Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canim genetik test onlar. Biz yaptirdik c delesyonu cikti bizde yani c bolgesinde silinme demek.
C delsyonunda silinme mi? Yani gentik bir probleminiz oldugu anlamına mi geliyor? Peki bu testlerin fuyati kac irda? Kac gun icinde cikiyor? Genetik sorun olunca tibbn hic bir sans yokmu dəmək?

İnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
Canım gözünüz Aydın çok sevindim Rabbim dahada artırsın inşallah bende istiyorum canım o aktarın numarasını sorun olmazsa .iğne kullanıyormuydunuz canım hala bırakmışmıydınız teseleri kim yapmıştı merak ettim Rabbim hamileliğinide göstersin inşallah

C delsyonunda silinme mi? Yani gentik bir probleminiz oldugu anlamına mi geliyor? Peki bu testlerin fuyati kac irda? Kac gun icinde cikiyor? Genetik sorun olunca tibbn hic bir sans yokmu dəmək?
Canim tibben sans yok degil. Yani azfa azfb azfc gibi bolgeler var ve eger azfa ise tibben yok diyor doktorlar sperm cikma sansi. Ama c bölgesi ise sans veriyorlar. Genetik bir problem anne rahmine dustugunde olusan. Ucreti biz yaklasik 1200 liraya yaptirmistik bi kac tahlille beraber. Farklilik gosterebilir baska yerlerle. Allahim ol desin yeter tibben mumkun degil densede cocugu olanlarda var.

Hangi doktorda micro teşekkür olacaksınız canım sen hazırlanacak misin probleminiz ne
Konya da nova fertil de Ahmet şalvarcı da inşallah canım yüzde 44 şans verdi sebebi belli değil genetik normal hormon normal tıkanıklık gibi bi problem diyelim hücre çıkışı olmuyor ameliyat sonucuna göre ben hazırlanacağım çünkü hücre çıkışı olmazsa gereksiz yere hazırlanmış olacağım

Konya da nova fertil de Ahmet şalvarcı da inşallah canım yüzde 44 şans verdi sebebi belli değil genetik normal hormon normal tıkanıklık gibi bi problem diyelim hücre çıkışı olmuyor ameliyat sonucuna göre ben hazırlanacağım çünkü hücre çıkışı olmazsa gereksiz yere hazırlanmış olacağım
Size tedavi verdimi bu doktor fsh falan kaç

Siz gittiniz mi Kaan beye ne yaptınız tedaviniz ne yönde

3kasımda gittik canım. Kaan hoca çıkış olmaz sizde bu test sonuclarina göre dedi bu yüzden de bir micro teşekkür yapıp dokuları görmem gerek dedi. Üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz bende takip edicem dedi ama ben kaan hocanın yapmasını istiyorum

merhaba.esim 3 sene once ameliyat oldu ve azoospermi teshisi kondu. simdiye kadar hicbisey yapmadan bekledik ama simdi tedavi olmak istiyor. bursada bunun icin onerebileceginiz iyi bir doktor hastane varmi lutfen yardimci olun.birde bu durumda olup iyilesen oldu mu hic.

merhaba.esim 3 sene once ameliyat oldu ve azoospermi teshisi kondu. simdiye kadar hicbisey yapmadan bekledik ama simdi tedavi olmak istiyor. bursada bunun icin onerebileceginiz iyi bir doktor hastane varmi lutfen yardimci olun.birde bu durumda olup iyilesen oldu mu hic.
Canım bende bursada oturuyorum malesef bursada yok diye biliyorum yani varda anlamıyolar istanbulu düşün bence emre bakırcıoğlu ,kaan aydos ,celalaettin peru herkes bunlara gidiyo genellikle eğerki illa bursa dersen acıbadem tüp bebk merkezindeki doktorlara bi görün istersen başkada bilmiyorum...

Canım bende bursada oturuyorum malesef bursada yok diye biliyorum yani varda anlamıyolar istanbulu düşün bence emre bakırcıoğlu ,kaan aydos ,celalaettin peru herkes bunlara gidiyo genellikle eğerki illa bursa dersen acıbadem tüp bebk merkezindeki doktorlara bi görün istersen başkada bilmiyorum...
bu arada ameliyat dersen tese mi oldu azo sebebiniz nedir acaba?

Back
X