Oluyor canim ayakta cok durmasin fazla da oturmasin. Yatarak istirahat etsin kan dolasimi duzgun olsun.Dar slip giysin. Sislik oluyor ama az oluyor asiri ise dr u ile gorusunKızlar bi şey sorcam eşimin tese sonrasi gün ameliyat yerinde çok morarti ve şişlik oldu sizdede oldumu tese olan arkadaslar
canım celalettin hocada tedavi olduk yazmışsın. hocaya mail atsak cevap veriyor mubiz donduk eve canım mail atcam doktora
anladım canım murat bey bize oyle bi cihazdanda bahs etmedi hiç demek bizim iş gercekten zor30 yasında oldu cnm annesının farketmesı gereken seyı ben farkettım bırı normal buyuklukte bırı kucuk ama ana hucreler cıktı tesede murad bey bıze pek umıt vermedı yurt dısında kullanılmaya baslanan yenı bır cıhaz cıkmıs onu bekleyın dedı ama dusuk bır ıhtımal o cıhaz gelırse mıcro tesede daha ınce detaylı olucakmıs ben bu surede tedavı olmayı dusunduk beklemek ıstemıorum
Gecmis olsun canim ins ulasirsiniz doktora ağrısı var mı ins iyi olur Rabbim şifa versin eslermizeumarım doner doktor
amin sağol canım ağrı kesici verdim inşallah gecerGecmis olsun canim ins ulasirsiniz doktora ağrısı var mı ins iyi olur Rabbim şifa versin eslermize
Bizde variskosel olduk doktor voltaren vermişti iyi gelmişti canim ağrı kesiminin adı ne doktor yazmadimiamin sağol canım ağrı kesici verdim inşallah gecer
ilk basta hormon degerleri fsh 17 total testosteron 3,5 tu! ama çıkış olmaya basladiktan sonra hic kan tahlili yaptirmadik!spermatid Celalettin beyde yaptirdigimiz testte vardi ama oncesini bilmiyoruz! Varikosel grade 2 idi.Ari sütü karsimi tatli kasigi dolusu kullandı! menengic tohumuna gelince esimin is arkadaşı Çorumlu ordan getirdi tohumu.orda çerez gibi yiyorlarmis.galiba citlembik deniyomus orda.
Evet canım döner muhakkakcanım celalettin hocada tedavi olduk yazmışsın. hocaya mail atsak cevap veriyor mu
Arveles vermis canımBizde variskosel olduk doktor voltaren vermişti iyi gelmişti canim ağrı kesiminin adı ne doktor yazmadimi
Bizimde varıkoselden snra çıkış oldu elhamdullah siz tüp bebek yaptirdinizmi yazdiysaniz kacirdiysam Özür dilerim arkadasimVarikosel amwliyatinin üstünden 1 sene geçmişti!acikcasi cikisi ne sagladi tam bilemiyoruz tabi! buarada esim de ben de suanda 32 yasindayiz bi arkadas yasimizi sormustu yazmayi unutmusum!
Dinlensin canim Rabbim şifa versin ınsss ağrıları dinerArveles vermis canım
amin sağol canım hayır dünen eşim tese oldu hucre çıkmadı benide hazırladılar ama sperm çıkmayınca bana iğne verdiler bu ay onları atcakmış vucudum nasip canımDinlensin canim Rabbim şifa versin ınsss ağrıları diner
yaşlarınız kaç canımamin sağol canım hayır dünen eşim tese oldu hucre çıkmadı benide hazırladılar ama sperm çıkmayınca bana iğne verdiler bu ay onları atcakmış vucudum nasip canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?