kızlar yarın bidaha giremeyebilirim yarın öğlenden sonra transferim olucak allah kısmet ederse embriyolarım canlanırsa eğer.benim için dua edermisiniz çok heyecanlıyım uyku tutmuyo.yine bir hüsran yaşamaktan çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.ilk denememizde sizlerle sohbetimiz yok tu şimdi manen bana destek olucanıza yürekten inanıyorum.iyiki varsınız.
biraz önce son konuşmamızı yaptık usulca kapattık telefonları ömrümün yarısı dert ortağım gidiyor bu gece sancılı geçti acaba nerde napıyor derken bu saate kadar geldim ayrılıkları hiç sevmem ayrılık anları aradan uzun yıllar geçsede hafızamda herdem tazedirler ilk gördüğüm gün geldi aklıma aradan epey geçmesine rağmen aklıma nezaman düşse kalbim çarpar biz öyle böyle değil çok sevdik ama gidiyor içime çekemeden doya doa kokusunu sımsıkı sarılamadan ve söyleyemeden son sözümü gidiyor ayrılık her seferinde bu kadarmı hoyrat olmak zorunda sevdiğim gitti ama giderken evimizde gölgesini bıraktı pijamasında sıcaklığını yastığımızda kokusu bıraktı yetermi zamanı durdurmaya bunlar yeter mi dönene kadar her gidişinde nekadar muhtaç olduğumu ve nekadar yoklugunda kavrulduğumu hatırlıyorum varlığı baharsa yokluğu ayaz ben hiç ayrılıkları sevmem bilirim artık kalmasada çareler bir türlü ayrılamadığım için hala devam eder bebeğime kavuşma çabalarım ama vaziyet çeketi alıp gitmeyi hernekadar göstersede imkansız olsada benen bu kadar olmadı çareler tükenti bebeğim artık buraya kadar diyemediğim için ayrılamadığım için hala bi umut devam ediyoruz .imtahan sebebim sevdiğimde gidiyor olmayan bebeğimin babasıda gidiyor ömrümün yarısıda gidiyor ve ben yanlız kalıyorum ardlarından
bu ayrılık daha bi ayrı ağır geldi kapıdan çıkışı gözümün önündeyken daha 2dk içinde uçağı kalkıcak ve araya zamanda giricek mesafede Rabbim yanlzların sığınağı bilirimki sensin birbirinden ayrı ama aslında bir olan bizleri tekrar kavuştur eşimi bana bebeğimizi bize kavuştur hayırlaın en hayırlısı ama süre olarak sürelerin en kısası içinde ömrümün baharı gitti uçağı kalktı en çok zor olanda ardında kalanı olmak bizi bu mahrumiyetten kurtar Rabbim ömrümüze hayır ve bereket olucak evlatlar ihsan eyle ve eşimi bana mübarek kıl
ayrıldık kızlar ömrümün baharı gitti
kızlar yarın bidaha giremeyebilirim yarın öğlenden sonra transferim olucak allah kısmet ederse embriyolarım canlanırsa eğer.benim için dua edermisiniz çok heyecanlıyım uyku tutmuyo.yine bir hüsran yaşamaktan çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.ilk denememizde sizlerle sohbetimiz yok tu şimdi manen bana destek olucanıza yürekten inanıyorum.iyiki varsını
allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin. Yüzününü güldürsün inşallah...
canım eşinle sorunlarınız var galiba üzme kendini yıpratma düzelecek inşallah herşey birgün bitecek bu dertlerin.biraz önce son konuşmamızı yaptık usulca kapattık telefonları ömrümün yarısı dert ortağım gidiyor bu gece sancılı geçti acaba nerde napıyor derken bu saate kadar geldim ayrılıkları hiç sevmem ayrılık anları aradan uzun yıllar geçsede hafızamda herdem tazedirler ilk gördüğüm gün geldi aklıma aradan epey geçmesine rağmen aklıma nezaman düşse kalbim çarpar biz öyle böyle değil çok sevdik ama gidiyor içime çekemeden doya doa kokusunu sımsıkı sarılamadan ve söyleyemeden son sözümü gidiyor ayrılık her seferinde bu kadarmı hoyrat olmak zorunda sevdiğim gitti ama giderken evimizde gölgesini bıraktı pijamasında sıcaklığını yastığımızda kokusu bıraktı yetermi zamanı durdurmaya bunlar yeter mi dönene kadar her gidişinde nekadar muhtaç olduğumu ve nekadar yoklugunda kavrulduğumu hatırlıyorum varlığı baharsa yokluğu ayaz ben hiç ayrılıkları sevmem bilirim artık kalmasada çareler bir türlü ayrılamadığım için hala devam eder bebeğime kavuşma çabalarım ama vaziyet çeketi alıp gitmeyi hernekadar göstersede imkansız olsada benen bu kadar olmadı çareler tükenti bebeğim artık buraya kadar diyemediğim için ayrılamadığım için hala bi umut devam ediyoruz .imtahan sebebim sevdiğimde gidiyor olmayan bebeğimin babasıda gidiyor ömrümün yarısıda gidiyor ve ben yanlız kalıyorum ardlarından
bu ayrılık daha bi ayrı ağır geldi kapıdan çıkışı gözümün önündeyken daha 2dk içinde uçağı kalkıcak ve araya zamanda giricek mesafede Rabbim yanlzların sığınağı bilirimki sensin birbirinden ayrı ama aslında bir olan bizleri tekrar kavuştur eşimi bana bebeğimizi bize kavuştur hayırlaın en hayırlısı ama süre olarak sürelerin en kısası içinde ömrümün baharı gitti uçağı kalktı en çok zor olanda ardında kalanı olmak bizi bu mahrumiyetten kurtar Rabbim ömrümüze hayır ve bereket olucak evlatlar ihsan eyle ve eşimi bana mübarek kıl
ayrıldık kızlar ömrümün baharı gitti
evet canım biz ailecek koyu fenerliyiz ama erkekler daha bağlı oluyorlar tabiiiHoşbulduk çiçekcim nasılsın canım cevap veremedim telefonlar gelmeye başladı eşim maçdaydı olay olmuş statta ona ve millete ulaşmaya çalıştım o an :)
Ay belgincim seninkide galiba benimki gibi hasta fenerli mi? benimkininde sesi kısılmış bağırmaktan:))
MEHTAP...canım seni okadar iyi anlıyorumki..sadece 2 ay önce ben sancılar içinde yumurtalarım toplanmış sedyede yatarken eşinde sperm bulunamadı dediler...ben bayıldım ve akşama kadar kalkamadım sedyeden eşimde kendine geldiğinde ağladı...ve inanılmaz bir gündü ama allah sabır veriyo ve biz hiçbişi olmamış gibi emre beyle tekrar tedaviye başladık hatta 1 ay geçti bile...emre bey çok olumlu konuşuyor ve bir tese daha yapacak 2 ay geçtiği için ameliyata sadece 4 ayımız kaldı...çok inançlıyız olacak rabbim dilerse herşey olur...bence hiç bu ameliyatı olmamış gibi sıfırdan başlayın herşeye...ve bu konuları konuşmayın arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?