Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
--------------------------------------------------------------------------------

canlarım ben şimdi çıkıyorum günüm var bugün güne gideceğim geldiğimde görüşürüz öpüldünüz kızlar...

canım...emre bey bize yarım klomen antioksidan formula ve mens argınmax verdi...zaten bu ikisi gnc ürünü vitamin...bakalım 1 aydır kullanıyoruz...kısmetse 4 ay daha kullanıp ameliyat olcaz

slm kızlar, nasılsınız? ben bu aralar yine yoğunum topiğe fazla gelmiyorum. geçmişe göz attığıma göre bazı olumsuz durumlar var(

mehtapçım Allah sabır versin canım germ hücresi gelişmemiş spermi oluyor belki ilaç tedavisi ile felan geliştirilir kim bilir.

zamancım yazdığından net bişey anlayamadım ama eşinin bi seyahate gitmiş olmasını diliyorum canım.bizleri merakta bırakma..

zamancigim cok uzuldum gercekmi ayrildiniz yoksa esin bir yeremi gitti anlamdim canim insalalh ayrilmamisinizdir

canim insallah canlanir emriyrolarin sana siki siki tutunurlarda hamile kalirsin canim dualarim seninle

kızlar naber gelincik neden artık msn de olmuyosun iştenmi cıktın yoksa

meliscim insallah bu sefer hersey yolunda gider yüzün güler canim allah yardimcin olsun dualarimdasin

bacılar hakkınızı helal edin sizleri yanlış düşünmeye sevk ettim benim herif yurt dışına gitti iş için 1 haftalığına dün gece ve bu sabah hiç uyumadım saat 9 dan sonra yattım yeni kalktım kociş gidince beni üzüntü sardı her ayrılmamızda böyle oluyor :a015: artık o gelene kadar doğru dürüst uyuyamıyorum evde duramıyorum yetim gibiyim yani eh artık 1 hafta nazımı çekersiniz :çok üzgünüm:

merhaba zmancigim allah kavustursun

Oh zaman yüreğimize su serptin. Allah iyiliğini versin bu kadar içli yazılır mı kıız. Son ayrılmanız bu olsun inşalllah. sağ salim gitsin gelsin

amin demmi amin napim herif gitti bengene kaldım aslında bu ilk gidişi değil her yıl ortalama 2 kere yurt dışına gider her hafta 1 gün ankaraya gider genelde sabah gider akşam döner ama bazendde kalır bu 2.mtesedede çıkmayınca daha beter bağlandık gece öyle çıkıp gitti

zamancigim ayrildiniz sandim bende gule gule gitsin gelsin canim 1 hafta cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…