Doktora sormadan alsak bi zarari olurmu acaba ben yurtdisindayim zannedersem bu ilac yurtdisindan gidiyormus turkiyeye hoca bize beta caroten verdi onu kullaniyor suanEvet canım vitamin 130 tl sanırım ama onu günde iki kez içiyordu sabah akşam aç karnına
Hulusiye yok canım kullanmadik 5 yıl sigortali olmak lazım bizim bütün kayıt 1 yıl ancak çünkü eşim yurtdışı da çalışıyordusigorta yoktu maalesef
Canım bize daha önce hiçbir doktor tedavi vermedi artmaz dediler tedavisi yokdediler sonra tanıdık bir eczacı bu ilacı kullan dedi Eşime sonuç artınca son gittiğimiz doktor bize tedavi verdi evet yurtdışından gelen bir ilaçDoktora sormadan alsak bi zarari olurmu acaba ben yurtdisindayim zannedersem bu ilac yurtdisindan gidiyormus turkiyeye hoca bize beta caroten verdi onu kullaniyor suan
mrb canm bende bu ilacı çok duydum bize nie yazmıyorsa diyordum hep sonra bize promotilm yazdı bu da proexeed plus ilaçla aynıymış ama promotilin daha çok özelligi varmş beta caroten kullanıyorduk onu bırakın promotil de var zaten beta dedi..y bir de tabi ben bunu kullan demiyorum dr sormadan birşey yapmanı öneremem bizde bir işe yaradımı bilmoruz yeni başladık.Doktora sormadan alsak bi zarari olurmu acaba ben yurtdisindayim zannedersem bu ilac yurtdisindan gidiyormus turkiyeye hoca bize beta caroten verdi onu kullaniyor suan
Sağol canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ilaçlar bir ise yarar artık tekrar yaptirinca tese ye ihtiyaç duymayiz allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinanladım RABBİM yardımcınız olsun neyse ilaçlar işe yarasında bunlar bir şekilde halolur inşallah...
Rabbim yardimciniz olsun canım daha acimiz çok yeni bilmiyom yarin eve donuyoz ben kayinvalidemle oturuyom oda bu gün çok ağlamış zaten eşimin vurduğu ignelerden dolayı bacakları morarmisti prxeed plus neofortil gnc arginmax hepsini kullandık artik bilmiyom zamanla ne olacakbizde 2 kez tese olduk bizdede çıkmadı malesef bizde 3senedir tedavi görüyoruz seni çok iyi anlıyorum kaan hocaya tekrar gitmeyi düşünmezmisin yine umudunu kaybetbe devam edin birşeyler denemeye...
Esin azospermi ama demi hic sperm yok tese oldunuzmu hicCanım bize daha önce hiçbir doktor tedavi vermedi artmaz dediler tedavisi yokdediler sonra tanıdık bir eczacı bu ilacı kullan dedi Eşime sonuç artınca son gittiğimiz doktor bize tedavi verdi evet yurtdışından gelen bir ilaç
Anladim canim saol adam beni zehirlicen en sonunda diyor caresizlik cok kotu yaamrb canm bende bu ilacı çok duydum bize nie yazmıyorsa diyordum hep sonra bize promotilm yazdı bu da proexeed plus ilaçla aynıymış ama promotilin daha çok özelligi varmş beta caroten kullanıyorduk onu bırakın promotil de var zaten beta dedi..y bir de tabi ben bunu kullan demiyorum dr sormadan birşey yapmanı öneremem bizde bir işe yaradımı bilmoruz yeni başladık.
aminnn...annelerde bi ayrı üzülüyor onlar içinde zor bir durum rabbim sabır versin hepimize inşallah..geçmiş olsun tekrar...Rabbim yardimciniz olsun canım daha acimiz çok yeni bilmiyom yarin eve donuyoz ben kayinvalidemle oturuyom oda bu gün çok ağlamış zaten eşimin vurduğu ignelerden dolayı bacakları morarmisti prxeed plus neofortil gnc arginmax hepsini kullandık artik bilmiyom zamanla ne olacak
Rabbim sabrını versin elbette ki acısını yaşayacaksın ne kadar üzülme desek boş ama lütfen kendinizi bırakmayın yipratmayın allah bir kapı kapar başkasını illaki açar allahım kismetine hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim hiçbir şey e ihtiyaç duymayasiniz kendiliğinden oluverir Kun feyekun (ol der olur )hep dua et lütfen rabbim dualarımızi duysun ve kabul etsin inşallahhhhhRabbim yardimciniz olsun canım daha acimiz çok yeni bilmiyom yarin eve donuyoz ben kayinvalidemle oturuyom oda bu gün çok ağlamış zaten eşimin vurduğu ignelerden dolayı bacakları morarmisti prxeed plus neofortil gnc arginmax hepsini kullandık artik bilmiyom zamanla ne olacak
Evet canım azospermi iki defa tup bebek denedik ilkinde çıktı ikincide çıkmadı tese oldu çıkanlar kaliteli değildi 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı zatenEsin azospermi ama demi hic sperm yok tese oldunuzmu hic
aynen çok zor ne yapacanı şaşıyor insan çok zor bir süreç bende bugün eşime çok üzüldüm nasıl kg aldı bu ilaçlardan dolayıAnladim canim saol adam beni zehirlicen en sonunda diyor caresizlik cok kotu yaa
Sağol canım Rabbime her şey kolay O yeterki istesin doktor o kadar net konuştu ki artik umudum kalmadı ama rabbimden yana hic bi zaman umudunu kaybetmiycem yoksa yasayamamRabbim sabrını versin elbette ki acısını yaşayacaksın ne kadar üzülme desek boş ama lütfen kendinizi bırakmayın yipratmayın allah bir kapı kapar başkasını illaki açar allahım kismetine hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim hiçbir şey e ihtiyaç duymayasiniz kendiliğinden oluverir Kun feyekun (ol der olur )hep dua et lütfen rabbim dualarımızi duysun ve kabul etsin inşallahhhhh
Insallah bu ilaclar ilerde hastaliklari tetiklemez ondan cok korkuyorumaynen çok zor ne yapacanı şaşıyor insan çok zor bir süreç bende bugün eşime çok üzüldüm nasıl kg aldı bu ilaçlardan dolayı
Aynen guzelim yeterki onun ver gonlu olsun ilk ogrendigimizde doktorun bize dedigi gidin evlatlik alin yada sperm bankasina gidin dunya basima yikilmisti 24 yasindaydim derdi veren sabrinida veriyor rabbim baska hastaliklar vermesinS
Sağol canım Rabbime her şey kolay O yeterki istesin doktor o kadar net konuştu ki artik umudum kalmadı ama rabbimden yana hic bi zaman umudunu kaybetmiycem yoksa yasayamam
Aynen guzelim yeterki onun ver gonlu olsun ilk ogrendigimizde doktorun bize dedigi gidin evlatlik alin yada sperm bankasina gidin dunya basima yikilmisti
S
Sağol canım Rabbime her şey kolay O yeterki istesin doktor o kadar net konuştu ki artik umudum kalmadı ama rabbimden yana hic bi zaman umudunu kaybetmiycem yoksa yasayamam
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah:
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
Canım az Sperm çıkış olduğu halde mi tese yaptılarCanım bizim azo sebebi eşimin meslegindendir dedi çünkü hersey normal çıktı ama sperm az eşim dönerci çalışıyordu muhtemelen ondan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?