Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım gözünüz Aydın çok sevindim Rabbim dahada artırsın inşallah bende istiyorum canım o aktarın numarasını sorun olmazsa .iğne kullanıyormuydunuz canım hala bırakmışmıydınız teseleri kim yapmıştı merak ettim Rabbim hamileliğinide göstersin inşallah
Amin cnm inş.iğneyi bıraktık cnm teseleri kaan hoca yaptı. Ben kendimde eşime ısırgan çayı ve nohut suyu da yapıp. Icirmistim kadinin numarasini burda yazcam izin aldıktan sonra canlarim hiç merak etmeyin izinsiz paylaşamam kendisi de şu an yurt dışında görüştüğümde sizleride söylücem

Arkadaşlar iyi akşamlar bizde azospermi ile malesef ki bir yıl önce tanıştık 7 ay Müfit Günel de tedavi olduk ve iki testis de açılarak mikro tese olduk sonuç hiç bir şey çıkmadı patoloji sonucunda da sertoli cell only sendromu çıktı yaptığımiz görüşmede kaç kere tese olursak olalım sonuç değişmeyecek dendi bu durumda olan var mı ne yapalım artık bu durumu kabullenmek mi yoksa bilmediğimiz iğne ilaçlardan gereksiz yere umut bağlamak mi şaştım kaldım artık

Arkadaşlar iyi akşamlar bizde azospermi ile malesef ki bir yıl önce tanıştık 7 ay Müfit Günel de tedavi olduk ve iki testis de açılarak mikro tese olduk sonuç hiç bir şey çıkmadı patoloji sonucunda da sertoli cell only sendromu çıktı yaptığımiz görüşmede kaç kere tese olursak olalım sonuç değişmeyecek dendi bu durumda olan var mı ne yapalım artık bu durumu kabullenmek mi yoksa bilmediğimiz iğne ilaçlardan gereksiz yere umut bağlamak mi şaştım kaldım artık
Selam cnm bizde mufit Günel de tedavi oluyoruz ilaç ve iğne tedavisi uygulyipmi tese yaptı

kizlar gruba katilmak isteyenler numaralarini ozelime yazsinlar. uluslararasi koduyla birlikte lutfen

İnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
arkadaşım izin verirse o aktarın numarasını bana da yollarmısın malesef ne iğneler işe yaradı ne teselerde bulundu şu an heryolu bitirdik biz. bide bunu deneyelim bakalım rabbimin şifayı nerden vereceğini bilemeyiz

İnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
canım gözün aydın rabbım devamının gelmesını nasıp etsın ınsallah bızlerınde yuzu guler esıne kullandırdıgın karısım neydı ıcerıgını bılıyomusun cnm

canım gözün aydın rabbım devamının gelmesını nasıp etsın ınsallah bızlerınde yuzu guler esıne kullandırdıgın karısım neydı ıcerıgını bılıyomusun cnm
Cnm ne ictigini valla bilsem söylerim ama kadın lafı gevelwyip icerigini söylemiyodu ben en son yediğini ari sütüne benzettim böyle şeffaf kremsi bişeydi.

gruba katilmak istiyen arkadaslar bengusu arkadasimiza ve nurnur90 arkadasa da yaza bilirler
Cnm ne ictigini valla bilsem söylerim ama kadın lafı gevelwyip icerigini söylemiyodu ben en son yediğini ari sütüne benzettim böyle şeffaf kremsi bişeydi.
pekı aktarı bız nasıl buluruz o karısımı nasıl yaptırırız

eşim erkek üreme üzerine uzman prof doktor kaan aydosa muayene oldu.
Merhaba canım; bizde kaan beyden 22/12/2015 e randevu aldık ve bunun öncesinde zekai tahir burak tan tetkik yaptırdık. tekrar sperm örneği aldılar, ayrıca genetik testi yaptılar ve sonuçlar kasım sonu gibi belli olacak. bizde en azından elimizde bir sonuç olsun istedik kaan beye gitmeden önce.
peki eşinizin tedavisi nasıl oldu hala devam mı ediyor , sizdeki sorun neydi. ? çözüm bulabiildiniz mi?

Cnm ankarada evinde hazırlıyo kadın ilaçlar yurt disindan geliyor diyodu tahlil istiyo ona göre hazırlayıp veriyo
sizin sorun azopermmiydi canım çünkü az olna spermi arttırmak kolayda hiç olmayan içinde etkili mi azospermliler için yani:(

Back
X