Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım mesajın için çok saol ama eşim beklemek istemio iki yıl sperm sifirdi tüp bebek yapamadık şimdi az da olsa cikmisken eşim daha beklemek istemio dün akşam konuştuk bu meseleyi tekrar sıfır olursa die korkuyorum bizde üç yıllık evliyiz çıkanlar la denemek istiom ama tese olsun istemiom bende

ya biraz eşlerimize bırakmalıyız kararı bence o nasıl rahat edecekse öyle olsun derim ben eşime çünkü evet biz anneliği yaşayamıyoruz ama onlar bizden daha fazla dert sıkıntı çekiyolar içlerinde hem kendilerine üzülüyor hem bize üzülüyor hem anne babasına üzülüyor e iğnesi tedavisi yedirmediğimiz şey kalmıyor duyduğumuzu yedirmeye çalışıyoruz.

Haklısın canım bende ne bulsam yediriodum bu problemler başladıktan snra psikolojim iz alt üst olduu hep bir umut bi düşünce kafam Allak bullak şimdi azda olsa sperm çıktı çok şükür Rabbim herkese nasip etsin sperm çıktı demeyi şimdide ne yapsak Nerede olsak ne olucakk dollendi çekmiş Tutucakmi aslında hepsini geriye bırakmak laxim Verene Allah Vermeyen de Rabbim yeterki ol desin nasip etsin hepimiz guzel günler görelim ins arkadasim aynen bende esime bıraktım hergün hayırlısı ile

Ya kizlar kaan hocayla görüstüm haploid cikmasi iyi dedi sperm bulma sansi yüksek dedi isterseniz esiniz hazirlanmadan tese yapalm dedi napicam cok kararsizim hazirlansammi hazrlanmasammi

Ayyyy canimmm senn hamile mi.kaldın Ayy ne guxel haberler Rabbim bizlere de nasip etsin çok sevindimmmm cokkk

Allah razı olsun kuzummmmmm.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.. Sizlere döne döne dua ediyorummmm Allah biliyor.. Tez zamanda doldursun hepimizin kucağını Rabbimm..

Konumuzla alakasız olcak ama burdaki herkesin hikayesini okurken hep aklıma acaba eşlerimizin azolu olduklarını evlenmeden önce bilseydik bile bile kaçımız yinede evlenirdik,ben bu soruyu daha kendim bile cevaplayamadım açıkçası yolun çok başındayız azoyu öğreneli daha bikaç oldu belki ama 2 yıllık değilde sanki 20 yıllık evliymişim gibi hissediyorum bazen yaşıyacaklarım korkutuyo galiba beni

serinkumsal arkadasim alinti yapmayı bilmiyorum ama demissin ya evlenmeden önce bilseydik diye ben biliyodum arkadasim! hatta evlenmeden cookk önce esim askerden geldiginda öğrendi durumu bana soyledi ama inanin hic umursamadim! ben seni seviyorum mücadele ederiz Allah nasip ederse eder etmezse birbirimize yeterix dedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…