Cok cok tesekkurler esim cocuklugunda kabakulak gecirmis ve yuksek ates erkek bebeklerinde yumurtaliklari etkiliyomus sebebi bu evet ilk denemem taze emriyodan yapildi ve olumsuzdu ikinci tuttu ama kanama baslasti 8. Haftaya kadar bu sekilde devam etti ve kalp atisi cikmadi ve kanama keseyi bozdu ve kurtaj oldum 3denememde dis gebelik gecirdim sag tupumde bulundu ve rahim kalinlasma yaptigi icin tekrar kurtaj oldum ki bebege mudahale yapilamadi onu kanser hastalari icin kullanilan bir igneyle dusmesini sagladi dr um iki ay dusmesini bekledim cok zorlu surec ti 4.denemem de yine kanama basladi ve negatif sonuc 5.deneme de yine lekelenmem oldu ve anladimki yine olumsuz olacakti 12.gun hcg testi yaptik 2,17 gibi bir sonuc cikti artik vaz gectim dedim olmuyo esim her denemeden sonra birak artik bak olmayacak canina yazik diyodu yine gittim ama umitsiz o kadar degisik ruh haliki esim uzulecek diye kendime uzulemedim ben hic hep dik durmaya calistim ama evde kendim oldugum zaman hickira hickira aglardim 6 demeye yine gittim dr elinde emriyolarim vardi 5 tane daha bu kez de yapayim emriyolar bitsin dedim umidim yoktu dusunun ki dr her seferinde spermin kafa yapisi buyuk olanlari hareketi iyi olanlari kullandigini biliyorum o kadar denedim tutmadi en iyileri zaten kullanildi simdi kullanilan daha kalitesiz olacak diye dusundum 3 emriyo transfer edildi cunku benim genetik pronlem oldugu dusunuluyodu ve beta hcg 429 cikti donduk kaldik dr aradim cok sevindi 5 yildir ugrasiyorum ve ikiz dedi ilk kez bu kadar iyiydi esime ikizmis dedim ben cok acayip oldum dedi sadece telefonda simdi bir bucuk aylik ve kalp atislarini duydum mide bulantilarim basladi ki ne zaman midem bulanacak diye hayal kuruyodum her sabah yataktan kalkip oturuyorum midem bulaniyomu diye artik basladi vazgecmeyin umut olsun benim yavrularim size ve dr guveniyosaniz degistirmeyin benim dr um benim icin cik degerli insallah en kisa zamanda rabbim her isteyene hayirli evlat versin bayagi uzun olarak yazdim tesekkurlerCanimmm esimle okudum yazdigini Allahimmm bagislasin masallahh dedik beraber. Beraber amin dedik duana. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallahhh cok duygulandim.. sizin azosperm nedeni neydi . Anladigim kadariyla dondurulmuslar la denemelerini yaptin..Allahim cok buyuk vermek isterse hic bir sey engel olamaz.
Cok tesekkurler cesit olarak bilmiyorum sperm nolmal menide 0 di hic yok tu ve mikro tese yapildi bulundu ama tabiki hareket sorunu gibi sorunlar vardi dr prof.dr ümit özekici tekrar cok tesekkurler rabbim isteyen herkeze nasip etsin ki yasayan bilir gercekten insallah hayirli haberlerinizi aliriz tesekkurlerAyy ınanmiyorumm ... hangi doktordaydiniz azo nun hangi çeşidi ... hayrli olsun nnn çok sevindimm bize de dua edin yaa.. bebeği olmayan annemin arkadaşlarını büyük kızlarını şimdi anlıyorum .. bize de dua edin lutfenn
Sizin sorun ne tam olarak yazarmisiniz belki bizim gibidirCanimmm esimle okudum yazdigini Allahimmm bagislasin masallahh dedik beraber. Beraber amin dedik duana. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallahhh cok duygulandim.. sizin azosperm nedeni neydi . Anladigim kadariyla dondurulmuslar la denemelerini yaptin..Allahim cok buyuk vermek isterse hic bir sey engel olamaz.
Canım hayırlı uğurlu olsun ikizlerin rabbim hayırlı evlat eylesin inş.benim de eşim azosperm 2 kere düşük yaşadım. 3.den korkuyorum..sen ikizlerine nasıl kavuştun farklı bir tedavi uygulandı mı acabaBende ilk ogrendigimde cok arastirmistim cocugu olanlar varmi diye benim hamilelik oluyodu ama kanama baslatiyodu hep nasip ya rabbim ikiz nasip etti sonunda bir bucuk aylik oldular evet ya oluyomus azospermi de oluyomus sakin vazgecmeyin insallah saglikla dogduklarinida gorurum de yazarim size cok tesekkurler
Canimmm cok sagol uzun uzun anlatmissin cok mutlu oldum adiniza Allah bagislasin evlatlarinizi. Kendimin mis gibi sevindim gercekten. Canim benim esimde hersey normal. Allahin takdiri iste bilemiyoruz.hic bisey sebepsiz degil bunu biliyorum Rabbim bizlerede nasip etsin isteyen herkese de insallahh..Cok cok tesekkurler esim cocuklugunda kabakulak gecirmis ve yuksek ates erkek bebeklerinde yumurtaliklari etkiliyomus sebebi bu evet ilk denemem taze emriyodan yapildi ve olumsuzdu ikinci tuttu ama kanama baslasti 8. Haftaya kadar bu sekilde devam etti ve kalp atisi cikmadi ve kanama keseyi bozdu ve kurtaj oldum 3denememde dis gebelik gecirdim sag tupumde bulundu ve rahim kalinlasma yaptigi icin tekrar kurtaj oldum ki bebege mudahale yapilamadi onu kanser hastalari icin kullanilan bir igneyle dusmesini sagladi dr um iki ay dusmesini bekledim cok zorlu surec ti 4.denemem de yine kanama basladi ve negatif sonuc 5.deneme de yine lekelenmem oldu ve anladimki yine olumsuz olacakti 12.gun hcg testi yaptik 2,17 gibi bir sonuc cikti artik vaz gectim dedim olmuyo esim her denemeden sonra birak artik bak olmayacak canina yazik diyodu yine gittim ama umitsiz o kadar degisik ruh haliki esim uzulecek diye kendime uzulemedim ben hic hep dik durmaya calistim ama evde kendim oldugum zaman hickira hickira aglardim 6 demeye yine gittim dr elinde emriyolarim vardi 5 tane daha bu kez de yapayim emriyolar bitsin dedim umidim yoktu dusunun ki dr her seferinde spermin kafa yapisi buyuk olanlari hareketi iyi olanlari kullandigini biliyorum o kadar denedim tutmadi en iyileri zaten kullanildi simdi kullanilan daha kalitesiz olacak diye dusundum 3 emriyo transfer edildi cunku benim genetik pronlem oldugu dusunuluyodu ve beta hcg 429 cikti donduk kaldik dr aradim cok sevindi 5 yildir ugrasiyorum ve ikiz dedi ilk kez bu kadar iyiydi esime ikizmis dedim ben cok acayip oldum dedi sadece telefonda simdi bir bucuk aylik ve kalp atislarini duydum mide bulantilarim basladi ki ne zaman midem bulanacak diye hayal kuruyodum her sabah yataktan kalkip oturuyorum midem bulaniyomu diye artik basladi vazgecmeyin umut olsun benim yavrularim size ve dr guveniyosaniz degistirmeyin benim dr um benim icin cik degerli insallah en kisa zamanda rabbim her isteyene hayirli evlat versin bayagi uzun olarak yazdim tesekkurler
Amin rabbim isteyen herkeze nasip.etsin tesekkurlerCanimmm cok sagol uzun uzun anlatmissin cok mutlu oldum adiniza Allah bagislasin evlatlarinizi. Kendimin mis gibi sevindim gercekten. Canim benim esimde hersey normal. Allahin takdiri iste bilemiyoruz.hic bisey sebepsiz degil bunu biliyorum Rabbim bizlerede nasip etsin isteyen herkese de insallahh..
Aslinda cok enteresam ben hic pahali bir ilac kullanmadim estrofem crone hel ecopirin bu kadar emriyolar zaten vardi donuk hala ayni ilaclar 6 denemede hepsinde ayri tedavi uygulandi amaCanım hayırlı uğurlu olsun ikizlerin rabbim hayırlı evlat eylesin inş.benim de eşim azosperm 2 kere düşük yaşadım. 3.den korkuyorum..sen ikizlerine nasıl kavuştun farklı bir tedavi uygulandı mı acaba
Esinizin fsh i kac?Kizlar Merhaba sperm sayisi az olup keçiboynuzu özü kullanan var mı nasıl kullanıyorsunuz sperm sayısını epey artıracak hayret edilecek kadar dio Merak ettim bilgisi olan varmı kullanıp memnun kalan ise yarar mı dersiniz
Ne qarip bir sey etrafda hamile haberleri duyunca buguz etmez insan sadece ici burkulur. ama burda boyle haberleri duyunca o kadar cok seviniyoruz ki sanki kendimiz hamileymisiz gibi. Tup bebek tedavisi mi?Bende ilk ogrendigimde cok arastirmistim cocugu olanlar varmi diye benim hamilelik oluyodu ama kanama baslatiyodu hep nasip ya rabbim ikiz nasip etti sonunda bir bucuk aylik oldular evet ya oluyomus azospermi de oluyomus sakin vazgecmeyin insallah saglikla dogduklarinida gorurum de yazarim size cok tesekkurler
Nasil bir doktor memnunmusunuz?Ben varım
Evet biz cok memnunuz iyi ilgileniyor pskolojik olarak da insanlara enerji veriyor..sanki arakadasinmis gbi canimli konusuyo samimi esimde bende memnunuz..tavsiye eddiyoruz yani soranlaraNasil bir doktor memnunmusunuz?
Size ne gibi bir tedavi yazdi acaba? Kendisine mail atmak istiyorum cevapliyor mu?Evet biz cok memnunuz iyi ilgileniyor pskolojik olarak da insanlara enerji veriyor..sanki arakadasinmis gbi canimli konusuyo samimi esimde bende memnunuz..tavsiye eddiyoruz yani soranlara
Fsh normal canim bizimEsinizin fsh i kac?
dolplerultrason nicin peki? genetik test ne kadar aralikta çikiyor? bizCanim üç kere sperm testi gerkio belli aralıklarla yapılan test.grnetik test hormon testi variskosel var mı yokmu elle muayenede anlaşılır gerek duyulur sa dolplerultrason.bunlar gerkio yani biz bu testleri yaptirdik Marmara Üniveristesi araştırma hastanesinde uzun soluklu bir süreçte testler genetik test geç cikio biras canim sizi ne testinizi yapılmadı
Allah razi olsun o kadar sorumu cevapladınız. Hakkınızı helala edin.Bu arada geçen yazmıştım motil sperm hareketli sperm demek immotil hareketsiz sperm demek tese eski yöntemle sperm arama yöntemi mikrotese şuanda en son yapılan işlem en son teknoloji azopsemde sperm arama yönteminde bildikleri bu terimler arkadaşım
bizde nerdeyse 2 bucuk yil olucak qaliba. isyan etmiyorum Rabbim isyandan korusun. Ama bazen zor oluyor kaldırmak. İnnAllahe meas Sabiriin. Rabbimiz sabrimizin sonunu hayır eylesin. Vermiyorsa bir sebep var. İmtahanımızı kolay kaldirabilir eylesin. Verecekse ne ala. Vermiyecekse kaldıra bilmeyi, her zaman shukrle imtahanı gecmeyi nasib etsin.Sormak istedikleri varsa yardimci olmak isterim arkqdasim siz nezman öğrendiniz bizim bir sene oldu daha deneyimliyim sormak istediklerini sorabilirsin?
Sizde fsh normalsa keciboynuzu ok-dir. Kociboynuzu fsh-i yukseltiyor qaliba.Fsh normal canim bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?