Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim biz yaklaşık sanırım bir buçuk ay bekledik yani hatırladığım ama yalnıs olmasın bir aydan fazlaydı ama kromozon testi normal çıkmıştı çok şükür bizim elle muayenede eğer variskosel derse doktor dolplerultrason çekilip derecesine bakılır canim gerek duyulur derecesi fazlaydı ameliyat olunuyor siz mikro tese oldunuz mu yada tedavimi oluyorsunuz suan

Çok şükür hersey normal cwnim ondan aldık sabah aç karinla mi yemeli eşim onu sordum arkadaşlara cevap gelmedi kısmı kullanmıyor sanirim

sperm testi icin mi acaba bir bucuk ay beklediniz? Esime sadece ultrasonda bakildi varikosel demedi doktor. Biz olmadık daha. tedaviye de baslamadık. simdi bitkiseller kullanıyoruz bakalım hayırlısı.
Çok şükür hersey normal cwnim ondan aldık sabah aç karinla mi yemeli eşim onu sordum arkadaşlara cevap gelmedi kısmı kullanmıyor sanirim
Siz İbrahim saracoglu sayfasina bakın orada bulunur elbet kullanım sekli.

Hayır canim genetik test için ama biz devlet hastanesinde yaptirdik ondan o kadar bekledik özeller de ne kadar sürede çıkıyor bilmiom teşekür ederim aynen ordan bakicam bu arada siz Nerede oturuyorsun uz genetik test yaptirdinizmi

Peki lh nedir hormonlarda? Testosteron testi filan yapiluyor mu? Genlerde normal deyerler kac arkadaslar?

Lh kadınlar icin olan hamilelik hormonu dur. Erkeklerde gerek yok.erkeklerde testosteron horminu testi yapılır kanda bakılır

Lh kadınlar icin olan hamilelik hormonu dur. Erkeklerde gerek yok.erkeklerde testosteron horminu testi yapılır kanda bakılır
Erkeklerdeki lh ın da farklı bir görevi var sperm yapımında yani gereksiz değil bakılması gerekiyor

Genetik test için İstanbul'da isiniz Kanuni hastanesi var orada ücretsiz ve 15 günde çıkıyor sadece genetik tanı merkezine gidin zaten tenha ama yine de randevu alabilirsiniz aynı gün kan verip 15 gün sonra alıyorsunuz

hayir Turkiyede degiliz biz arastirmam lazim benim ulkemde genetik test yapiliyor mu diye

5ay oldu ogreneli ne genetik test yapıl nede bişey bitkisel kullanıp oturuyoruz sonumuz hayrola ben sıkıldım doktor kelimesi duymak istemiyorum ustume gelme gitmicem işte böyle keşke bende olsaymış sorun diorum bazen
siz aynen benim gibisiniz yaaaa

Anladım arkqdasim bendr yardimci olmak istedim bilgilendirmek ama önceki yazılmış hakkımızda hayırlısı benimde bir sene oldu azo olanli kasim da öğrenmistik bizde ins herkese sperm çıkışı nasip olsun tedaviden hepimiz olumlu sonuç alalım

İnşallah canım bizde kasımda oğrenmiştık tekrar kasım geldi herşeyın hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…