Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bi şey sorcam eşimin tese sonrası bu gün ameliyat yerinde çok morarti ve şişlik oldu sizdede oldumu tese olan arkadaslar

Kızlar bi şey sorcam eşimin tese sonrasi gün ameliyat yerinde çok morarti ve şişlik oldu sizdede oldumu tese olan arkadaslar
Oluyor canim ayakta cok durmasin fazla da oturmasin. Yatarak istirahat etsin kan dolasimi duzgun olsun.Dar slip giysin. Sislik oluyor ama az oluyor asiri ise dr u ile gorusun

anladım canım murat bey bize oyle bi cihazdanda bahs etmedi hiç demek bizim iş gercekten zor inşallah sizin olur kardesim

ilk basta hormon degerleri fsh 17 total testosteron 3,5 tu! ama çıkış olmaya basladiktan sonra hic kan tahlili yaptirmadik!spermatid Celalettin beyde yaptirdigimiz testte vardi ama oncesini bilmiyoruz! Varikosel grade 2 idi.Ari sütü karsimi tatli kasigi dolusu kullandı! menengic tohumuna gelince esimin is arkadaşı Çorumlu ordan getirdi tohumu.orda çerez gibi yiyorlarmis.galiba citlembik deniyomus orda.

Arkadaşım Merhaba sizdede mi variskosel ameliyatindan snra çıkış oldu biras bahsedermisin

Varikosel amwliyatinin üstünden 1 sene geçmişti!acikcasi cikisi ne sagladi tam bilemiyoruz tabi! buarada esim de ben de suanda 32 yasindayiz bi arkadas yasimizi sormustu yazmayi unutmusum!

Varikosel amwliyatinin üstünden 1 sene geçmişti!acikcasi cikisi ne sagladi tam bilemiyoruz tabi! buarada esim de ben de suanda 32 yasindayiz bi arkadas yasimizi sormustu yazmayi unutmusum!
Bizimde varıkoselden snra çıkış oldu elhamdullah siz tüp bebek yaptirdinizmi yazdiysaniz kacirdiysam Özür dilerim arkadasim

Dinlensin canim Rabbim şifa versin ınsss ağrıları diner
amin sağol canım hayır dünen eşim tese oldu hucre çıkmadı benide hazırladılar ama sperm çıkmayınca bana iğne verdiler bu ay onları atcakmış vucudum nasip canım

çok zor canım Biz daha hiç tese olmadık çok kararsızım Ben şahsen kim yapsa falan. çok ta kötüyüm psikolojik olarak. Seni düşünüyorum içim daha çok yanıyor Allah Sabrımızı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…