- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
yüzde yüz katılıyorum sana :)bende katılıyorum ilk duyduğum andan beri aklıma hiç anne olamamak gelmedi,eşimin üzülmemesi kendine bunu dert etmemesi için uğraşıyorum Allahımın verdiği her şeye razı olmak, bizim için olumsuz bir şey gibi görünürken belki hakkımızda hayırlıdır gerçeğini kabullenmek gerek ama tabiki elimizden geleni de yaparak :) çevre eş dost durumları bizi en yıpratan şey belki ama bu da bizim sınavımız.önceleri daha bu durumları bilmezken tüp yaptırmam Allah vermiyorsa bir sebebi vardır belki ben iyi anne olamayacağım veya çocuk hayırsız olacak ısrarla olmasına çabalamam diye uçuk bir düşüncedeyken şimdi yaşayınca gördüm ki büyük konuşmamak elimizden geleni sabırla yapıp hayırlısını dileyip gerisini Allah a bırakmak lazım .Çünkü bu uğraşlar da bir sınav uğraşmak olumsuzluklar uzun süreçler karşısındaki dayanma gücü de bir sınav. Allah eşlerimizin eksikliğini göstermesin iyi bir kul olursak( ki ben ibadetlerimde çok ta iyi değilim ama) sınavımızı şükrederek ve sabrederek verirsek belki bize gerçek dünyada verir çocuklarımızı. Daha yolun çok başındayım diye böyle düşünüyorum belki ama şuan ki düşüncelerim böyle benim. Allah hepimize çevremizde tv de sosyal medya da gördüklerimize karşı dayanma gücü versin amin çünkü beni en etkileyenlerden biri doğum fotoğrafları bu aralar . Biraz bilgi paylaşmak dışında oldu ama birbirimize güç olmalıyız çünkü başka halimizden bilen anlayan yok
biz hocayla gorustuk henuz cevap beklıyoruz cnm daha yaptıgımız bısı yok malesefSaol canim iyiyim sen nasilsin tedaviye devam ilk kan tahlilini taptirdik fsh 0.4 olmus testo 4.5 hocadan haber bekliyoz beta caratone devam siz naptiniz varmi bi gelisme
Ozaman hayırlı olsun...Hazirlanicam esimle karar verdikk genart da yaptiricaz insallah haploid cikdigi icin doktor cikar diyo bakalmmm
canıımmm cok sevındım rabbım gonlune gore vermıs rabbım saglıcakla kucagı8na almayı nasıp etsınAllah razı olsun kuzummmmmm.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.. Sizlere döne döne dua ediyorummmm Allah biliyor.. Tez zamanda doldursun hepimizin kucağını Rabbimm..
Allah evladiniza size bagislasin ins canim zorlu yollar ama sonu güzel olmuş darısı ins tüm arkadaslara bana da hepinizi birbirimizi anlıyoruz Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasin sizinde gönlümuzdeki olsun ins ikinci bebise de hamile kalırsınız peki suan tekrar testi olucak eşiniz yoksa spemr var mı bizim çok taneyle çıkışımız var bizde onla deniycez ins on gün snra dua dua duaMerhaba arkadaşlar bende azospermiyle 5 sene savaştım üç tüp bebek tedavisi üç teseden sonra kaan beyin tedavisiyle 2 yaşında bir kızım oldu doğum yaptığım anda bile sizler için evlat isteyen herkes için dua ettim . Umudunuzu hiç ama hiç kaybetmeyin sizler elinizden geleni yapın takdir Rabb'imin. Şimdi tekrar herşeye sıfırdan başlayıp kızıma kardeş istiyoruz bizim çocuğumuzun olmaması için o kadar çok sebep vardıki ama nasip etti Allah. Sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin
Maalesef çıkış yok zaten çok az sayıda çıkıyor teseden 10 Yada 15 tane tekrar tese olacak Allah gönlünüze göre versin sizinde tedaviniz olumlu sonuçlansın inşallah. Hayatta en büyük mucizeler hiç beklemediğimiz anda gelir. Moralinizi yüksek tutun doktorunuza güvenin.Allah evladiniza size bagislasin ins canim zorlu yollar ama sonu güzel olmuş darısı ins tüm arkadaslara bana da hepinizi birbirimizi anlıyoruz Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasin sizinde gönlümuzdeki olsun ins ikinci bebise de hamile kalırsınız peki suan tekrar testi olucak eşiniz yoksa spemr var mı bizim çok taneyle çıkışımız var bizde onla deniycez ins on gün snra dua dua dua
Azo sebebiniz neydi anlatrmısın biraz teselerin ucunude Kaan hocamı yaptı hormonlarınız nasıldı bu teselerdeMaalesef çıkış yok zaten çok az sayıda çıkıyor teseden 10 Yada 15 tane tekrar tese olacak Allah gönlünüze göre versin sizinde tedaviniz olumlu sonuçlansın inşallah. Hayatta en büyük mucizeler hiç beklemediğimiz anda gelir. Moralinizi yüksek tutun doktorunuza güvenin.
Canim Allah yavrucugunu bağıslasın. Inşallah kardesi de olur kızının. 3 tese demissin canım. 3 ünü de kaan bey mi yapti? Hepsinde bulundu mu sperm? Tedavide takviye bitkisel iğne ilac vs.kullandınız mı? Tedavi oncesi ve sonrasi fsh, lh, e2 hormonlar nasıldı? Biraz detay yazarsan seviniriz canım. Umut oldun bizeMerhaba arkadaşlar bende azospermiyle 5 sene savaştım üç tüp bebek tedavisi üç teseden sonra kaan beyin tedavisiyle 2 yaşında bir kızım oldu doğum yaptığım anda bile sizler için evlat isteyen herkes için dua ettim . Umudunuzu hiç ama hiç kaybetmeyin sizler elinizden geleni yapın takdir Rabb'imin. Şimdi tekrar herşeye sıfırdan başlayıp kızıma kardeş istiyoruz bizim çocuğumuzun olmaması için o kadar çok sebep vardıki ama nasip etti Allah. Sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin
Allah Razı olsun canım herkes için hayirlisi olsunn ins evladiniza sarılın benim için kocaman opun lutfen❤Maalesef çıkış yok zaten çok az sayıda çıkıyor teseden 10 Yada 15 tane tekrar tese olacak Allah gönlünüze göre versin sizinde tedaviniz olumlu sonuçlansın inşallah. Hayatta en büyük mucizeler hiç beklemediğimiz anda gelir. Moralinizi yüksek tutun doktorunuza güvenin.
Canım bizde bitkisel besleniyor uz sağlıklı şeyler yediriodum esime keçiboynuzu özü pekmezi yiyoruz aksamlari bunun yarari varmi havuç suyunun yarari varmi bizi bitkisel konuda bilgil3ndirimisin canimmKaan hocada üçüncü tese için tedavi olduk ilk iki tesede herhangi bir tedavi olmamıştık mucizemiz önce Allah'ın sonradan kaan beyin sayesinde bize geldi. Eşimin dag değeri 25 lerde testesteronuda 1 civarındaydı diğer değerleri normaldi. Dokuz aylık pregnly tedavisi proxeed plus e vitamini çînko hapı bitkisel bir hap kullandı. Keçi boynuzu kürü ısırman çayı çobançökerten çayı içti. Bol bol nohut çekirdek ceviz vs. Yedi yalnız ilaç dışındakileri tese olmasına dört ay kala başladı biliyorsunuz spermin evresini tamamlaması üç ay sürüyormuş. Bende son üç ay adet dönemimde bal tarım çörekotu karışımı yedim. Yalnız bize kaan hoca çalışır suyunu önermedi dag hormonunu etkiliyormuş. Benim size naçizane tavsiyem tedavi sürecinde duyduğunuz her kürü denemeyin aynı kürlerle devam edin tedavinin seyri değişmesin. Hormonlar düşüp yükselebîliyor.
Canım bizde bitkisel besleniyor uz sağlıklı şeyler yediriodum esime keçiboynuzu özü pekmezi yiyoruz aksamlari bunun yarari varmi havuç suyunun yarari varmi bizi bitkisel konuda bilgil3ndirimisin canimm[/QU
Mutlaka faydası var ama keçiboynuzunu günlük kaynatıp suyunu içirmiştim akşam iki bardak hazırlıyordum sabahada hazır oluyordu en çok bundan fayda gördük birde proxeed plus çok pahalı olduğu için günde bir kere içmişti incir kürüde çok faydalıCanım bizde bitkisel besleniyor uz sağlıklı şeyler yediriodum esime keçiboynuzu özü pekmezi yiyoruz aksamlari bunun yarari varmi havuç suyunun yarari varmi bizi bitkisel konuda bilgil3ndirimisin canimm
Mutlaka faydası var ama keçiboynuzunu günlük kaynatıp suyunu içirmiştim akşam iki bardak hazırlıyordum sabahada hazır oluyordu en çok bundan fayda gördük birde proxeed plus çok pahalı olduğu için günde bir kere içmişti incir kürüde çok faydalı
Canım teşekür ederim cevabın için hepimiz için hayirlisi olsun ins ikinci çocuğunuzu kucagini za almanıza nasip olsun ins Rabbim yardimciniz osun burdaki arkadaslara bana da nasip olsun Anne olmakkBiz kaan beyde tedavi olduk ama teseyide mikroenjeksiyonuda gazi üniversitesinde başka doktora yaptırdık malum kaan hoca baya bi pahalı
merhaba Allah bagışlasın :) azo sebebiniz neydi yaşınız kaçtı sperm bulundugunda birde en sonki tesede hangi ilaçları kullandınız?Merhaba arkadaşlar bende azospermiyle 5 sene savaştım üç tüp bebek tedavisi üç teseden sonra kaan beyin tedavisiyle 2 yaşında bir kızım oldu doğum yaptığım anda bile sizler için evlat isteyen herkes için dua ettim . Umudunuzu hiç ama hiç kaybetmeyin sizler elinizden geleni yapın takdir Rabb'imin. Şimdi tekrar herşeye sıfırdan başlayıp kızıma kardeş istiyoruz bizim çocuğumuzun olmaması için o kadar çok sebep vardıki ama nasip etti Allah. Sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin
Canim ne güzel bi haber bu rabbim evladini sana bagaslasinMerhaba arkadaşlar bende azospermiyle 5 sene savaştım üç tüp bebek tedavisi üç teseden sonra kaan beyin tedavisiyle 2 yaşında bir kızım oldu doğum yaptığım anda bile sizler için evlat isteyen herkes için dua ettim . Umudunuzu hiç ama hiç kaybetmeyin sizler elinizden geleni yapın takdir Rabb'imin. Şimdi tekrar herşeye sıfırdan başlayıp kızıma kardeş istiyoruz bizim çocuğumuzun olmaması için o kadar çok sebep vardıki ama nasip etti Allah. Sizde umudunuzu sakın kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?